plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
prawda jest taka że NIGDY choćbyśmy sie starały najbardziej na swiecie, nie "zadowolimy" wszystkich.. ja mam taki charakter że własnie bym chciała i przez to ponosze porażki.. np podczas wesela, kto gdzie ma siedzieć, żeby jedzenie było jnajlepsze itp.. ale tak się nie da.. ludzie są różni, jedni się zdenerwują że ktos pisze o "bąku" a inni to skopiuja i będą się smiać.. za ludźmi nie trafisz:)
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:Beata wrote:Wosebko jestes sportowcem?
nie:)ale bardzo lubimy z m sport:)zwłaszcza piłke reczna:)a ze u nas druzyna jest w ektraklasie to chodzimy na mecze:)
myślałam że to twój medaLOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Woseba wrote:Beata wrote:Wosebko jestes sportowcem?
nie:)ale bardzo lubimy z m sport:)zwłaszcza piłke reczna:)a ze u nas druzyna jest w ektraklasie to chodzimy na mecze:)
myślałam że to twój medaL
no nie :)to tego przystojniaka co ze mna pozował;)niestety nie ma juz go u nas w druzynie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beata wrote:zOSIA JESTEŚ BARDZO KRYTYCZNE WZGLĘDEM SIEBIE, A WYGLĄDASZ
szczupło , młodo i ładnie
"Nauczył" mnie tego mój były.. i zostało mi do dziś.. nie życze nikomu znęcania sie psychicznego, to gorsze od wszystkiego innego..
staram się walczyc z tym, zmieniać się, myslec bardziej pozytywnie.. póki co wychodzi różnie
ale bardzo dziękuję za miłe słowa:)Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Rucia gdyby nie to co napisałaś że twój M nie jest ojcem dziecka to nawet bym napisała że podobna do niego:) widac po prostu na zdjeciach tą ich miłość, super aż się wzruszyłam:)
Dużo osób widzi u nich podobieństwo, a Paweł kocha Kingę chyba bardziej ode mnieTo jest jego córunia, jego oczko w głowie! Dobra zmykam ! Pa
zosia-ktosia, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
ale wy wszystkie laseczki jeśteście i piękne te wasze córy.
Beata jak dwa aniołki wyglądacie.
Zosia wcale się nie sypiesz jesteś twarda kobita.
Rucia a z ciebie widać zadziorna babka:) Masz piękną wampirzyce.
Mauysia z tego profilowego zdjęcia wiele nie widać, ale przyjaźnie jestes do świata nastawiona i ludzi.
Wosebka widać,że jesteście ze sobą szczęśliwi. I wcale nie musisz nic zrzucać, bo jesteś kobieca.
chyba nikogo nie pominęłam.zosia-ktosia, Woseba, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6