plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale za to jaki ruch sie zrobił
aisa, Kaja, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
A co do budowy to ocieplaja nam dach w tym tygodniu w sobotę mają ostatnia posadzkę wylewac w piwnicy noi w czwartek kominek montować i zamykamy ta transze kredytu następna to dopiero będzie jazda bo wykończenia płytki, panele, zabudowa kuchenna, lazienki...noi ocieplenie z zewnątrz i elewacja
kiti, aisa, Kaja, Fedra, patrycja, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
magdzia jeszce kupe roboty jest ale i tak idzie wam ekspresowo. my dopiero prad w srodku we wrzesniu robimy a gdzie tam reszta ...
-
O, posty nie zniknęły ale cały dzień przed nami
Koczku, dobrej pogody w niedziele i co by Młody był grzeczny
Kaja, zdrówka dla chrzestnej Kajtka!!
Magdzia, super szybko Wam idzie. Jeszcze trochę i przeprowadzka
Kiti, kiedy planujecie się wprowadzić? Jeszcze trochę będziecie w De i potem na stałe Pl czy trochę tu i trochę tam?
My wybieramy się pod koniec września do Pl. W czasie pobytu będziemy chcieli ogarnąć dokumenty dla Młodej i chrzest.zbikowa, Fedra, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
Łączę się w bólu z "remontowymi" dziewczynami... my dopiero wylewkę na podłodze zrobiliśmy, a gdzie koniec?... poprzedni własciciel drobił wszystko tak jak uważał i teraz mamy niezłe kwiatki do poprawy, ale to długa i nudna historia
Koczku, mam nadzieję, że chrzest pójdzie sprawnie
A ja się witam z II trymestru! sama nie wierzę że to już. Suwaczek mówi że to jutro, ale ostanie usg mówi inaczej, a ja wolę być już w II niż w I ;p
coś czuję że mnie zaraz choróbsko dopadnie, juz parę dni męczę się z bólem gardła, a dziś w nocy doszedł kaszel, po prostu ekstra... idę po jakąś herbę z cytryną.
Miłego dnia wszystkim
aisa, Fedra, magdzia26, patrycja, Kaja, AGA 30, kiti lubią tę wiadomość
-
Faktycznie szybko zleciało, już II trymestr się zaczyna
Ładuj mleko, miód, czosnek plus syrop z cebuli. A i płukanie gardła szałwią albo wodą z sodą jest dobre.
Magdzia, też rób płukanie gardła.
U nas z grubszych spraw remontowych to chyba nic nie zostało, ale tapetowanie, malowanie i listwy też jest ostro męczące i okropnie długo się schodzi.
Ale potem będzie pięknie -
U mnie dzisiaj już lepiej nawet noc trochę bardziej przespana więc mogę śmiało polecić kuracje kanapki z czosnkiem i cebula, 3 razy dziennie syrop prenalen, 3 razy dziennie po dwie łyżki syropu z cebuli, i hektolitry mieszanki herbaty z naparem z lipy+imbir +miod+ sok malinowy
-
Hej
Jak tam czytam o Waszych remontach to Wam zazdroszcze naprawde zawsze chcieliśmy mieć do ej ale na razie możemy o tym zapomnieć
Teraz to musimy kupić wieksze auto bo w tym Naszym to sie w przyszłym roku nie pomieścimy ehh
Żbik gratuluje drugiego trymestru ale ten czas leci
Mnie chyba też coś bierze bo juz katar mam buu
Pogoda do niczego skisiła się całkiem od wczoraj nic tylko pada...
Ide coś zjeść...zbikowa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzięki
chciałam zrobić ogłoszenie :
ja, żbik żbikulec, uroczyście oświadczam, że jeśli kiedykolwiek uda się mieć drugie dziecko, moi teściowie dowiedzą się o nim gdy będę na porodówce.
koniec oświadczenia.
chciałam dziś się pochwalić kuzynce, a tu sie okazuje że połowa rodziny już wie, bo mamusia wypaplała... -
zbikowa wrote:Dzięki
chciałam zrobić ogłoszenie :
ja, żbik żbikulec, uroczyście oświadczam, że jeśli kiedykolwiek uda się mieć drugie dziecko, moi teściowie dowiedzą się o nim gdy będę na porodówce.
koniec oświadczenia.
chciałam dziś się pochwalić kuzynce, a tu sie okazuje że połowa rodziny już wie, bo mamusia wypaplała...
Poczekaj przy drugim to ona będzie wiedziała kiedy tworzycie sesesesezbikowa, aisa, patrycja lubią tę wiadomość