plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:muzarcia wrote:A ja nie mam policystycznych jajników tyle, że owłosienie nadmierne to mam ale cóż...życie...Fedra dzięki, Aga też dziękuję...
Z wysoką prl walczyłam bromergonem ale nie spadała...i zaprzestałam walki...też z nim się da funkcjonować...tyle, że jazdy jak przy menopauzie czasami...już kiedyś pisałam....
jak pod tym kątem badali moją koleżankę, to sprawdzali jej tzw. wąski, brodę, owłosienie ramion i mostka... liczy się owłosienie końcowe, tzn. ciemny włosek a nie meszek
No właśnie tak mam ale to nie policystyczne jajniki jeno hirsutyzm efekt testosteronu za wysokiego... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga ja o tej porze dnia tez sie detka robie @ + choróbsko = niezłe spanko
chyba mi znouw temperaturka rosnie a wlasnie chcialam dalej zjdiecia wybierac...mglabym juz byc zdrowa, ciekawe ile jeszcze bedzie mnie trzymac...jakos nie usmiecha mi sie wizyta u rodzinnego...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 15:37
-
nick nieaktualny
-
cześć Lasencje!!!!
dopiero co mi się zaczął nowy cykl, a już czuję ,że nic z tego nie będzie!!!!Dziś dowiedziałam się,że bratowa męza jest w ciąży-3 miesiąc - i bądź tu człowieku spokojny i teraz nie myśl o staraniach i dziecku jak tu ta zaszła w ciążę!!!?Teraz będę miała jeszcze większa presje i na 1000% mi się nie uda ;(Nie zazdroszczę jej tej ciąży -bo przecież ja mam juz 1 dziecko,a oni są świeżo po ślubie,więc taka kolej losu...Ciekawi mnie czy mąż wiedział o tym?bo mi nic nie powiedział!podejrzewam,że nie chciał mnie stresować i denerwować...no albo naprawdę nie wiedział?Dowiem się jak wróci z pracy.Ale wiecie o co się wkurzyłam?Bo jeszcze w październiku żeśmy obie gadaly i mówiła,ze ona jeszcze nie chce być w ciąży bo ma rok studiów do skonczenia...a tu się okazuje,ze zaraz zaszła i tak mnie małpa okłamała....Ślub mieli 29 września,rozmowa z nia była 12 października i 13 rzekomo okres dostala-bo czekała na niego...A tu się dowiedzialam z dobrego źródła ,ze juz 3 miesiące jest albo w trzecim miesiacu ciąży-więc podejrzewam,ze ona w ogóle tego okresu 13 października nie dostala-tylko mnie okłamała szuja jedna!!!! I na dodatek teraz się mnie wstydzi i unika bo nie przyjechali na Mikolaja do mojego synka-a on jest chrzestnym.A dzien wcześniej mowil do męża,ze przyjadą w niedzielę po poludniu i się nie zjawili-i mały dzwonił do niego a on nawet nie odebrał ham jeden!!!!