plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
kiti wrote:plemnisia super niech fasolka dalej rośnie jak na drożdżach
Dziękuję Amicizia za pomoc
a luteina jest właśnie na ciałko żółte powinna go wspomagać i wydłużyć fazę lutealna...
aha to chyba w tym cyklu troszke kiepsko mu poszlo, chyba ze w twoim cyklu Ovu sie nie pomyliłale ja raczej bym poszla do lekarza zeby to wyjasnic i sie upewnic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 19:23
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:dziewczyny melduje sie po wizycie u gina.
Lekarz powiedzial ze beta pieknie przyrosla, progesteron tez dobry, ze plamienia mogą takie sie zdazac i to nic zlego nie swiadczy, powiedzial ze to jeszcze z zagniezdzenia, z endometrium... w kazdym badz razie nie powinno byc grozne oczywiscie na tym etapie na którym jest.
No i zrobil mi USG i powiedzial ze piekny juz jest "domek" i nawet obywatel w nim zamieszkal! Wiec w pecherzyku mam juz (jak dla mnie w koncu) zarodek:)
No nie ma jeszcze bicia serce, ale powiedzial ze za tydzien powinno juz bić.
Bardzo bardzo wam dziekuje za kciuki!
wiedziałam!:*plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AGA przecież temperatura ładnie się utrzymuję i ja wierzę że bedzie rosnąc i jednak coś tam kiełkuje...
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:wiecie co ta moja tempka to raczej nie wskazuje żeby coś tam we mnie kiełkowało !!! ;-(
AGA zabraniam Ci się smutać!!! Bo mi się od razu płakać chce:(
już się nie smuce!!!
a jakieś skoki są !! zobaczymy jutro jaka bedzie!! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:wiecie co ta moja tempka to raczej nie wskazuje żeby coś tam we mnie kiełkowało !!! ;-(
AGA zabraniam Ci się smutać!!! Bo mi się od razu płakać chce:(
już się nie smuce!!!
a jakieś skoki są !! zobaczymy jutro jaka bedzie!!
NOOOO! nunu mnie tak stresować, bo normalnie mam dzisiaj jakieś wahania nastroju:(
przyszłam wcześnie z pracy i po obiedzie spałam 2,5h... ale oczywiście musialam wstawać, by zajrzeć do was:)AGA 30, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:ja to sobie raczej nadziei nie robię... 2 serduszkowania po miesiączce, to moim zdaniem za mało! To dopiero byłby cud wiatropylności, bo teraz z m jest w tym temacie już 7-dniowa cisza:/ mój m ma 38lat i chyba już mu libido spada:(
Libra to lubczyku do obiadu swojemu M dodawaj!! -
nick nieaktualnyDo Fedry w biegu:
Zadanie 3
Mając dane spółki X: koszty stałe 120 000 zł, jednostkowa cena sprzedaży 25zł/szt, jednostkowy koszt zmienny15zł/szt, oblicz ile jednostek należy sprzedaż, aby uzyskać zysk 80 000 zł
dane:
p- cena jednostki - 25 zł/szt
Ks- Koszty stałe - 120 000 zł
Kjz- Koszty jednostki zmienne - 15 zł
szukane:
q- ? ilość jednostek do sprzedaży
wzór na to : q= Ks + zysk ( w liczniku ułamka) p - kjz ( w mianowniku tego ułamka)
Co za tym idzie :
Zapisz w ułamku
q=
120 000 + 80 000 w liczniku
25- 15 ( w mianowniku)
czyli q=
200 000 zł (licznik)
: 10 zł (mianownik)
wynik =20 000 jednostek należy wyprodukować by osiągnąć zysk 80 000
to już mamy dwa zadania...ale wiesz ja nie mam pojęcia czy to dobrze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2012, 20:56
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Do Fedry w biegu:
Zadanie 3
Mając dane spółki X: koszty stałe 120 000 zł, jednostkowa cena sprzedaży 25zł/szt, jednostkowy koszt zmienny15zł/szt, oblicz ile jednostek należy sprzedaż, aby uzyskać zysk 80 000 zł
dane:
p- cena jednostki - 25 zł/szt
Ks- Koszty stałe - 120 000 zł
Kjz- Koszty jednostki zmienne - 15 zł
szukane:
q- ?
wzór na to : q= Ks + zysk ( w liczniku ułamka) p - kjz ( w mianowniku tego ułamka)
Co za tym idzie :
Zapisz w ułamku
q=
120 000 + 80 000 w liczniku
25- 15 ( w mianowniku)
czyli q=
200 000 zł (licznik)
: 10 zł (mianownik)
wynik =20 000 jednostek należy wyprodukować by osiągnąć zysk 80 000
to już mamy dwa zadania...ale wiesz ja nie mam pojęcia czy to dobrze...
O matko!!! nic nie kumam z tego!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja mam jeszcze jedno pytanko... kiedyś miałam bardzo obfite miesiączki... teraz wydaje mi się, że ma skąpe... bardziej bordowo-brązowe "gluty" i skrzepy... jest tego mało, że spokojnie mogłabym w jednej podpasce cały dzień i nic by się z niej nie wylało! dodam, że w kwietniu odstawiłam tabletki anty... mam w macicy mięśniaka ok 2 cm... Któraś ma może podobnie albo słyszała, co może być przyczyną?
-
plemniczka wrote:dziewczyny melduje sie po wizycie u gina.
Lekarz powiedzial ze beta pieknie przyrosla, progesteron tez dobry, ze plamienia mogą takie sie zdazac i to nic zlego nie swiadczy, powiedzial ze to jeszcze z zagniezdzenia, z endometrium... w kazdym badz razie nie powinno byc grozne oczywiscie na tym etapie na którym jest.
No i zrobil mi USG i powiedzial ze piekny juz jest "domek" i nawet obywatel w nim zamieszkal! Wiec w pecherzyku mam juz (jak dla mnie w koncu) zarodek:)
No nie ma jeszcze bicia serce, ale powiedzial ze za tydzien powinno juz bić.
Bardzo bardzo wam dziekuje za kciuki!
oj Plemniczka wiedziałam, że u ciebie wszysko w porządeczku jak najlepszym. Bardzo się cieszę i dziękujemy za dobre wieści.plemniczka lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnydobry wieczor dziewczynki
2 godziny was nadrabialam uuufff....
normalnie kolejna trylogia sie nam tworzy
a u mnie dzisiaj caly dzien bez neta i tv bo ktos uszkodzil swiatlowoddlatego teraz nadrabiam...
bede teraz pisac po trochu dla kazdej dziewczynki -
nick nieaktualnyWosebus- wmawiaj sobie wmawiaj ze to choroba...hehe...
juz ja tam wiem co to moze byc za "choroba"... taka troche dlugotrwala...
Zosku- tak sie ciesze ze wreszcie Ci zaznaczylo owulacje !! oby wszystko sie teraz juz ladnie unormowalo... co do testow owu (pisalas ze chcesz kupic)to mi zostalo jeszcze 10 sztuk a raczej ich na razie nie bede potrzebowac wiec jesli podrzucisz mi na priv swoj adres to moge Ci je wyslac jesli oczywiscie chcesz
co do witamin- ja biore teraz vitaminer prenatal- ma bardzo dobry sklad i kuracja na dwa miesiace kosztuje ok 17 zl. a dodatkowo jeszcze biore kwasy omega w osobnej tabletce...Woseba lubi tę wiadomość