plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:jestem ponownie. Ksiądz juz poszedl.. pobłogosławil, nakrzyczal ze do kosciola nie chodzimy, pogadal, wział koperte i poszedl.
Zrobilam kebaba na kolacje i teraz z pelnymi brzuchami leżymy.
No proszę a obrzarstwo to kolejny grzechAle w twoim wypadku to rozgrzeszenie murowane
-
Wosebko ty tu sie nie zalamuj i nie smuć. Doskonale wiesz ze stezenie hormonu jest najwyzsze rano, jest serio duzo wyzsze niz wieczorem na tak wczesnym etapie, wiec nawet mnie nie dziwi ze dzisiaj wyszla jedna kreska..
to nie znaczy ze ciązy nie ma. Dopoki nie ma @ jest nadzieja!mauysia, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
http://www.youtube.com/watch?v=oozwOd0E-T8
dobry skecz kabaretu odnośnie chodzenia po kolędziemauysia lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
plemniczka wrote:natusia dopoki masz plodny sluz nalezy sie starac, ovu wyznaczyl Ci owulke linia przerywaną, twój czas plodnosci jeszcze sie nie zakonczyl w tym cyklu. W zaleznosci od kolejnych temperatur moze Ci tak zmieniac date owulacje nawet kilka razy... faktycznie skoro jest sluz plodny owulacja dopiero moze byc
no właśnie...ignorowałam tamtą wysoką temperaturę. Zobaczymy co pokaże. -
nick nieaktualny
-
agga84aa wrote:Wosebka, kochanie mi test blady wyszedł dopiero dzien po spodziewanej miesiączce i to z porannego moczu:)
Czekaj, jutro rano może już sie pojawić bl;adziutka krecha:)
Dokładnie Woseba ktoś wkońcu musi stanąć na podium obok AGGI:) mamy jeszcze 2 wolne miejsca, która aplikuje?
Ja niestety jeszcze mam co najmniej 10 dni jak nie więcej, także licze na was.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
A ja dzisiaj odebrałam te wyniki bety i wyniosła 112:) Czyli ponad 100% się podniosła od przedwczoraj. lekarz powiedział, ze przyrost ładny, usg oczywiście mi nie robił, mam przyjsć za tydzień i wtedy powinien być już zarodek. bety mam już nie powtarzać.
gadgeta lubi tę wiadomość
-
A czuję się tak sobie. Rano mam mdłości i wieczorem. A tak to w ciągu dnia jest nawet ok. Brzuch tez już mnie mniej pobolewa, ale lekarz powiedział, ze bóle brzucha we wczesnej ciązy to normalka.
A Ty plemnisia, jak się czujesz??AGA 30, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agga ciesze sie ze beta ladnie przyrosla. Jest dobrze:) Ja po zobaczeniu fasolki na wczorajszym USG uspokoilam sie. Beta tez mi ladnie wzrosla wiec ciesze sie. Ale wszystkie piszecie o mdlosciach i innych objawach a ja ich nie mam.. heh
gadgeta, agga84aa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:agga ciesze sie ze beta ladnie przyrosla. Jest dobrze:) Ja po zobaczeniu fasolki na wczorajszym USG uspokoilam sie. Beta tez mi ladnie wzrosla wiec ciesze sie. Ale wszystkie piszecie o mdlosciach i innych objawach a ja ich nie mam.. heh
To się ciesz kobieto!Bo nie każda musi się źle czuć i może będziesz akurat w tym szczęśliwym gronie -
nick nieaktualnynatusia wrote:AGA 30 wrote:A ja jak do wtorku nie dostane @ to zrobię test!!
i pewnie klops znów będzie!!
Czemu takie nastawienie? Nie można źle myśleć,bo nieszczęścia się na siebie ściągaNie myśl tak.
Poprostu nie chce dużego rozczarowania!! a z tym moim cyklem to dziwnie tym razem chyba krótszy będzie!!! -
nick nieaktualny