plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie (2.07.2013)
she.......................6...........35lat......FASOLINKA......pomorskie (27.06.2013)
Paulina1986........4...........26lat.......FASOLINKA......wielkopolska (2.08.2013)
plemniczka...........3...........28lat.......FASOLINKA......śląskie (3.08.2013)
gadgeta.............13...........32lata.....FASOLINKA......kuj-pom. (4.08.2013)
Mona....................5...........29lat......FASOLINKA......malopolska
Mamuśka.............5...........27lat.......FASOLINKA......podkarpacki (3.08.2013)
agga84a .............1..........28 lat.......FASOLINKA......śląskie
muzarcia.............1............30lat.......10.12...............opolskie
Fedra..................52.........28lat.......12.12...............małopolskie
aneczkaaa1985...29.........27lat.......14.12..............warm-mazurskie
zosia-ktosia.........5...........29lat.......15.12.............łódzkie
Libra...................2...........30lat.......15.12................łódzkie
gocha04..............6...........27lat.......16.12................mazowieckie
Dora....................1...........30lat.......17.12................pomorskie
klamka................4...........35lat........17.12................mazowieckie
Beata..................4...........28lat.......19.12................mazowieckie
Mała29..............88...........29lat.......21.12................Wielka Brytania
Natusia...............2..........27lat.........24.12................kuj-pom
anna_w................8...........30lat.......24.12................lubelskie
Malvinka..............3..........25lat.........25.12.............dolnośląskie
Sandraa..............7...........22lata.......02.01..............wielkopolska
Rucia ................14..........26lat.......02.01...............mazowieckie
mauysia...............4...........31lat.......04.01...............wielkopolskie
Amicizia .............2.............26 lat......05.01...............małopolskie
Woseba..............13..........24lata......06.01..............południe Polski
Shagga_80..........2...........32lat........06.01............łódzkie
Kopciuszek126......13...........29lat.......06.01.............łódzkie
AGA30................25.........30lat.......12.01...............opolskie
Kasiulek215.........5...........25lat.............??.............małopolskie
kiti.......................4...........24lata......????..............małopolskieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 12:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
dzisiaj rano byłam na angielskim. Wróciłam włosy umyte. Na 15 mam zaproszenie do koleżanki na kawę i ploty. Miło że mnie zaprosiła bo tylko w domu siedze a tak to przynajmniej z kimś pogadam sobie. Dzisiaj robiła test owu ponownie pozytywny. Kreska na dole ciemniejsza od tej na górze. Aga30 dobrze że mi przypomniałaś ja też za chwile musze iść i zażyć moje witaminki, żebym nie zapomniała.zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Zosiu z tym magnezem to jest tak zxe nie musisz typowo wapna jeszcze kupowac wystraczy magnez popijac mlekiemparadoksalnie to jedyny lek kotremu takie połączenie słuzy, a nie neutralizuje jego działanie.
Shagga nic nie kombinuje teraz masz @ i na dobra sprawe podczas @ wcale nie trzeba mierzyc tempki i nawet brac ja pod uwage wiec po prostu od razu wpisuj temperature z nowego termometru. Ja nogdy nie mierzylam temperatury podczas @ zawsze wtedy robilam sobie przerwe, ale ostatnio jakos tak mierze bo chce zobaczyc jak sie moj organixm zchowuje no i jak choroba wplywa na moja temperature, wiec sokojnie,
ja to jako ze juz sie zaliczam według metody rotzera do tych doswiadczonych kobiet, to po tych 3 wyzszych temperaturach nawet nie musze mierzc i nie mierzylam ale teraz znow zaczelam bo sie staramy, ale nie wiem czy jeszcze w tymmcyklu czy dopiero w nastepnym sobie to odpuszcze zeby sie tak nie nakrecac i stresowac
a Ovu jak widac jest bardzo watpliwe ale fajnie sie w nim prwadzi wykres i rozmawia z wami
no i dobrze ze u Belli wporządku -
mindusia wrote:Witajcie
dzisiaj rano byłam na angielskim. Wróciłam włosy umyte. Na 15 mam zaproszenie do koleżanki na kawę i ploty. Miło że mnie zaprosiła bo tylko w domu siedze a tak to przynajmniej z kimś pogadam sobie. Dzisiaj robiła test owu ponownie pozytywny. Kreska na dole ciemniejsza od tej na górze. Aga30 dobrze że mi przypomniałaś ja też za chwile musze iść i zażyć moje witaminki, żebym nie zapomniała.
