plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kopciuszku ... tak to już jest,że ludzie często nie mówią prawdy na temat starań. Już kiedys o tym tu rozmawiałyśmy, że o dziwo wszytskie znajome z reala zachodzą "niespodziewanie"...
Ami mną też niedawno m. się opiekował jak byłam chora... fajna taka zamiana ról. Przynajmniej bardziej zauważą iloma rzeczmi musimy się zajmować w ciągu dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 17:44
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Zośka właśnie wyczytałam, że syropy wykrztuśne zaburzają prawidłowy pomiar temperatury! To odnośnie twojego dzisiejszego pomysłu na poprawę śluzu
Rutka ale jest zalecany na polepszenie śluzu, na jego ilość. wiesz tonący brzytwy sie chwyta...
no zobaczę jak ten kolejny cykl będzie przebiegał, jak po wiesiołku będe miała dużo sluzu to nie użyję dodatkowo syropu. -
Shagga_80 wrote:Noo,ja już w domku
I od razu do Was zaglądam
Zosiu,co za mądrą lekturę masz, poka poka!
Ja czekam aż Młody wstanie i zabieram się do roboty,bo dziś trochę mnie czeka przed jutrzejszym wyjazdem. Zaglądne później
a dziewczynkom wysyłałam na maila, odnośnie naturalnego planowania rodziny, książka Rotzera. fajna:) jak chcesz to podaj maila na privie, podeślę ci. i innym też jak chcą oczywiście. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam was dziewczynki
zosia jeśli można to też proszę na maila
to może i ja w końcu zrozumiem te zawikłane cykle
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
ostatnio ciężko u mnie z czasem
cały dzień w pracy siedzę potem jak przyjdę do domu to jakiś obiadek albo gdzieś zaraz muszę coś zrobić i normalnie brakuje mi dnia hi hi hi. Normalnie steskniłam się za wami dziewuszki
. Dziś postaram się troszkę posiedzieć mój pojechał i wróci jutro
więc będę miała trochę czasu. Obiecałam sobie że odpuszczę z tym mierzeniem temp w tym cyklu i niestety zawiodłam ciekawość jest silniejsza ode mnie hi hi hi
muszę raz na jakiś czas zobaczyć z ciekawości jaka jest tempka
Co za mnie za ciekawski babsztyl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 18:26
zosia-ktosia, mauysia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny