plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Dzięki
chciałam zrobić ogłoszenie :
ja, żbik żbikulec, uroczyście oświadczam, że jeśli kiedykolwiek uda się mieć drugie dziecko, moi teściowie dowiedzą się o nim gdy będę na porodówce.
koniec oświadczenia.
chciałam dziś się pochwalić kuzynce, a tu sie okazuje że połowa rodziny już wie, bo mamusia wypaplała...
Żbik pamiętaj jak widac po mnie drugie dziecko jest możliwe
Jak to powiedział moj gin z Kliniki On okazuje się że coraz cześciej ściągają simlockiKaja, zbikowa, aisa, magdzia26, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Ha ha ha ja jestem ciekawa czy moja teściowa w sekrecie powiedziała połowie rodziny czy jeszcze
Żbik pamiętaj jak widac po mnie drugie dziecko jest możliwe
Jak to powiedział moj gin z Kliniki On okazuje się że coraz cześciej ściągają simlocki
Moja teściowa też tak uważa, to jej powiezdziałam "myśli mama, że po porodzie mi się plemniki poprawią?" nic nie odpowiedziała ;p ja wiem, że wszystko jest możliwe, ale wkurza mnie takie jej gadanie. ostatnio uznała, że źle się czuję bo przyjmuję za dużo leków (a wiadomo, że jest wybitną profesor medycyny)... no to se ponarzekałam na teściową, mogę wrócić do roboty -
Magdzia, super że choroba mija!
Fedra, jakie auto macie obecnie? Zdrówka, niech się choroba nie rozwija!!
Żbiksson, na mamusie zawsze można liczyć
U nas słońce, ale do tego wiatr masakra okropnie zimny więc kiszka nie lato.Fedra lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Magdzia, super że choroba mija!
Fedra, jakie auto macie obecnie? Zdrówka, niech się choroba nie rozwija!!
Żbiksson, na mamusie zawsze można liczyć
U nas słońce, ale do tego wiatr masakra okropnie zimny więc kiszka nie lato.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zbikowa wrote:Moja teściowa też tak uważa, to jej powiezdziałam "myśli mama, że po porodzie mi się plemniki poprawią?" nic nie odpowiedziała ;p ja wiem, że wszystko jest możliwe, ale wkurza mnie takie jej gadanie. ostatnio uznała, że źle się czuję bo przyjmuję za dużo leków (a wiadomo, że jest wybitną profesor medycyny)... no to se ponarzekałam na teściową, mogę wrócić do roboty
A co do plemników to mojemu jednak sie to udało uzyskać poprzez sport i zrzucenie wagi bo jak inaczej wyjsnić tą ciąże...
A teściowe naprawde potrafią być męczące nawet jesli chcą dobrze17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Aisko mamy forda mondeo ale z racji tego że tyłzajmuje Natalka z psem drugi fotelik nie wejdzie i trzeba szukać wozu 7 osobowego bo inaczej na wakacje wszyscy nie pojedziemy
-
Aisa o wprowadzaniu sie nawet nie mysle bo tyle roboty jeszcze. Ale nam sie nie spieszy bo m ma tu prace i nie wiem ile posiedzimy w De. Na pewno chcemy miec cos w pl jak bedziemy zjezdzac na urlop no i czas pokaze kiedy sie calkiem zwieziemy do naszego uroczego kraju. Na pewno jak pojawia sie perspektywy dobrej pracy bo tak to nie ma szans. Czlowiek szybko przyzwyczaja sie do lepszego
A co do tesciow to nie moge narzekac ale tez czasem by sie zastanowili co mowia. Moja tesciowa jak powiedzielismy jej o ciazy (a wiedziala ze u nas to ciezko bylo zajsciem) skomentowala tylko "tak szybko, to Amelka jeszcE nie chodzi.A wogole jak to mozliwe,przeciez karmisz". No takze tego... -
aisa wrote:O to będę śledzić Wasze poszukiwania bo i nas (bardziej męża) korci 7-osobówka. Mamy kombiaka citroena c5 i nawet się mieszcze pomiędzy fotelikami jak teraz jeździmy z moją siostrą ale jak będzie zmiana fotelika na ten kolejny to nikogo więcej nie zabierzemy jak będziemy w Pl czy jeśli ktoś do nas przyjedzie. Ale mamy jeszcze trochę czasu.17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
My też zwierzaka nie mamy dlatego powolutku się rozglądamy i chętnie będę obserwować jacy faworyci wyłonią się u Fedry
U Ciebie Fedra całkowicie zrozumiałe że auto musi być słusznych rozmiarów
Kiti, no teściowa za bardzo się nie popisała po przekazaniu Jej dobrej nowiny...Fedra lubi tę wiadomość
-
Ależ się wkurzylam na moją nierozgarnieta ginekolog zwiększyła mi dawkę luteiny ale stwierdziła że to co mam mi wystarczy a na wizytę za dwa tyg noi nie wystarczy jak się okazalo...nie wiem skąd teraz wezmę luteine...do niej oczywiście nie ma numeru nigdzie chyba na innego gina się zdecyduje bo jak ma to tak wyglądać to szlag mnie trafi...
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Ależ się wkurzylam na moją nierozgarnieta ginekolog zwiększyła mi dawkę luteiny ale stwierdziła że to co mam mi wystarczy a na wizytę za dwa tyg noi nie wystarczy jak się okazalo...nie wiem skąd teraz wezmę luteine...do niej oczywiście nie ma numeru nigdzie chyba na innego gina się zdecyduje bo jak ma to tak wyglądać to szlag mnie trafi...
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻbiku gratuluje drugiego trymestru super prawda, ze ten czas tak szybko leci? Jak dla mnie stanowczo za szybko
Fedra gratulujemy superanckich wieści z wizyty oby tak do samego końca
Koczku udanych chrzcin, by maluch w kościele spisał się na medal
Pozdrawiam pozostałe kobitkiFedra, kiti, magdzia26, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Libra nadawaj jak tam macierzyństwo
Aisko My myślimy nad Zafirą 7os zawsze Nam sie podobały i chyba przy tym zostaniemy pies bedzie jeździł na tych ostatnich siedzeniach i troche bagaży tam wejdzie plus trumna na dach i damy radeaisa, kiti, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi