plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kopciuszek u mnie właśnie tez po porodzie cykle się super uregulowały tylko te bóle mnie zastanawiały, ale skoro ne tylko ja tak mam to chyba nic zlego sie nie dzieje to teraz masz co robić, właśnie tego mi brakuje mieszkając w mieście, porobić sobie coś na działeczce czy przetwory z własnej grządki ehhh.... we wrześniu jedziemy do Pl to może wtedy sobie porobię coś koło budowy
Aisa nasze urlopy w Pl też nie mają nic wspólnego z wypoczynkiem... a pojechałabym gdzieś na wczasy nad morze, ale niestety w tym roku też to niemożliwe bo fundusze się już wyczerpały.
Koczeka i jak udało ci sie pójść z małym do lekarza? -
Kfjatus witaj :* to dla Ciebie trojaczki zarezerwowane
Kfjatus, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzień.
Witam dawno nie widziane kobietki;)
Wreszcie weekend Szanowny za jakieś dwie godziny będzie.
U nas ostatnio noce nie za ciekawe ale dajemy radę.
Muszę się przestawić na tryb chłodzącego Marcela. Czasem ręki brak żeby go ogarnąć hi hi
Apetyt piękny mamy. Otarł się Marcel na nowe smaki tylko jeszcze do tych owoców nie umie Go przekonać. Ale pewnie z czasem przyjdzie.
Znowu @ przyszła po 18 dniach więc proszę o zmianę w tabeli.
Już nie wiem czy to się ureguluje czy iść znowu do lekarza. Bo jak nie było rok tak teraz co dwa tygodnie jest więc nie ma jak nawet o staraniach myśleć.
Miłego weekendu.
-
Hej
Poczytałam, ale za dużo nie odniose się do waszych postów, bo muszę przecież z każdym się nagadac
Wyruszyliśmy o 3 na miejsce dotarliśmy o 15:30 cali i zdrowi
Miłego wieczoru :*magdzia26, AGA 30, Kaja, kiti, Fedra, mauysia, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
Aga ostatnio rozmawiałam z rehabilitantem na temat diety dziecka i mówiłam ze Marcel jest zero mleczny ze owoce to nie i jest mięsny i ryby lubi wiesz co mi powiedział! !!! A mamy synów w tym samym wieku !!!
Powiedział że dziecko na tym etapie potrzebuje węglowodanów bardzo a owoce to sporadycznie ich synek owoce ubóstwie ,ale miesa nie lubi !!!!! Więc mnie uspokoił uffffAGA 30 lubi tę wiadomość
-
Bylam u rodzinnego wyslala nas ma wyniki narazie sa ok dzis jade na kolejne powiedziala ze jezeli by jeszcze raz sie pojawila krew to szpital bo on juz nie pomoże. Narazie po nocy jest ok ladnie robi siku wiec mam nadzieje ze to jednorazowe bylo
Kaja, Fedra, magdzia26, kiti, aisa, patrycja, mauysia, Selena lubią tę wiadomość
-
Kiti mo tez strasznie brakuje dzialki ogrodka. Ale poki nie sprzedam mieszkania yo niestety musze zapomniec o takich przyjemnosciach. Przykro jest trochę patrzec ze dom z ogrodkiem czeka a ja musze meczyc sie w tych betonach. Bo niestety chetnych na moje m brak
-
magdzia26 wrote:Mam betę z dzisiaj 3 dni temu 22 dzisiaj 81 chyba średnio to wygląda
22 przyrost 100% w 2 doby czyli 44
44 przyrost 100% w 2 doby to 88
A Ty masz wynik 81 nie w 4 doby a w 3 doby...
Wiec zmień podejście bo natrzaskam Ci po dupie Twoje nastawienie wpływa na dziecko wiec zacznij sie cieszyć...
Jesli ja powtórzysz w poniedziałek powinna być w okolicach 162 wtedy jest 100% przyrost...
Jesli wynik w poniedziałek bedzie 90 wtedy sie mozesz martwic a teraz sie ciesz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2016, 08:51
magdzia26, kiti, Kaja, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Czekalam na wpis Fedry bo wiedzialam ze bedzie on rzeczowy mi tez sie wydalwalo ze przyrost jest w porzadku ale ja ze sie nie znam to wolalam poczekac na czyjes madre slowa.
Magdzzia taka jak pisze Fedra ciesz sie ciaza.
Powiem wam ze jak czytam o waszych ciazach to strasznie sie ciesze ale i brakuje mi mojego okruszka.mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Magdzia dobrą masz betę już nie marudź
22 przyrost 100% w 2 doby czyli 44
44 przyrost 100% w 2 doby to 88
A Ty masz wynik 81 nie w 4 doby a w 3 doby...
Wiec zmień podejście bo natrzaskam Ci po dupie Twoje nastawienie wpływa na dziecko wiec zacznij sie cieszyć...
Jesli ja powtórzysz w poniedziałek powinna być w okolicach 162 wtedy jest 100% przyrost...
Jesli wynik w poniedziałek bedzie 90 wtedy sie mozesz martwic a teraz sie ciesz...
Fedra Boska kobieto jak zawsze jesteś konkretną za to Kocham Cię lubię takich ludzi !!!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny po prostu z Niko na tym etapie była dużo wyższa no ale macie rację...poza tym i tak już teraz nie mam na nic wpływu muszę uzbroić się w cierpliwosc...dziwna ta ciąża jest wogole nie czuje ze jestem w ciazy...
-
Hej dziewuszki,
Pismaczku, Kfjatku - wpadajcie częściej!!! fajnie że się pojawiłyście
Aisko - jak pisze Kopciuszek - u nas troszku inaczej bo starsze rodzeństwo było już bardziej zaawansowane w leciech, jak pojawili się młodsi bracia. Sądzę, że to trochę ułatwiło sprawę, ale pewnie nie mam racji, bo zapewne z każdym dzieckiem jest inaczej
Magdziu - Fedra ma rację, na razie na zapas się nie martw. Ja tam nadal trzymam kciuki...
Piszecie o ogródkach, przeprowadzkach, budowach itp... Mnie też się marzy ogródek, ale taki... wiecie... tylko na weekendy Bo wiem, co oznacza mieć swój dom i ogród - dużo nowych obowiązków, bardziej zakręcona logistyka np. w związku z odwożeniem dzieci do przedszkoli/szkół, spora odległość do wszelkich przybytków w stylu kino/teatr/itp. Więc o ogródkach to ja na razie śnię, a na jawie cieszę się, że mieszkam w mieścieFedra, patrycja, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hej dziewuszki,
Pismaczku, Kfjatku - wpadajcie częściej!!! fajnie że się pojawiłyście
Aisko - jak pisze Kopciuszek - u nas troszku inaczej bo starsze rodzeństwo było już bardziej zaawansowane w leciech, jak pojawili się młodsi bracia. Sądzę, że to trochę ułatwiło sprawę, ale pewnie nie mam racji, bo zapewne z każdym dzieckiem jest inaczej
Magdziu - Fedra ma rację, na razie na zapas się nie martw. Ja tam nadal trzymam kciuki...
Piszecie o ogródkach, przeprowadzkach, budowach itp... Mnie też się marzy ogródek, ale taki... wiecie... tylko na weekendy Bo wiem, co oznacza mieć swój dom i ogród - dużo nowych obowiązków, bardziej zakręcona logistyka np. w związku z odwożeniem dzieci do przedszkoli/szkół, spora odległość do wszelkich przybytków w stylu kino/teatr/itp. Więc o ogródkach to ja na razie śnię, a na jawie cieszę się, że mieszkam w mieście
My będziemy mieli na swoim mniejszy ogródek niż u mamy więc będzie lżej bo u mamy miałam co robić aby ogarnąć ogród -
nick nieaktualnyDobry dzień po weekendzie.
Madzia tak jak piszą dziewczyny bez paniki.
I ciesz się że żadnych objaw ciąży nie ma. Ja też nie miałam i wszytko ok było.
Ja to bym ogrodu nie chciała. Bardziej zieloną trawę i drzewka owocowe.
Nie lubię w ziemi grzebać ale jeść uwielbiam;)Fedra, aisa lubią tę wiadomość