plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kiti a dalej masz @ czy juz ustapila i czy byla obfita jak zawsze czy duzo slabsza? a szyjka jest taka jak podczas@ czy moz eniekoniecznie? bo sądzoąc po twojej szyjce i sluzie owulacja raczej byla 14-15 dc a to by znaczyło, zakładając ze to normalna @ ze mialas bardzo krotka faze lutealna, czy cos moglo zaburzyc rozwoj towjego cialka zoltego moze luteina nie wiem nie znam sie na lekach,albo cos zupelnie innego, na pewno jest to zdecydowanie za krotki czas
-
KIti tak sobie mysle, ze nie bylou ciebie 3 wyzszych temperatur, ktore sa wyznacznikiem przebytej owulacji a bez obecnosci ktorych ciezko stwierdzic czy aby na pewno ma sie @, moze to jest krwawienie srodcykliczne? a to by moglo oznaczac ze to jest czas płodny, okołóowulacyjny mozesz osbie poszukac o krwawieniu srodcyklicznym na necie i sprawdzic czy to pasuje do ciebie?
-
AGA 30 wrote:kiti wrote:cykl 22 dni... nigdy nie miałam takich krótkich... ja nie wiem luteina tak mi zmieniła owulację ... czy to coś poważniejszego...
może i ta luteina pozmieniała coś!!! a i ile za szybko cię krew zalała!!
oj no z 7 dni za wczesnie -
nick nieaktualnykiti wrote:AGA 30 wrote:kiti wrote:cykl 22 dni... nigdy nie miałam takich krótkich... ja nie wiem luteina tak mi zmieniła owulację ... czy to coś poważniejszego...
może i ta luteina pozmieniała coś!!! a i ile za szybko cię krew zalała!!
oj no z 7 dni za wczesnie
NO to duża różnica 7 dni!!! -
dziewczyny melduje sie po wizycie u gina.
Lekarz powiedzial ze beta pieknie przyrosla, progesteron tez dobry, ze plamienia mogą takie sie zdazac i to nic zlego nie swiadczy, powiedzial ze to jeszcze z zagniezdzenia, z endometrium... w kazdym badz razie nie powinno byc grozne oczywiscie na tym etapie na którym jest.
No i zrobil mi USG i powiedzial ze piekny juz jest "domek" i nawet obywatel w nim zamieszkal! Wiec w pecherzyku mam juz (jak dla mnie w koncu) zarodek:)
No nie ma jeszcze bicia serce, ale powiedzial ze za tydzien powinno juz bić.
Bardzo bardzo wam dziekuje za kciuki!AGA 30, kiti, mauysia, Amicizia, pasia27, gocha04, gadgeta, muzarcia, Woseba, Fedra, Paulina1986, natusia lubią tę wiadomość
-
Amicizia wrote:KIti tak sobie mysle, ze nie bylou ciebie 3 wyzszych temperatur, ktore sa wyznacznikiem przebytej owulacji a bez obecnosci ktorych ciezko stwierdzic czy aby na pewno ma sie @, moze to jest krwawienie srodcykliczne? a to by moglo oznaczac ze to jest czas płodny, okołóowulacyjny mozesz osbie poszukac o krwawieniu srodcyklicznym na necie i sprawdzic czy to pasuje do ciebie?
dzieki za informacje sprawdzę ale to raczej miesiączka bóle okresowe.. i dalej krwawienie trwa czyli już 3 dzień... no tamten cykl z luteiną trwał 28 dni i ona właśnie mi miła wyregulować cykle bo miałam długie... a tu taki psikus... -
a co do szyjki to nie badałam teraz więc w sumie nie wiem... zbadam jutro
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziewczyny melduje sie po wizycie u gina.
Lekarz powiedzial ze beta pieknie przyrosla, progesteron tez dobry, ze plamienia mogą takie sie zdazac i to nic zlego nie swiadczy, powiedzial ze to jeszcze z zagniezdzenia, z endometrium... w kazdym badz razie nie powinno byc grozne oczywiscie na tym etapie na którym jest.
No i zrobil mi USG i powiedzial ze piekny juz jest "domek" i nawet obywatel w nim zamieszkal! Wiec w pecherzyku mam juz (jak dla mnie w koncu) zarodek:)
No nie ma jeszcze bicia serce, ale powiedzial ze za tydzien powinno juz bić.
Bardzo bardzo wam dziekuje za kciuki!
Plemniczka super wieści!!!plemniczka, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna_w wrote:Dora, wlasnie jeszcze nie mialam usg piersi, sama lekarzowi powiedzialam o tym wycieku ale jakos to jakby zignorował. Może rzeczywiście nie ma się czym martwić...
mnie mój gin za każdym razem pyta czy mam takie dolegliwości... nigdy takiego czegoś nie miałam, więc nie wiem, co by powiedział, jak bym mu zakomunikowała, że mam:/ -
kiti wrote:Amicizia wrote:KIti tak sobie mysle, ze nie bylou ciebie 3 wyzszych temperatur, ktore sa wyznacznikiem przebytej owulacji a bez obecnosci ktorych ciezko stwierdzic czy aby na pewno ma sie @, moze to jest krwawienie srodcykliczne? a to by moglo oznaczac ze to jest czas płodny, okołóowulacyjny mozesz osbie poszukac o krwawieniu srodcyklicznym na necie i sprawdzic czy to pasuje do ciebie?
dzieki za informacje sprawdzę ale to raczej miesiączka bóle okresowe.. i dalej krwawienie trwa czyli już 3 dzień... no tamten cykl z luteiną trwał 28 dni i ona właśnie mi miła wyregulować cykle bo miałam długie... a tu taki psikus...
to jesli na pewno to @ to mysle ze powinnas to skonsultowac z lekarzem, bo na prawde wedlug twojego wykresu wychodzi z eokres okolowoulacyjny t 13-15 dc plodny sluz i szyjka otwarta, a obliczenia Ovu niedawno tu ładnie zjechałysmy, wiec proponuje wizyte u lekarza. niestety na luteinie sie nei znam -
Kochane dziękuję wszystkim za pomoc:) Odezwę się napewno w najbliżym czasie. A Plemniczka gratuluję bardzo
plemniczka, Amicizia lubią tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
plemnisia super niech fasolka dalej rośnie jak na drożdżach
Dziękuję Amicizia za pomoc
a luteina jest właśnie na ciałko żółte powinna go wspomagać i wydłużyć fazę lutealna...
plemniczka lubi tę wiadomość