X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie raz boli brzuch, raz nie... dzisiaj siemię odpuszczam, bo chciało mnie zalać...

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie gadetko,ze mdłości mniej Cię męczą:)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Dziewuszki Kochane uciekam bo trzeba czworonoga na dwór wyprowadzić a potem dokształcać się językowo :)
    tak więc miłego wieczorku może tu jeszcze zajrzę później :)
    trzymajcie się ciepło :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, uciekam... do wieczorka:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papatki laseczki!!!

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I znów wszyscy uciekają:) jak to zwykle bywa przed 16:) papa dziewczyny

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jeszcze jestem :) ale z doskoku bo musze dogladac ziemniaczkow co sie gotuja i kurczaczka co sie piecze w piekarniku- czas by wreszcie zjesc jakis obiadek ;-D

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo,ja już w domku :) I od razu do Was zaglądam :)

Zosiu,co za mądrą lekturę masz, poka poka!

Ja czekam aż Młody wstanie i zabieram się do roboty,bo dziś trochę mnie czeka przed jutrzejszym wyjazdem. Zaglądne później :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tez jeszcze jestem
    wlasnie jem zuoke i tez pilnuje obiadku n kuchence zeby jakies tresciwe drugie danie bylo :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w tyśiąca gram na nk!!! ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    muzarcia wrote:
    A ja nie mam policystycznych jajników tyle, że owłosienie nadmierne to mam ale cóż...życie...Fedra dzięki, Aga też dziękuję...

Z wysoką prl walczyłam bromergonem ale nie spadała...i zaprzestałam walki...też z nim się da funkcjonować...tyle, że jazdy jak przy menopauzie czasami...już kiedyś pisałam....

jak pod tym kątem badali moją koleżankę, to sprawdzali jej tzw. wąski, brodę, owłosienie ramion i mostka... liczy się owłosienie końcowe, tzn. ciemny włosek a nie meszek

No właśnie tak mam ale to nie policystyczne jajniki jeno hirsutyzm efekt testosteronu za wysokiego...

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja już jestem po obiadku, teraz popijam zieloną herbatką- jak codzień i oglądam słodkie psiaki na fb:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 15:18

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja tez się pochwalę, że pełny brzuszek u mnie i teraz ostatni etap dokumentów...tym razem mężowskie papierzyska;-)Dziś muszę, chcę skończyć..

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tradycyjnie pozno wstalam to pozne sniadanie wiec i pozny obiadek a i tak moj M przychodzi pozniej wiec wole jesc razem z nim a zupke teraz co bym nie padla

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ ja się słaba zrobiłam przy tej @ a rano tyle werwy i energii w sobie miałam!!!

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja o tej porze dnia tez sie detka robie @ + choróbsko = niezłe spanko :D

chyba mi znouw temperaturka rosnie a wlasnie chcialam dalej zjdiecia wybierac... :( mglabym juz byc zdrowa, ciekawe ile jeszcze bedzie mnie trzymac...jakos nie usmiecha mi sie wizyta u rodzinnego...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 15:37

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja tymczasem zmykam do obiadku :)
    trzymajcie sie cieplo dziewczynki milego popoludnia i buziaczki dla wszystkich

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Lasencje!!!!
    dopiero co mi się zaczął nowy cykl, a już czuję ,że nic z tego nie będzie!!!!Dziś dowiedziałam się,że bratowa męza jest w ciąży-3 miesiąc - i bądź tu człowieku spokojny i teraz nie myśl o staraniach i dziecku jak tu ta zaszła w ciążę!!!?Teraz będę miała jeszcze większa presje i na 1000% mi się nie uda ;(Nie zazdroszczę jej tej ciąży -bo przecież ja mam juz 1 dziecko,a oni są świeżo po ślubie,więc taka kolej losu...Ciekawi mnie czy mąż wiedział o tym?bo mi nic nie powiedział!podejrzewam,że nie chciał mnie stresować i denerwować...no albo naprawdę nie wiedział?Dowiem się jak wróci z pracy.Ale wiecie o co się wkurzyłam?Bo jeszcze w październiku żeśmy obie gadaly i mówiła,ze ona jeszcze nie chce być w ciąży bo ma rok studiów do skonczenia...a tu się okazuje,ze zaraz zaszła i tak mnie małpa okłamała....Ślub mieli 29 września,rozmowa z nia była 12 października i 13 rzekomo okres dostala-bo czekała na niego...A tu się dowiedzialam z dobrego źródła ,ze juz 3 miesiące jest albo w trzecim miesiacu ciąży-więc podejrzewam,ze ona w ogóle tego okresu 13 października nie dostala-tylko mnie okłamała szuja jedna!!!! I na dodatek teraz się mnie wstydzi i unika bo nie przyjechali na Mikolaja do mojego synka-a on jest chrzestnym.A dzien wcześniej mowil do męża,ze przyjadą w niedzielę po poludniu i się nie zjawili-i mały dzwonił do niego a on nawet nie odebrał ham jeden!!!!

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś sprzątam sobie-choć nie chce mi się za bardzo...i jeszcze złoszcze się na dziecko,krzyczę bo już mnie wkurza gnojek jeden bo cały czas zadaje pytania i się mazgai....no będź tu człowieku zdrowy i żyj bez nerwów...!

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj M wlasnie wrocil zrobil zakupy :D czasem oplaca sie byc chora :D wlasnie robie nam obiadek :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
‹‹ 790 791 792 793 794 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