plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny:) Wosebko trzymam kciuki za jutrzejszy test. Oby wstretna @ nie przyplynela. A kyyyyysszz!!
co do castagnusa ja go polecam! dwa razy z nim udalo mi sie zajsc w ciaze. Z tym ze ja mialam prolaktyne w gornej granicy normy... lekarz powiedzial ze gdybym go nie brala to pewnie nie udaloby sie.
Wosebko ja mysle ze mozesz sprobowac brac po 1 tabletce. I zobaczysz jak bedzie.Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:hej dziewczyny:) Wosebko trzymam kciuki za jutrzejszy test. Oby wstretna @ nie przyplynela. A kyyyyysszz!!
co do castagnusa ja go polecam! dwa razy z nim udalo mi sie zajsc w ciaze. Z tym ze ja mialam prolaktyne w gornej granicy normy... lekarz powiedzial ze gdybym go nie brala to pewnie nie udaloby sie.
Wosebko ja mysle ze mozesz sprobowac brac po 1 tabletce. I zobaczysz jak bedzie.
hej kochaniutka :)no napewno spróbuje:)to do jutra:)uciekam do domku:)plemniczka lubi tę wiadomość
-
Plemniczko ty szalona kobieto! Fajna sesja z wesela, pewnie była niezła biba.
No i ja idę popracować troszke.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki:)
Wosebko jeszcze wszystko jest możliwe, tym bardziej,że to tylko kikla nitek...
Ja tez się zastanawiam nad Castanguse, ale najpierw zbadam prolaktyne. Można go brać jeżeli prolaktyna wyjdzie mi w normie, ale mam trochę rozregulowane cykle i plamienia przed @? Czy on może jakoś zaszkodzć? i dlaczego sie po nim tyje?Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:hej dziewczyny:) Wosebko trzymam kciuki za jutrzejszy test. Oby wstretna @ nie przyplynela. A kyyyyysszz!!
Wosebko ja mysle ze mozesz sprobowac brac po 1 tabletce. I zobaczysz jak bedzie.
Właśnie co do Costangusa musze polecieć do apteki -
AGA 30 wrote:Cześć dziewczynki jak dzionek mija !!! nie mam czasu nadrabiać waszego czytania bo na chwile wpadłam bo na urodziny jedziemy !!!
A wy tyle nasmarowałyście dziś !!
Mnie dziś dalej brzuch na @ boli i to strasznie!!!
Mi też się wydawało, że tak powoli toczy się rozmowa, nie tak jak na początku tygodnia z rana. Co nadrobiłam 2 str to juz nowe dwie były po odświeżaniu.. hehe
AGA a tak sobie powymieniałyśmy się linkami do nk i fb i oglądamy jak wyglądamy heheh Dawaj linka i ty, jak oczywiście chcesz mieć takie znajome;)👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Witajcie, w sumie dopiero wrocilam z miasta, ale zimno, a tu jeszcze sie pakowac bo jedziemy na sobote odwiedzic babci i chrzesniaka w komcu Mikołaja spotkalismy,
a u lekarza wszystko ok, na szczesacie to tylko zwykla zmiana na zewnatrz tylko nie grozna, bardzo czesto sie moga takie robic, taki sobie po prostu zlosliwy pryszcz podskórnyale juz sie sam goi, bo wczoraj wieczorem im pękł i podobno to dobrze. w sumie zadnych szczegolnych zalecen higiena jak zwykle i jakas tam masc punktowa zeby szybciej poszlo
a teraz jem wreszcie ciepla zupke i planuje was troszke chociaz nadrobic -
witaj Natusia, to dal zainteresowanych podaje link do mojego FB a tym co juzpodaly tu swoje linki wyslalam zaprszenie jak cos to zapraszajcie
nie mam na rsazie glowy i czasu wysylac na priv moze jutro,
ale troszke was ogladnełam PLemniczko niezle zwariowana sesja, super zdjecia, nie szkoda ci bylo sukni tak w wodzie moczyc? moja po zdjeciach na plazy byla totalnie brudna a co musialobyc po takije sesjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2012, 16:14
-
nick nieaktualny