plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisa jeszcze raz gratuluje szybko poszlo. Odpoczywaj i cieszci sie teraz malutka ciekawa jestem jak Jasio zareagowal na siostrzyczke.
aisa lubi tę wiadomość
-
Jaśko już po pierwszym spotkaniu z siostrą. Cieszył się, głaskał i dawał buziaki. A potem chciał jeździć windą, którą wjechali
Dzięki jeszcze raz za gratulacje
Fajnie mi tu, pokój jedynka, śniadanie od do przez 3godz to można ze dwa razy zjeść. Obiad też był wyczes. Teraz zaległam i leżekiti, Selena, magdzia26, Fedra, patrycja, Kaja, AGA 30, zbikowa, Ruciaa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Ale slodko
Hehe Aisa to ty na wczasy pojechalas all inclusive -
aisa wrote:Jaśko już po pierwszym spotkaniu z siostrą. Cieszył się, głaskał i dawał buziaki. A potem chciał jeździć windą, którą wjechali
Dzięki jeszcze raz za gratulacje
Fajnie mi tu, pokój jedynka, śniadanie od do przez 3godz to można ze dwa razy zjeść. Obiad też był wyczes. Teraz zaległam i leże
Ohhh takich luksusow ehah zazsraszczam ale co tam luksus najważniejszej ze Ania zdrowa i Ty tak samo mamyska! !! -
Iii po wizycie wszystko ok. Macica ładnie sie oczysciła i wszystko wrociło do stanu z przed ciąży. Według mojego gin mozna sie starac po 2 okresie (czyli jak standardowo mówia po 3 miesiącach) ale z kolei lekarka w szpitalu zaraz po zabiegu mówiła mi że już po pierwszej @ można próbować. Hmmm chyba tą wersje przyjmiemy z m.
magdzia26, AGA 30, patrycja, Selena, aisa, Kaja, mauysia lubią tę wiadomość
-
Kitu tak naprawde wszystko zależy od zaawansowania ciazy proponuje byś zrobiła sobie dla pewności betę czy juz spadła...
A druga rzecz wszystko zależy od Ciebie i tego jak sie czujesz czy Twoj organizm jest juz na tyle silny by zacząć...kiti lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
właśnie też czytałam że dużo dziewczyn próbuje szybko po zabiegu. Chyba nie chcę czekać aż 3 miesiące.
Fedra właśnie ciekawa jestem poziomu bety tylko nie mam pojecia gdzie tutaj moge zrobic takie badanie. W szpitalu miałam robione jakieś badania z krwi i pytałam o nie ginka to powiedział że wszystkie wyszły w porządku ehh a ja juz nie dopytywałam jakie to były badania. -
kiti mi gin mowil ze macica potrzebuje 3 mcy zeby sie zregenerowac calkowicie on jakos tak mowil ze zarodek moze sie nie zagniezdzic albo ,, plytko ,, i znowu moze dojsc do poronienia
mnie jak czyscili w pazdzierniku a w styczniu udalo sie zajsc w ciaze
aiska gratki - to rzeczywiscie masz tam jak na wakacjach odpoczywajcieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2016, 23:16
-
Kiti jesli to byłby 6 tydzien to bym sie nie bała od razu ale u Ciebie to juz był 11 tydz z doświadczenia wiem że hormony sie tak szybko nie stabilizują mogło sie wszystko ładnie oczyścić ale hormonalnie moze nie byc stabilizacji plus macica sie musi zregenerować...
Zreszta zobaczysz jak teraz dostaniesz okres czy przyjdzie normalnie i jaki bedzie...kiti lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Mi po stracie w 7tc powiedzieli że mogę od razu się starać, ale u mnie wszystko samo się oczyściło.
U Ciebie był już późniejszy etap, hormony na wyższym poziomie już.
Też myślę że zobaczysz po pierwszej @ jak to wygląda. U mnie np cykl się skrócił i wrócił do stanu sprzed ciąży z Jasiem.Fedra, kiti, Kaja lubią tę wiadomość
-
Tak zrobię jak piszecie. zobacze jak bedzie sie prezentowala nastepna @ i cykl. oby wszystko szybko wróciło do normy.
aisa kiedy wychodzicie do domku ?Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
W takim razie postanawiam sobie przywłaszczyć suwak Aiski załącznik na grupie fb
A jesli ktos miał podobny plan to bardzo przepraszam samo jakoś tak wyszłoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2016, 16:52
kiti, zbikowa, aisa, patrycja, magdzia26, plemniczka, sylwia1985 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi