plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Maggdzia to już tuż tuż ☺
Ciekawe jak tam przygotowania u Patrycji...
I m umowil mala na wizyte po naszym powrocie, jedno z glowy. I musze pogadac z pediatra o ostatniej dawce 6w1bo jak pisalyscie o tych Nop-ach to tak sobie myslalam i boje się nastepnej dawki bo po ostatniej nasze dzidcko plakoalo tak cala noc ze nic jej nie pomzgalo. Nie chce jej tego znowu fundowac.
Czyli możemy jechac wcześniej do pl ale w zwiazku z tym nie było by teraz staranek i troche mi tak jakos szkoda.... no ale co się odwlecze to nie ...magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ale tu cisza ostatnio. temat szczepień chyba was wymordował strasznie Ja byłam dziś na prenatalnych, dzidź ma 5,3cm sedruszko bije 163 razy na minute, kość nosowa, przezierność i wszystkie inne pomiary są OK. Ryzyko chorób genetycznych bardzo niskie. Bardzo się cieszę! Poczyniłam pierwsze zakupy (3szt bodziaków). Od Pięknego z pracy dostaliśmy bon na trzy stówy do smyka, byłam w szoku. a u mnie w pracy dostałam uścisk ręki prezesa ;p
kiti, AGA 30, magdzia26, aisa, Kaja, patrycja, sylwia1985, Fedra lubią tę wiadomość
-
Zbik super wiesci przynosisz, dzidź rośnie jak na drożdżach. Powiem ci ze szarpneli sie z ta kasa fajny prezencik .
zbikowa lubi tę wiadomość
-
Dobry
Żbiksson, piękne wieści!! Kawał dziecia masz już w brzuchu Super że wszystkie pomiary są ok
Kiti, wykorzystaj ten czas na relaks i picie (jeśli już nie kp albo rzadko) bo potem czeka Cię znów długi okres abstynencji
Magdzia, nie stresuj się kobieto! Dziecko będzie spokojniejsze Na pewno wszystko jest ok!magdzia26, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aiska juz nie karmie wcale, odstawilam calkiem kiedy pojawiły sie plamienia. Ale wyczulas bo wlasnie wrocilam ze sklepu z winkiem
Szanowna @ wlasnie sie zaczyna jupii
Magdzia nie denerwuj sie bedzie dobrze .magdzia26, aisa, Kaja, patrycja, Fedra lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Aiska juz nie karmie wcale, odstawilam calkiem kiedy pojawiły sie plamienia. Ale wyczulas bo wlasnie wrocilam ze sklepu z winkiem
Szanowna @ wlasnie sie zaczyna jupii
Magdzia nie denerwuj sie bedzie dobrze .
Całkiem spoko był ten wykres, wygląda na to że wszystko ładnie się ogarnia w organizmiekiti lubi tę wiadomość
-
Słusznie Żbik prawi, Fedra gdzież Ty?
Aga, ruszyło się coś w kwestii mieszkania?
Kaja, my podobnie. A że ostatnio pogoda dobra cały czas to Młody zasuwa a Młoda w wózku. Już wiem że nie tyle wkurza Ją wózek co czapka. Na przenoszenie ma zakładaną a jak już wyląduje w wózku to ściągam.
Koczku, jak Młody?
Patrycji nie zaczepiam bo tam przygotowania trwają na pewno
Magdzia, mam nadzieję że się nie stresujesz przypadkiem...patrycja, kiti, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry.
Aisa jak na razie nic.
Nie ma nic w pobliżu ciekawego. My w mieście nie chcemy mieszkać. Blok w mieście nam nie odpowiada.
A oglądaliśmy mieszkanie jedno ale kamienica taka brzydka że szok.
No a że wafel nie ma prawo jazdy to musi być w miarę blisko naszej okolicy.
A najlepiej jakby mieszkanie na jego boisku stało
Więc puki co zostajemy na tym starym i wynajmujemy dalej. Bo ta babka specjalnie taka cenę dają żeby nie kupić tego mieszkania. Albo żeby porządnie zarobić
Szukamy jak na razie. -
Magdzia, jak po wizycie?
Koczku, to mycie róbcie co drugi dzień, będzie mniej koncertów
Aga, kciukam żeby pojawiło się coś fajnego i przystępnego cenowo! Albo niech się baba z obecnego mieszkania ogarnie.
Patrycja, super makijaż! Będziesz piękną Panną Młodąpatrycja, Fedra lubią tę wiadomość