plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z tego co wiem, to do największej liczby zapłodnień dochodzi w dłuuuugie zimoooowe wieczooorryy!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 19:10
zosia-ktosia, natusia, Amicizia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
natusia ja tak mam mnie dziś tez tak zalało aż w szoku jestem. Mam tylko nadziej że to nie będzie żadna infekcja u mnie. Bo jak pamiętam kiedyś miałam infekcje to tez tak wyglądało ale śluz miał zapach a ten nie ma na szczęście.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:natusia ja tak mam mnie dziś tez tak zalało aż w szoku jestem. Mam tylko nadziej że to nie będzie żadna infekcja u mnie. Bo jak pamiętam kiedyś miałam infekcje to tez tak wyglądało ale śluz miał zapach a ten nie ma na szczęście.
Też jest bezzapachowy...ale tego duuuuużo
https://ovufriend.pl/graph/34d08743f460bc8b32ef9c29ae11ea87 -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:lecę dziewczęta się wykąpać bo potem seks telefon od mojego będe miała he he!!! jak z bliska nie udaje się to możr przez tel sie uda!!!
Tylko jak m będzie dochodził to wiesz gdzie umiejscowić telefon?
AGA 30, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
zosia dziękuję za wiadomość
będę teraz chłonąć wiedzę
ale śnieg pada na sanki trzeba iść jak nic
-
zosia-ktosia wrote:Shagga_80 wrote:Noo,ja już w domku
I od razu do Was zaglądam
Zosiu,co za mądrą lekturę masz, poka poka!
Ja czekam aż Młody wstanie i zabieram się do roboty,bo dziś trochę mnie czeka przed jutrzejszym wyjazdem. Zaglądne później
a dziewczynkom wysyłałam na maila, odnośnie naturalnego planowania rodziny, książka Rotzera. fajna:) jak chcesz to podaj maila na privie, podeślę ci. i innym też jak chcą oczywiście.
Zosiu, tylko że z tego co pamiętam to ta ksiażka nie była kompletna (a może się mylę..?). Ale zawsze coś.