plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ciekawe co tam u Fedry???
aisa lubi tę wiadomość
-
Hej
I tak mocz i krew ok niestety cukier na czczo wynik nie dobry zalecono szybko krzywa cukrową
Na usg jest zarodek z serduszkiem bijącym 158 założona karta ciazy zalecone badania ciąża młodsza o tydz niż to wynika z okresu ale to wiedziałam
Kolejna wizyta 29 sierpniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 19:49
kiti, AGA 30, aisa, magdzia26, zbikowa, Pismak, Selena, patrycja, sylwia1985 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra i na takie wiesci czekalam super
na cukrach sie nie znam kompletnie, ale pewno zaleca odpowiednia diete i bedzie okFedra lubi tę wiadomość
-
Dobry
Musiałam sie cofnąć do strony poprzedniej bo wiem że miałam cos napisac tylko nie wiedziałam co
Kiti gratuluje ząbka teraz juz z górki...
Aga moja też miała taki okres że w nocy sie budziła z płaczem jak wychodziłam z pokoju to mnie wolała i wtedy lozeczko daliśmy lżej naszego łóżka a jak wychodziłam z pokoju to jej głośno śpiewałam żeby słyszała mój głos i teraz jest juz ok
Co do wymiotów niestety sobie z nimi nie poradziłam tak mi sie tylko wydawało i raz dziennie meczy mnie aż do żółci żołądkowej ochyda no i mdłości całodniowe ehh oby kiedyś przeszło17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Madzia ja na zatkany nos bralam sudafet pozniej musialam brac sol morska bo za dlugo stosowalam krople do nosa i sluzowka mi wyschla. Na gardlo pilam okolo pol szklanki szalalwi na noc i po 2 dawkach przeszlo . na goraczke paracetamol. Kak widac nie zaszkodzilo to malemu a mi pomoglo
magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej
Dochodzę jeszcze do siebie, bo wczoraj były poprawiny poprawin A wesele było super Wszyscy goście zadowoleni i my również Stresu trochę było, ale daliśmy radę. Teraz czeka nas jeszcze sesja w plenerze i później czekanie na zdjęcia i film
Kiti gratuluję ząbka teraz pewnie będą szły jeden za drugim
Fedra super, że serduszko ładnie bije, szkoda że z tym cukrem jest nie tak, ale na pewno będzie dobrze
Magdzia zdrówka :*
Aga fajnie, że znalazło się mieszkanie oby się wam spodobało
I dziękuję wszystkim za życzenia :*Fedra, zbikowa, aisa, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:O znowu to samo..
Pewnie za godzinę to też zniknie
A Tobie Fedri pewnie odpiszą za jakiś czas (bo pewnie takich zgłoszeń trochę mają) że przepraszają bo prace trwają...
Kaszanka..17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi