plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobietki :*
Kiti bardzo mi przykro z powodu Waszej straty
Aśka cóż ta Twoja panna wyczynia,musi jej być dobrze, że każe ciotką tyle na siebie czekać :)wyskakuj maleńka czekamy.
Libruś pogratuluj Spero również ode mnie.Dla Ciebie i snucia buziolki :*
Aga super że mieszkanie niedługo będzie Wasze.
Pati za Ciebie trzymam kciuki niech się wreszcie pojawi okruszek i u Ciebie.
Izka jeszcze raz wszystkiego dobrego z okazji urodzin.
Fedra, patrycja, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej

Aisko, ale uparciuch z twojej córeczki
A ja już nie muszę martwić się o pieniądze. Mąż powiedział, że jeśli zajdzie potrzeba to sprzeda quada, choć jest do niego przywiązany to jeśli ma nam pomóc to poświęci go abyśmy mogli mieć dziecko.
Miłego wieczoru
a-koczek, nick nieaktualny, zbikowa, Fedra, kiti, magdzia26, Selena, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Patrycja, to super ze kaska sie znajdzie!
Ptaszek mi naćwierkal, że ktoś jest w szpitalu bo ma 4 cm rozwarcia i ktoś inny pojawi się niedługo na świecie
A i Fedruś, wsziego dobrego po urodzinach! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2016, 20:52
Fedra, nick nieaktualny, mauysia, patrycja, kiti, magdzia26, a-koczek, Selena, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ha ha ha tak to napisałaś jakby kto inny rodził lub zamiast dziewczynki miał byc chłopieczbikowa wrote:Fedra, skup się, Aisa rodzi :p
nick nieaktualny, magdzia26, Selena, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Mam jeden ciekawy. Otóż moja ciąża obiawia się wkurzajacym mnie mężem. Jak przestaje wkurzać, zaczynam się martwić, ale na całe szczęście zdarza się to rzadko.
mauysia, nick nieaktualny, patrycja, Kaja, magdzia26, Fedra, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[/link]