plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia dokladnie tak jak pisze Kaja mozesz spokojnie zrobic je jutro rano.
Kaja jak sie sprawuje najmlodszy? A starszy brat opiekuje sie rodzenstwem?magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Aisko no w końcu
A mńie moje dziecko zaraz wykonczy obudziła sie o 3 i ani mysli isc spac dalej zaraz mnie cos trafi normalnie bo polozyc sie nie moge bo od razu sie drze wiec siedze naprzeciwko na lozku na tablecie i nie zwracam na nia uwagi bo noszenie i przytulanie nie zdało relacji wręcz przeciwnie im wiecej uwagi skupiam na niej to ta tym bardziej szalejeLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kiti wrote:Magdzia dokladnie tak jak pisze Kaja mozesz spokojnie zrobic je jutro rano.
Kaja jak sie sprawuje najmlodszy? A starszy brat opiekuje sie rodzenstwem?
Starszy to papuguje jak goście przychodzą i mówię ojjjj jaki Kajetan malutki ,a Marcel po mongolski powtarza hihi bije wózek hihihi jak na razie Marcel rozpieszczany przez gości hihihi a zazdrości jeszcze nie ma pewnie będzie gdzieś Tak jak Kajtek skończy 6 miesięcy i zacznie jego zabawki do buzi brać hihi sprawdzone bo koleżanka z takim szkrabem przyszła i se wytrwali hihi raczej Marcel bo Kubuś do buzi ladowal a mój myślał ze to chce zjeść hihikiti lubi tę wiadomość
-
Fedra my to mamy za sobą teraz etap łóżka i śmiesznych pozycji przy spaniu np.spanie na kleczaco lub głową zwisa mu mu ziemi lub wczoraj nogi oparte w pionie i ścianę hihihi
magdzia26, aisa, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
Mama płynie
Oczywiście nie obyło się bez stresu bo pociąg był opóźniony ponad godzinę... grrr i strach że na prom nie zdąży bo jeszcze dojechać autobusem.
ale...
Taka jedna zwana Żbikssonem wskoczyła (oczywiście ostrożnie-mam nadzieje bo w ciąży jest przecież) w auto i wykonała kurs stacja PKP-terminal promowy
Fedra, współczuje nocy!Fedra, Selena, kiti, zbikowa, Kaja, magdzia26, Effcia28, Ruciaa, patrycja, Libra lubią tę wiadomość
-
Ooo Fedra wiem co czujesz mnie tez Mloda terroryzowala w nocy, drze sie ostatnio w lozeczku zebym ja tylko wyciagnela i wziela do nas do lozka. Ostanio jej za duzo pozwolilam bo bylam taka zmeczona i teraz mam. A dzis to to tak szalala po naszym lozko ze myslalam ze mnie cos trafi.
Kaja to masz wesolo z tymi zabawkami to chyba duzo dzieci tak ma bo pol roku starsza kuzynka tez wyrywala wssystkie zabawki Amelce. -
Zbikowa super wiesci. Niech babel dalej tak ladnie rosnie a jakies objawy juz sa, mdlosci itp
-
Trochę zamdli, trochę bardziej wszystko śmierdzi, raz miałam odruch wymiotny na zapach śmieci (a zazwyczaj do wrażliwych nie należę) obawiam się, że jeszcze wiele przede mną. A Ty jak tam oprócz senności?
kiti, aisa, magdzia26, Selena, patrycja, Fedra, Libra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Trochę zamdli, trochę bardziej wszystko śmierdzi, raz miałam odruch wymiotny na zapach śmieci (a zazwyczaj do wrażliwych nie należę) obawiam się, że jeszcze wiele przede mną. A Ty jak tam oprócz senności?
zbikowa lubi tę wiadomość