plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Nie
No dobra, ale naklikaj trochę więcej co u Was, praca ta sama, ślubisko było, gdzie wakacje spędzone? Już tak dawno Cię nie było że musisz teraz trochę więcej napisać👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Lubić Was nie przestałam, ale od dłuźszego czasu się specjalnie jakoś nie staramy, więc po co psuć statystyki.
A w brzuchu kto gości?👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
@ mnie oszczedzila w dniu urodzin ale dzisiaj już na dobre się rozgoscila wiec proszę Aisko w wolnym czasie o zmianę w tabelce następna @ 07.12 ( pewnie znowu mi zrobi prezent tym razem na Mikołajki ) a i proszę o zmianę lat na 30...
-
Cześć Gocha, nie uciekaj nam. Po opowiadaj co u ciebie, popierdzielimy głupoty, zostań, fajnie będzie... No weź noo
Ja wczoraj byłam na krzywej cukrowej. Norma do 140 po godzinie a ja miałam 138. I tak się zastanawiam czy odstawić słodycze na wszelki, czy czasem coś mogę (a ciągnie mnie na słodkie okrutnie). Czy cukrzyca może się jeszcze rozwinąć, czy jak teraz zrobiłam badanie to ono ją wykluczylo do końca ciąży?
Moje wyniki bto 77-138-101 -
nick nieaktualnyDobry dzień
Gosia nie uciekaj wpadaj czasem
Madzia sto lat i najlepszego.
U nas wreszcie gorączki koniec Ale noce nadal ciężkie i nic jeść nie chce ten mój gad mały. Już nawet mleka nie chce pić. Ale widzę że 3 na dole będą szły
Czy brak apetytu może trwać tak długo przez zęby? Bo już nie wiem co robić.magdzia26 lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Cześć Gocha, nie uciekaj nam. Po opowiadaj co u ciebie, popierdzielimy głupoty, zostań, fajnie będzie... No weź noo
Ja wczoraj byłam na krzywej cukrowej. Norma do 140 po godzinie a ja miałam 138. I tak się zastanawiam czy odstawić słodycze na wszelki, czy czasem coś mogę (a ciągnie mnie na słodkie okrutnie). Czy cukrzyca może się jeszcze rozwinąć, czy jak teraz zrobiłam badanie to ono ją wykluczylo do końca ciąży?
Moje wyniki bto 77-138-101
Wynik po godzinie w normie ale jak sama widzisz w górnej granicy wiec lepiej nie ryzykować...
Ja sobie zakupiłam pyłek pszczeli i zaczelam pic rano taki koktaj a pyłek obniża cukierzbikowa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Aga jak najbardziej moz trwać tak długo
Ale staraj sie mu cos dawać jakieś jogurty itp a moze lubi owoce chrupać?
Czasami myślę że nie potrafię własnego dziecka karmić bo wszystko jest na nie.
Już tak wy dziwiam żeby coś zjadł że jak mu te nawyki zostaną to będzie porażka
-
Laski co do owoców to coś wam opowiem! !! Teściowa była na grilu i tam mówi, że Marcel cienko z owocami jak widziała, że jego kuzyn zajada się nimi a ojciec mówił ze w tym wieku dziecko nie potrzebuje cukru w postaci owoców jego organizm powinien zjadac mięso i to różne od nabiału po dziką czy sarna Marcel mój to je a owoce zjada tylko musy i to mało kiedy ,a facet zajmuje się dietą i rehabilitacji. ...
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Laski co do owoców to coś wam opowiem! !! Teściowa była na grilu i tam mówi, że Marcel cienko z owocami jak widziała, że jego kuzyn zajada się nimi a ojciec mówił ze w tym wieku dziecko nie potrzebuje cukru w postaci owoców jego organizm powinien zjadac mięso i to różne od nabiału po dziką czy sarna Marcel mój to je a owoce zjada tylko musy i to mało kiedy ,a facet zajmuje się dietą i rehabilitacji. ...
U nas Też jak już coś to tylko w formie musu. -
Aga to moze jakieś zupki by jadł?
Moja to ostatnio zajada sie krupnikiem tylko musi byc dobrze przyprawione moze sprawdz moze bedzie chciał jesc...
Moja musów nie je jesli je owoce to głownie jabłka i cytrusy mandarynki moze zjes na raz nawet 3 jabko czasem zje nawet pol...
Jogurty to uwielbia potrafi cały duży kubek zjesc albo ryż na mleku z owocami17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
GochA fajnie ze się odezwałaś i pisz tutaj częściej ale się wam trafił towarzysz na wakacjach
Zbik gdzieś czytalam ze w sumie najważniejszy jest ten podstawowy wynik cukru naczczo a ten masz super, myślę że czasem możesz sobie pozwolić na coś słodkiego
Aisa to ja poproszę o zmianę na 06.12, Magdzia to będziemy miały prezenty na Mikołajaki - dwa małe Mikołaje.
Aga u nas takie kryzysy jedzeniowe zazwyczaj są przy skoku, współczuje, człowiek się stara a może to a może tamto a tu nic nie chce. Obecnie u nas jest etap ciągłego jedzenia, co chwile mnie ciągnie żebym jej coś dala do jedzenia,no cały czas coś mieli w buzi. Nie chce przesadzić, bo ile taki maluch może zjeść, ja rozumiem ze się rusza dużo i potrzebuje energii ale też nie chce jej upas. Czyli jakby nie było matka zawsze się czymś martwizbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Aga to moze jakieś zupki by jadł?
Moja to ostatnio zajada sie krupnikiem tylko musi byc dobrze przyprawione moze sprawdz moze bedzie chciał jesc...
Moja musów nie je jesli je owoce to głownie jabłka i cytrusy mandarynki moze zjes na raz nawet 3 jabko czasem zje nawet pol...
Jogurty to uwielbia potrafi cały duży kubek zjesc albo ryż na mleku z owocami
Ja czasami mu 3 różne potrawy zrobię A on w szał wpada i tak jeść nie będzie
Już nawet jajka teraz nie zje A był okres że dwa na raz
Jak już je to minimalne porcje A i tak trzeba się przy tym na kombinować
Rosół bym mu dziennie musiała gotować to w miarę by zjadł coś.
Wolą żeby dac A po jednym gryzie rzuci i koniec. -
Aga jakbym czytała o swoim Niko mi to normalnie ręce opadają dzisiaj cały dzień przeżył na niecalej polowce kromki chleba w jajku i 1/4 małej bułeczki z masłem i kremem czekoladowym... nic więcej wieczorem całe szczęście zjadł kasze manna z malinami
-
Powiem wam matki dont wory te maluchy same sobie dozuja jedzenie
Marcel robi kupę raz na 3-4 dni iiii tego 4 dnia je mega mało mnie to doprowadza do szwedzkiej pasji ,ale po kibelku następny dzień jest ok czyli je to co lubi plus Kinder yoy