plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia dokladnie tak jak pisze Kaja mozesz spokojnie zrobic je jutro rano.
Kaja jak sie sprawuje najmlodszy? A starszy brat opiekuje sie rodzenstwem?magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Aisko no w końcu
A mńie moje dziecko zaraz wykonczy obudziła sie o 3 i ani mysli isc spac dalej zaraz mnie cos trafi normalnie bo polozyc sie nie moge bo od razu sie drze wiec siedze naprzeciwko na lozku na tablecie i nie zwracam na nia uwagi bo noszenie i przytulanie nie zdało relacji wręcz przeciwnie im wiecej uwagi skupiam na niej to ta tym bardziej szalejeLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kiti wrote:Magdzia dokladnie tak jak pisze Kaja mozesz spokojnie zrobic je jutro rano.
Kaja jak sie sprawuje najmlodszy? A starszy brat opiekuje sie rodzenstwem?
Starszy to papuguje jak goście przychodzą i mówię ojjjj jaki Kajetan malutki ,a Marcel po mongolski powtarza hihi bije wózek hihihi jak na razie Marcel rozpieszczany przez gości hihihi a zazdrości jeszcze nie ma pewnie będzie gdzieś Tak jak Kajtek skończy 6 miesięcy i zacznie jego zabawki do buzi brać hihi sprawdzone bo koleżanka z takim szkrabem przyszła i se wytrwali hihi raczej Marcel bo Kubuś do buzi ladowal a mój myślał ze to chce zjeść hihikiti lubi tę wiadomość
-
Fedra my to mamy za sobą teraz etap łóżka i śmiesznych pozycji przy spaniu np.spanie na kleczaco lub głową zwisa mu mu ziemi lub wczoraj nogi oparte w pionie i ścianę hihihi
magdzia26, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Mama płynie
Oczywiście nie obyło się bez stresu bo pociąg był opóźniony ponad godzinę... grrr i strach że na prom nie zdąży bo jeszcze dojechać autobusem.
ale...
Taka jedna zwana Żbikssonem wskoczyła (oczywiście ostrożnie-mam nadzieje bo w ciąży jest przecież) w auto i wykonała kurs stacja PKP-terminal promowy
Fedra, współczuje nocy!Fedra, Selena, kiti, zbikowa, Kaja, magdzia26, Effcia28, Ruciaa, patrycja, Libra lubią tę wiadomość
-
Ooo Fedra wiem co czujesz mnie tez Mloda terroryzowala w nocy, drze sie ostatnio w lozeczku zebym ja tylko wyciagnela i wziela do nas do lozka. Ostanio jej za duzo pozwolilam bo bylam taka zmeczona i teraz mam. A dzis to to tak szalala po naszym lozko ze myslalam ze mnie cos trafi.
Kaja to masz wesoloz tymi zabawkami to chyba duzo dzieci tak ma bo pol roku starsza kuzynka tez wyrywala wssystkie zabawki Amelce.
-
Zbikowa super wiesci. Niech babel dalej tak ladnie rosnie
a jakies objawy juz sa, mdlosci itp
-
Trochę zamdli, trochę bardziej wszystko śmierdzi, raz miałam odruch wymiotny na zapach śmieci (a zazwyczaj do wrażliwych nie należę) obawiam się, że jeszcze wiele przede mną. A Ty jak tam oprócz senności?
kiti, aisa, magdzia26, Selena, patrycja, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Trochę zamdli, trochę bardziej wszystko śmierdzi, raz miałam odruch wymiotny na zapach śmieci (a zazwyczaj do wrażliwych nie należę) obawiam się, że jeszcze wiele przede mną. A Ty jak tam oprócz senności?
zbikowa lubi tę wiadomość