plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej wieczorową porą
Magdzia, sympatyczny wykres. Może to zasługa lutki a może nie Trzymam kciuki!!
Kaja, lepiej się wygadaj, nie trzymaj tego w sobie!
Ładna dziś pogoda była u nas. Zaliczyliśmy normalny spacer a nie takie wychodzenie do ogródka Jeszcze przez tydzień ma być całkiem ładniemagdzia26, patrycja, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
Dobry
Magdzia jak pomyślę, że już tylko 2 tyg zostały to ciarki mnie przechodzą
Fedra dobrze, że są zachcianki, szkoda tylko, że mąż nie chce współpracować. Jutro wizyta, a na którą ?
Dziś znów zapowiada się upalny dzieńaisa, Fedra, kiti lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczynki
Witam po długiej nieobecności tu
Zajrzałam po jakieś wieści od Fedry, a tu piękny suwaczek . Fedruś no i jak tam..?coś lepiej z wynikami?nie chce mi się czytać bo tyle zaległości, ale ostatnie kilka stron poczytam .
Kaja jak tam maleństwo? czy jest przeciwieństwem brata? nie ma skazy, alergii? czy jeszcze zawcześnie na stwierdzenie tego? bo u nas wyszła dopiero w 8-9 tyg. życia.
No i tu czytam, że jakieś nowe mieszkanko się szykuje?
Aisko, a jak Twoja kruszynka? jasiek zadowolony z siostrzyczki?
Patrycja, fajnie, już coraz bliżej do tego Wielkiego Dnia . My mieliśmy wczoraj 8 rocznicę naszego ślubu? Pati to Twój ślub będzie 6 sierpnia tak? Mamy wtedy też wesele u mojego kuzyna.
Żbiksonku, a jak Ty się czujesz? masz jakieś dolegliwości? Na kiedy masz termin porodu?
Magdzia, mam nadzieję, że ten wykres bedzie zielony
Mauysia, a co u Was? jak chłopcy? Bo Ty jak zwykle chyba zapracowana co?
P.S. kto zajmuje się teraz tabelką? Bo zajrzałam, a w tabelce jest Karoam wpisana. Macie z Nią jakiś kontakt? zmienila miejsce zamieszkania???
przesyłam buziaczki wszystkim dziewczynką-Adze, selenie,Ruci i wszystkim wszystkim ..... no i oczywiście małym Smrodkom
miłego słonecznego dniamagdzia26, Selena, patrycja, Fedra, kiti, aisa, zbikowa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Witaj kopciuszku :*
Tak ślub 6 sierpnia A co tam u was ? Jak chłopcy ?
Karoam jakiś czas temu pisała, ale od dłuższego czasu nie było jej tu. Z tego co pamiętam przeprowadziła się, ale nie pamiętam gdzie... Dziewczyny zaraz na pewno uzupełnią moją lukę w pamięci
aisa lubi tę wiadomość
-
Pati, u nas po staremu . Chłopaki rosną, łobuzują i są bardzo kochani .M. pracuje, ja siedze w domu.ale w domu wiadomo, że zawsze jest mnóstwo roboty...teraz robię ogórki . troszkę ze swojej folii, troszkę od koleżanki dostałam i tak po kilka sloiczków sobie robię.poza tym nic się nie zmienia-tylko człowiek się starzeje...
patrycja, aisa, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dobry
Masakra zasnęłam dopiero około 3 nad ranem pomijam że była pełnia i jasno jakby był wczesny wieczór...
Wizytę mam jutro o 11.30 wyników już nie powtarzałam niechce sie stresować jakoś wytrzymam do jutra
Co do zachcianek to jakiś armagedon teraz naprawde współczuje kobieta z zachciankami mogłabym jeść tylko ogórki kiszone, kapustę kiszoną, prażynki bekonowe i lody słodkiego nie moge zdzierżyć od jednej kostki ptasiego mleczka zrobiło mi sie tak niedobrze że to nie do pomyślenia przecież ja potrafiłam zjesc całe opakowanie w 5 min... Ze słodkiego jedynie toleruje krówki i lody właśnie
Kopciuszku miło Cie widzieć Karoam już dawno nie było nawet z fb grupy sie usunęła...kiti, patrycja, magdzia26, AGA 30, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra to niech m ci troche odpuści, toć ty w ciąży to ci wolno
trzymam kciuki za wizyte, ale jestem dobrej myśli, groszek na pewno rośnie ładnie skoro przysparza mamie takie zachcianki
Patrycja coraz blizej wielki dzien.
Kopciuszek fajnie cie widziec, zapraszamy czesciej
Mgdzia kiedy wyniki bety?
U nas upał uf uf ale wole to niż deszcz i zimno. Gosci juz nie ma za to Amelii chyba brakuje towarzystwa bo caly czas domaga sie mojej uwagi i się złości. Bylismy kiedys pierwszy raz na basenie, podobalo sie jej wiec trzeba to powtorzyc
magdzia26, AGA 30, aisa, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Z tego co wiem, to najpierw trzeba poprosić o dodanie do grupy na fb, a potem dziewczyny rozstrzygają czy chcą nową osobę dodać. To raczej przywilej, a nie coś co się należy, bo piszesz w tym wątku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 15:35
zbikowa, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Kiti wyniki bety dzisiaj wieczorem albo jutro rano...
Kopciuszku miło że wpadlas