plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytylko mam ostatnio takie senne dni ze nic bym tylko spala.... ale dzisiaj sie tu u was melduje zebyscie sie nie martwily
nie wiem co u plemnisi i wosebki- tez sie martwie, moze do nich na privie napisze....
u mnie dobrze na razie- bylam wczoraj u gina, zbadal mnie, pobral cytologie, obejrzal wyniki. powiedzial ze wszystko ok tylko ze na te bole podbrzusza to on woli mi dac luteine dopochwowo niz nospe doustnie. mowi ze nospa w duzych dawkach i brana dlugo nie jest wcale taka zdrowa a poza tym obciaza watrobe, a luteina wchlania sie od razu do krwi, dziala glownie w okolicach podania i tez relaksuje miesnie i zmniejsza bole
dlatego ja od wczoraj juz na luteince...
a co do usg to powiedzial ze jesli chcialabym uslyszec serduszko to dla pewnosci poczekac jeszcze dzien czy dwa- dlatego mam usg jutro na 16- i wtedy juz moze zobacze i uslysze serduszko ( jesli oczywiscie wszystko bedzie w porzadku...)
a co u Was kochane? jak sie czujecie?
zosku.... jeszcze nie wszystko przesadzone....
nadal trzymam kciuki za waas wszystkiezosia-ktosia, Fedra, Dora lubią tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:tak sobie czytam Rotzera.. i on mądrze tam pisze:)
chyba kolejny cykl bedzie moim pierwszym w którym będę wiedzieć tak naprawde co jest grane:)
w skrócie: nie ma czegos takiego jak dzień owulacji (na podst badania tylko temp i śluzu)
Mauysia jesteś wielka dziękuję !!! dzieki tobie sie dokształcam, a że w pracy:) kit z tym:)
Ja tylko niosę kaganek oświaty...zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:A ja nie mam policystycznych jajników tyle, że owłosienie nadmierne to mam ale cóż...życie...Fedra dzięki, Aga też dziękuję...
Z wysoką prl walczyłam bromergonem ale nie spadała...i zaprzestałam walki...też z nim się da funkcjonować...tyle, że jazdy jak przy menopauzie czasami...już kiedyś pisałam....
jak pod tym kątem badali moją koleżankę, to sprawdzali jej tzw. wąski, brodę, owłosienie ramion i mostka... liczy się owłosienie końcowe, tzn. ciemny włosek a nie meszek -
to super że u ciebie ok. i dobrze wiedzieć na przyszłośc co szkodzi a co nie, lub czego za dużo nie wolno przyjmowac. nasza ty encyklopedio wiedzy:)
u mnie.. cóz było to plamienie i nic nowego nie wylatuje, ale ja tak miałam tez ostatnio więc sie nie nakrecam. ten magnez może na siłę mi wydłuża lutealna i stąd te plamienia.. nie wiem..
póki co zagłębiam sie w lekturze naturalnego planowania rodziny:)kiti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywysylam wysylam fluidki- ile tylko moge
samopoczucie mam dobre, mdlosci troche odpuscily chociaz nadal niestety norma to na dziendobry pocalunek z sedesem hehe
ale juz pozniej jest lepiej i juz mnie wymiotki nie mecza... no i ta mega sennosc.... ale to chyba pogoda tez ma w tym swoj udzial... potrafie zaliczyc i 3 drzemki w ciagu dnia...
a jak mi apetyt dopisuje...
wlasnie ide wrzucic kurczaczka do piecyka coby sie piekl i zaraz do was wracam...
Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Hej gadgetko,
no to fajnie, że masz dobre wieści.
My tutaj się kisimy w naszym nieciążowym sosie, ale bardzo nam miło czas płynie w naszym towarzystwie
Mi dziś koleżanka z pracy pożyczyła kryminał pt; "Drugie dziecko" i już prawie ploty się zaczęły, że jestem w ciąży i pożyczyłam jakiś poradnikMusiałam szybko dementować ploty i pokazywać książkę, że to naprawdę kryminał
Fedra, gadgeta, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
no ja już odliczam godziny do @ bo już czuje coraz większe boleści w brzuchu chociaż czuje je już od kilku dni
a tak to u mnie nic ciekawego uzależniona od forum jestem i zamiast się uczyć to tu przesiaduje ehhhShagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:to super że u ciebie ok. i dobrze wiedzieć na przyszłośc co szkodzi a co nie, lub czego za dużo nie wolno przyjmowac. nasza ty encyklopedio wiedzy:)
u mnie.. cóz było to plamienie i nic nowego nie wylatuje, ale ja tak miałam tez ostatnio więc sie nie nakrecam. ten magnez może na siłę mi wydłuża lutealna i stąd te plamienia.. nie wiem..
póki co zagłębiam sie w lekturze naturalnego planowania rodziny:)
zoska jaka tam encyklopedia wiedzy... ja tylko powtarzam co mi lekarz powiedzial...zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno czlowiek uczy sie cale zycie.... ja tez nie wiedzialam ze luteina rozluznia miesnie.... sadzilam tylko ze bierze sie ja przy zagrazajacym poronieniu.... ale tez wolalabym jej dlugo i duzo nie brac bo juz i tak mam progesteron wysoki....
mam nadzieje ze po nastepnej wizycie (teraz mam gina 9 stycznia) juz nie bede musiala brac tyle tabsow
pa mayusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 14:31
-
hehe no ja sobie robie chwilaowa przerwe od zdjec i was nadrabiam
i tak juz sporo zrobilam, pierwsza segregacja za mna teraz trzeba juz wybierac te co na pewno chcemy wywołac a to juz wiekszy problem bo mamy ponad 6 tysiecy zdjec
ale jak juz to zrobie to te najfajniesze i z wazniejszych miejsc rzuce na FB i nk to tez bedziecie mogly zobaczycmam nadzieje ze ta pielgrzymka nasza przyneosie w koncu owoce w postaci małej fasolki
Gadgeta super ze u was wszystko wporządeczku
papapa Mauysia
gadgeta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny