plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już po wizycie pecherzyk ciążowy jest tam gdzie trzeba. Za 2 tyg kolejna wizyta powinien być już widoczny już zarodek i serduszko a i ginka zwiększyła mi luteine do 2x2
aisa, Kaja, patrycja, kiti, sylwia1985, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Hej
Cieszę się z waszych udanych wizyt
I co? Ten wielki dzień już jutro. W sumie stresu nie ma, ale za to mega zmęczenie już tym załatwianiem. Chociaż i tak dużo pomagają moi rodzice i wuj Także odezwę się może w niedzielę, a najpóźniej we wtorek
Pozdrawiam was :*kiti, Kaja, aisa, magdzia26, AGA 30, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Magdzia super wiesci.
Patrycja wszystkiego najlepszego na tej nowej drodze zycia. Niech wam sie w dzieciach darzy :*magdzia26, Selena, patrycja lubią tę wiadomość
-
Patrycja i przyszły mężu!!!!!!
Wszystkiego dobrego ,aby wam Miłość kwitła i nigdy nie zabrakło namiętności! !!!!! Aby ta wasza wspólna droga była prosta i szczęśliwa oraz gromadki dzieci Wam życzę! !!!!magdzia26, Selena, patrycja lubią tę wiadomość
-
Kaja dzieciaki nie daja spac ?
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ooo to ladnie rosna wam dzieciaczki
Aisa po winie juz sladu nie ma. Do pl ruszamy 19 sierpnia a m dojedzie do nas 2 wrzesniaaisa, magdzia26, Selena, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Dzień dobry.
Tak w ogóle.
I miłego weekendu.
Mamy fajne mieszkanie na oku. 15 km od nas. Za tydzień jedziemy zobaczyć bo teraz właściciel jest na urlopie.kiti, AGA 30, aisa, Selena, patrycja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Ooo ja bym pewnie sraczki z niecierpliwości dostała ;p jak kupowaliśmy działkę to mieliśmy podobna sytuację bo nie było właściciela i pojechaliśmy zobaczyć okolice chociaż, jak się z zewnątrz prezentuje itp. Poznaliśmy sąsiadów i jak wrócił wlasciciel to był w szoku że my już wszystko wiemy ;p
Ja przez ten tydzień będę chodzić jak naszpilkach. Mam nadzieję że w poniedziałek za tydzień uda się obejrzeć to mieszkanie bo we wtorek my wyjeżdżamy na parę dni A już bym chciała wiedzieć na czym stoję.zbikowa, aisa, Selena, patrycja lubią tę wiadomość