plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra ja w sumie po cywilnym to już jestem, ale wiadomo, że ślub kościelny to już coś na prawdę poważnego i na całe życie
Ale masz dobrze, że zjesz maca kurde też bym chciała
Magdzia nie martw się, będzie dobrze :* Jutro powtórz betekopciuszek126, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
hej hej hej
no Fedrulka- chłopak w brzuszku Ci rośnie , ja tak miałam z Cyprianem, ze odrzuciło mnie od słodyczy, a mdłości to dostawałam od samego patrzenia na opakowanie. do dziś to pamiętam jak zaglądałam po cos do barku a tam pełno czekolad i innych słodyczy-musiałam tak robić zeby nie spojrzeć na nie bo od razu do wc i wymioty ....to było okropne i długo nie mogłam tych czekolad zwłaszcza jeść.
Koczku, a może to te krostki hormonalne skoro piszesz, ze urodził się z nimi.No to z czasem z tego wyrośnie, a jak alergia to może coś ze zbóż co Ty jadasz, a może jaja a może mleko-we wszystkim są śladowe ilości i trza się tak męczyć aż dziecko wyrośnie...pielęgnować tylko skórkę i obserwuj zmiany.
Asiu to super, ze Jasio akceptuje siostrzyczkę
Żbiczku Ty tam na siebie uważaj!!!
Kaja to rośnie Ci mały Wielki Chłop
Kiti, jak Amelcia super już zaczyna chodzić-jak codziennie tak bedziecie trenować to kilka dni i będzie sama brykać .ja tak swoich chłopców uczyłam-codziennie robili po kilka kroków więcej, aż zaczęli biegac non stop
witaj Effciu , co tam u Was?
Aga widzę, że i u was akcja mieszkanie... powodzenia życzę!
no i wisienka na torcie
>Madzia moje ciche Gratulacje !!!!
Miłego dnia i cieplejszego od wczorajszego sobie i Wam życzę .
Bez wiatru oczywiście bo nie lubie!!!
A mam malować na dworze drewutnie- drewnochronem i czekam na ladną pogodę no i koszenie trawki
magdzia26, patrycja, kiti, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Kaja heheh łatwo powiedzieć
Potwierdzam mnie też odrzucalo od słodyczy jak przed ciąża z Niko potrafiłam zezrec całe ptasie mleczko na raz tak w ciąży odrzucalo mnie na samą myśl wiec wróżę Ci facetaFedra lubi tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Mauysia, a co u Was? jak chłopcy? Bo Ty jak zwykle chyba zapracowana co?
Hej Kopciuszku
Chłopcy w porządku Henio ma już wakacje, bo żłobek nieczynny, a od września idzie do przedszkola. Przedszkola, które Leo właśnie kończy.
A 30.07 jedziemy nad morze, więc odliczam dnikiti, kopciuszek126, patrycja, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A więc od wczoraj na testach o czułości 10 wychodziły bladziochy takie cienie cieni dlatego nic nie pisałam...dzisiaj beta 22, progesteron 44 więc ten teges chyba coś jest na rzeczy co myslicie?
To ja też po cichu gratuluję... Ale jeszcze jest bardzo wcześnie prawda? Jesteś już po dacie spodziewanej @?magdzia26 lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Karoam pisała jakiś czas temu przez jeden albo dwa cykle. Mieszkają z mężem i córką w Anglii. Starają się o rodzeństwo dla córeczki, oboje pracują i zajmują się na zmianę Małą.
No co ty, to już nie w Egipcie?? No to niezła rewolucjaaisa lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Koczku, córkę widzę wzięło na pokemony go Niezła moda się na to zrobiła.
A powiem Ci, że jakbym miała trochę czasu wolnego, to sama chętnie z ciekawości bym sprawdziła tę grę Oczywiście w granicach rozsądku.
Ale to będzie chyba w następnym życiu ha ha ha Teraz nie wyobrażam sobie marnować na to czasu, chyba że w nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 10:50
kopciuszek126, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
Ciekawe jak tam u Fedry, juz pewnie siedzi w gabinecie.
Kaja, Selena, kopciuszek126, patrycja, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Magdzia trzymam kciuki za kolejna bete.
Tak sobie kiedys myslalam ze przydalyby sie na nawszym watku blizniakiKaja, Selena, kopciuszek126, patrycja, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
no chyba szanse na duo-baby były tylko u Aiski, bo sama jest z bliźniaków...no ale jest tylko jedna Ania ....
Ja bym chciała wywróżyć żeby Mała albo Ola miały te bliźnięta No chyba, że jest wśród nas jeszcze jakaś co długo i beskutecznie się stara-to też życzę bliźniąt . Nie obraźcie się na mnie tylko-ja tak życzliwie a nie złośliwie . Wiem, że podwójne szczęście to więcej kłopotów,pracy itp. ale jak słodko wyglądają takie identyczne osóbki
Ja własnie zmieniam pościel, zaraz idę wstawię pranie i idę robić leczo
Fedri czekam na wieści-mam nadzieję, ze będą to super wieści- a moze u Fedry będzie podwójne szczęście? ...patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Maryś zazdroszczę Wam tego morza . Myslałam, ze nam się uda, ale mamy za dużą inwestycję -budujemy budynek gospodarczy-garaże i taką tzw. letnią kuchnię. Już sporo kasy to pochłoneło a jeszcze zostało to co najdroższe-czyli dach! No i weselicho dochodzi-kupiliśmy sobie ciuchy- ja sukienkę, buty i inne pierdółki, mąż garnitur, koszule,krawat. No i na prezent trzeba uszykować i wakacje pieron strzelił!!!
-
kopciuszek126 wrote:Maryś zazdroszczę Wam tego morza . Myslałam, ze nam się uda, ale mamy za dużą inwestycję -budujemy budynek gospodarczy-garaże i taką tzw. letnią kuchnię. Już sporo kasy to pochłoneło a jeszcze zostało to co najdroższe-czyli dach! No i weselicho dochodzi-kupiliśmy sobie ciuchy- ja sukienkę, buty i inne pierdółki, mąż garnitur, koszule,krawat. No i na prezent trzeba uszykować i wakacje pieron strzelił!!!
Czyli każdy inwestuje !!! My nad morze smigniemy w sobotępatrycja, aisa lubią tę wiadomość