plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:wiecie co? krewka.. to znaczy że zaznaczam 1 dzień cyklu..
czy dziś mam już wziąż wiesiołka i castagnus?
czy poczekac do jutra i zobaczyć czy się rozkręci? tampona juz założyłam na noc...
Zosia mi dziś też leci jakby chciało a nie chciało bardziej brązowy śluz to jest niż krew ale od jutra bedzie jakby z kranu leciało
a niby plamienie to ostatni dzień cyklu a nie pierwszy następnego!! -
witam wieczorwa pora drogie panie
ja juz mam troszke dosc tych zdjec ale czas mnie goni, ale mi sie nic nie chce
Zosia popieraz ze za nasza aktywnosc na ovu powinnysmt dostawac dodatkowe premium chociaz ja w tym cyklu juz nie mam premium i mam nadzieje ze te detektory nie beda mnie tak nakrecac
u mnie tez jeszcze czerwono ale w sumie to moja choroba nas tylko wstrzymuje ale juz niedługo akurat teraz kiedy ja nie jestem w formie to mojemu M sie baaaardzooo chceach ci faceci....
-
nick nieaktualny
-
ZOsiu no to czasem ta @ tak powoli sie skrada jkaby chciala niezauwaona przyjsc... jesli juz masz krew to chyba raczej to 1 dzien nowego cyklu tak mi sie wydaje.
a co do tych natiralnych wpsomagaczy to wiesiolka do owulacji tylko, to juzzdazylam tu wycztyac i sie od was dowiedziec
a tego castagnusa to juz cały cykl prawda mozna brac prawda? bo pisze ze dopiero po 90 dniach sa jakies efekty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:widzisz aguś jaka nie wychowana manier jej nie nauczyli ja nie wiem skąd takie się boirą
przyłazić bez zapowiedzi i ładować się nam .
Dokładnie mała!! a mówiłam jej że nikogo w domu nie ma a mama mi zabroniła obcych wpószczać ale i tak weszła!!!
Zosia to ja mam regularne cykle to nie muszę brać tego!!Fedra lubi tę wiadomość