plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Beata wrote:Mayusiu jakbym Cię skąds znała?
Jeśli np. studiowałaś w Poznaniu, to mogłam śpiewać na Twoim absolutorium
ale to raczej mało prawdopodobne 
nie nie studiowałam w w-wieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:czemu Ruciu? co sie stało?
aha już przecxytałam...
wiesz taka pogoda sprzyja srednim nastrojom
W niedzielę trafił do szpitala mój najcenniejszy dziadek, w cięzkim poudarowym stanie, teraz w zasadzie jest tylko roślinką, czeka go hospicjum, ble
-
Beata wrote:Gosiu ale ja mam tylko fb
na nk podglądam z konta męza a tam tylko zdjecie moich pleców heheh
to daj do fb jeśli masz zdjęcia udostępnione nieznajomym, bo ja mam konto ale takie fałszywe.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyBeata wrote:Ruciu a ja bym chciała troszkę posiedzieć w domku i popatrzeć na zimę przez okno no i na sanki bym poszła

Mój mąż do quada podczepia 2 szt. sanek i wozi mnie na jednych a na drugich nasze dziecię. A że mieszkam na Wsi ( na szczęście 20 km od Warszawy ) to mamy gdzie szaleć. -
Rucia wrote:A co do Fb to przed chwilą dowiedziałam się z mega mnie interesujących newsów, która koleżanka w którym tygodniu ciąży jest. Korektorem bym wymazała takie ploteczki.
Dziewczyna się cieszy i dzieli takimi niusami... Ale w Twoim kontekście wiem, że to może irytować
Pamiętam jak sama raz po raz dawałam na FB jakieś niusy z przebiegu ciąży (oczywiście nie za często
), wtedy w ogóle nie myślałam, że to moze kogoś zranić
Beata lubi tę wiadomość

-
Rucia wrote:Beata wrote:Ruciu a ja bym chciała troszkę posiedzieć w domku i popatrzeć na zimę przez okno no i na sanki bym poszła

Mój mąż do quada podczepia 2 szt. sanek i wozi mnie na jednych a na drugich nasze dziecię. A że mieszkam na Wsi ( na szczęście 20 km od Warszawy ) to mamy gdzie szaleć.
Rucia a gdzie dokładnie mieszkasz?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualny
-
Teraz to w ogóle zanim coś napiszę na profilu to się zastanawiam, czy w ogóle kogokolwiek obchodzi to, co chcę napisać (np. takie "jem banana" na pewno wszyscy mieliby w d%$&e..
). No i po takim "przefiltrowaniu" wychodzi na to, że nie mam co tam pisać
zosia-ktosia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Teraz to w ogóle zanim coś napiszę na profilu to się zastanawiam, czy w ogóle kogokolwiek obchodzi to, co chcę napisać (np. takie "jem banana" na pewno wszyscy mieliby w d%$&e..
). No i po takim "przefiltrowaniu" wychodzi na to, że nie mam co tam pisać 
Mauysia lepiej czasami nic nie napisać, niż napisać, że jedzie się windą i ktos puścił bąka tak jak to zrobiła moja koleżanka
w ogóle czasami ludzie durnie piszą tam co im popadnie, byle by tylko coś napisać, ale ja lubię czytać takie pierdoły, bo humor sobie poprawiam
mauysia lubi tę wiadomość