Ty rano na angielski a ja wieczorem się na angielski wybieram
Dzisiaj mój luby pracuje w domu i co powiedział że mam się do nauki wziąść bo mi zaraz to forum ukróci jak mi sieć zniknie ale on nie wie że ja mam jeszcze neta mobilnego
Shagga_80 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyMój to w ogóle nie lubi jak ja siedzę przy kompie...ale On to z tych,co sami mogą robić, co chcą i kiedy chcą...a ja, no cóż...na szczęście mam to gdzieś ..a że w ciągu ostatnich tygodni uzależniłam się, to MUUUUUUUUUUUUSZĘ co najmniej 100razy dziennie tu zajrzeć...PS. Jak ja zniosę 3 dni teraz w szpitalu, odcięta od świata
No i posłucham Was...i nie ruszam tych dotychczasowych 3 tempekWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 12:11
-
Shagga_80 wrote:Mój to w ogóle nie lubi jak ja siedzę przy kompie...ale On to z tych,co sami mogą robić, co chcą i kiedy chcą...a ja, no cóż...na szczęście mam to gdzieś ..a że w ciągu ostatnich tygodni uzależniłam się, to MUUUUUUUUUUUUSZĘ co najmniej 100razy dziennie tu zajrzeć...PS. Jak ja zniosę 3 dni teraz w szpitalu, odcięta od świata
to się nazywa chwilowy odwyk naładowanie baterii czy jakoś tak17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Shagga_80 wrote:Mój to w ogóle nie lubi jak ja siedzę przy kompie...ale On to z tych,co sami mogą robić, co chcą i kiedy chcą...a ja, no cóż...na szczęście mam to gdzieś ..a że w ciągu ostatnich tygodni uzależniłam się, to MUUUUUUUUUUUUSZĘ co najmniej 100razy dziennie tu zajrzeć...PS. Jak ja zniosę 3 dni teraz w szpitalu, odcięta od świata
to się nazywa chwilowy odwyk naładowanie baterii czy jakoś tak
Bardziej obstawiam,że zwinę modem do szpitala i choć czasem na komórce zaglądne...jak np Młody będzie spał -
Fedra dokształcam sie z angielskiego
mój mąż mnie wyciągnął na angielski. Jego wysłali z pracy więc biedak musi się męczyć. On za angielskim nigdy nie przepadał tylko wolał niemiecki teraz musi się uczyć. Ja to się nawet ciesze, że chodze na angielski rano. Później mam wolny cały dzień
-
mindusia wrote:Fedra dokształcam sie z angielskiego
mój mąż mnie wyciągnął na angielski. Jego wysłali z pracy więc biedak musi się męczyć. On za angielskim nigdy nie przepadał tylko wolał niemiecki teraz musi się uczyć. Ja to się nawet ciesze, że chodze na angielski rano. Później mam wolny cały dzień
no ja się nie dokształcam tylko ucze od podstaw bo ja to wczesniej jedynie niemiecki
ale jedno nas łączy mnie też mąż na niego wyciągnął ale u Nas jest odwrotnie on lubi a ja muszę
no ja w sumie się cieszę że jest wieczorem bo wtedy mam jakoś więcej energiimindusia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:ja mam chwilową awersję na szkoły różnego typu.. mimo to szef mnie wpisał na szkolenie - na szczęście e learningowe:) choc czy na szczęście to nie wiem.. przez takie cos to cżłowik uczy się mniej..
ja na studiach teraz mam tak że większość rzeczy robimy przez platformę i nie jestem pewna czy mniej się człowiek uczy nawet mamy teorię ze mimo studiów zaocznych studiujemy dzienno-nocnie niestety nauki jest dużo
teraz np siedząc tu zwami czytam "Strategiczne międzynarodowe zarządzanie zasobami ludzkimi" a nie powiem żeby się to fajnie czytało blee17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja miałam tyle nauki w czasach studenckich (niestety kosztem życia towarzyskiego, słynnych studenckich imprez itp - prawie wszystko to mnie ominęło
), że mam traumę i nie wiem ile lat musi minąć, żeby zechciała zapisać się jeszcze na jakiś kurs albo - nie daj Boże - następne studia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 12:23
-
nick nieaktualny
-
Heh to z moim mężem dogadywałabyś idelanie po niemiecku. On tez zawsze tylko za niemieckim obstawał a jak mówiłam mu o angielskim to bronił sie rękami i nogami ;p teraz się śmieje czy chce czy nie to uczyć się musi.
Fedra mój mąż też od podstaw leci. No to widze że sporo nas łączy hehFedra lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja miałam tyle nauki w czasach studenckich (niestety kosztem życia towarzyskiego, słynnych studenckich imprez itp - prawie wszystko to mnie ominęło
), że mam traumę i nie wiem ile lat musi minąć, żeby zechciała zapisać się jeszcze na jakiś kurs albo - nie daj Boże - następne studia
mayusia ja też po studiach mam traume jakąś i nie poszłabym w życiu na drugie studia. Ja studiowałam 5 lat prawi. Masakra kucie tych kodeksów, przepisów na pamieć. Podziwiam generalnie ludzi co dwa kierunki robią -
nick nieaktualny