X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus i Mauysiu.. rozczarowanie zawsze jakoś tam boli... normalne

ale jak juz wiem na czym stoje to działam dalej. u mnie nie da się nawet co 2 dzień serduszkowac bo M na noc do roboty czasem chodzi... a rano to za mało czasu przed moja pracą..

ale może jakos sie uda..

a to ovu.. cóż tez musze bardziej instynktownie patrzeć a nie ślepo jak gapa w gnat..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 11:02

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Rucia a u mnie ani z nyłym ani z tym nic nie wychodzi!!! Fakt mój były miał mało i leniwe wojsko ale teraz nadal nic!!!
    a mój lekarz powiedział że mam dać sobie spokój z tym wrogim śluzem!!
    Jeśli chlemidii nie mam to dobrze jest!!

U mnie podejrzewano wrogi śluz, ale na badanie nie poszłam olałam to, i szczerze powiedziawszy nie wiele wiem na ten temat.

Rucia a robiłaś badania na tą chlemidie????

warto zrobic badanie w kierunku chlamydii próbkę do badania pobiera się jak przy cytologii więc można te dwa badania razem połączyć a warto zrobić to badanie :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuu, myślałam,że nigdy sobie nie pójdzie - znaczy Szef ;)

Zosiu, wybacz kochana,ale najpierw przeoczyłam ten Twój wpis z odpowiedzią od Twojej Mamusi (za co bardzo przepraszam za przeoczenie) i dziękuję jej bardzo...i niestety muszę przyznać się,że w międzyczasie rozmawiałam z Nim i okazało się,że On wcale nie ma umowy zlecenie a umowę o dzieło i podobno to zmienia postać rzeczy bo od tego płatnik nie opłaca składek...podobno,nie wiem...Fedra nasz Wódz oczywiście wiedział,że Damian zrezygnował z działalności...tak czy inaczej wybaczcie , że zawracałam głowę i baaardzo dziękuję Mamusi Zosi za informacje:)

co do tematu wyznaczania owulacji przez ovu, to ja w tym temacie jestem jak dziecko we mgle, więc niestety nie wiem nic...liczę,że drugi (I OSTATNI)cykl starań rozjaśni mi coś ;)
    Dziś chyba przyszedł mi termometr (mama odebrała jakąś małą przesyłkę) i zamierzam od jutro zacząć pomiary (chociaż akurat zejdzie się to z pobytem w Szpitalu :/ ) i myślę,czy nie zmodyfikuję proporcjonalnie dotychczasowych (z tego cyklu) pomiarów - tzn myślę,że jak rano zmierzę jednym i drugim to wyjdzie różnica, co :) ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Fedrus i Mauysiu.. rozczarowanie zawsze jakoś tam boli... normalne

ale jak juz wiem na czym stoje to działam dalej. u mnie nie da się nawet co 2 dzień serduszkowac bo M na noc do roboty czasem chodzi... a rano to za mało czasu przed moja pracą..

ale może jakos sie uda..

a to ovu.. cóż tez musze bardziej instynktownie patrzeć a nie ślepo jak gapa w gnat..

Ja kiedyś wieczorem mówię do M, że musimy dziś serduszkować i on - OK,obudź mnie jak Mały pójdzie spać (Duży zasypia znacznie szybciej niż Mały) no i jak tak długo usypiałam małego,że sama zasnęłam...obudziłąm się o 4 wkurwiona jak osa - bo zmarnowaliśmy jedną szansę a wieczorem miał mieć popijawę w pracy z okazji urodzin Szefa więc obudziłam Go zjebałam jak psa i poszłam spać dalej...a On poszedł do małego pokoju, rozebrał łóżko i zaprosił mnie tam....i efekt taki,że serduszkowanie było w końcu, hehehe

Fedra, zosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ŚLEDZIKI gotowe dziewczynki!!! ciekawe czy będą smakować mojemu M!!!
    Freda popieram twoje zdanie o chlemidii!!!;-)

Fedra lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jezuuu, myślałam,że nigdy sobie nie pójdzie - znaczy Szef ;)

Zosiu, wybacz kochana,ale najpierw przeoczyłam ten Twój wpis z odpowiedzią od Twojej Mamusi (za co bardzo przepraszam za przeoczenie) i dziękuję jej bardzo...i niestety muszę przyznać się,że w międzyczasie rozmawiałam z Nim i okazało się,że On wcale nie ma umowy zlecenie a umowę o dzieło i podobno to zmienia postać rzeczy bo od tego płatnik nie opłaca składek...podobno,nie wiem...Fedra nasz Wódz oczywiście wiedział,że Damian zrezygnował z działalności...tak czy inaczej wybaczcie , że zawracałam głowę i baaardzo dziękuję Mamusi Zosi za informacje:)

co do tematu wyznaczania owulacji przez ovu, to ja w tym temacie jestem jak dziecko we mgle, więc niestety nie wiem nic...liczę,że drugi (I OSTATNI)cykl starań rozjaśni mi coś ;)
    Dziś chyba przyszedł mi termometr (mama odebrała jakąś małą przesyłkę) i zamierzam od jutro zacząć pomiary (chociaż akurat zejdzie się to z pobytem w Szpitalu :/ ) i myślę,czy nie zmodyfikuję proporcjonalnie dotychczasowych (z tego cyklu) pomiarów - tzn myślę,że jak rano zmierzę jednym i drugim to wyjdzie różnica, co :) ?

no w sumie to mnie trochę zdziwiło bo ja umowy zlecenie podpisywałam tylko ze studentami bo oni mieli ubezp z uczelni a na innych rzeczach im nie zależało z nie studiującymi były umowy o dzieło... tak więc Twój szef to dobrze poinformowany jest i wie co robi ;)
    co do wyznaczania owu przez ovu to nie wiem jak to jest jeśli przyjdzie jutro @ to znaczy ze się nie pomylili ;) chociaż na moje oko @ powinna przyjść dzisiaj więc czekamy :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zmierzysz jednym to np wyjdzie 36.6 - bo 1 miejsce po przecinku
    a drugim może wyjśc 36,69 bo 2 miejsca..

nic nie modyfikuj tylko zacznij wpisywanie temp już tym nowym i w notqatce sobie napisz że zmieniłaś termometr

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    I ŚLEDZIKI gotowe dziewczynki!!! ciekawe czy będą smakować mojemu M!!!
    Freda popieram twoje zdanie o chlemidii!!!;-)

ja już chyba zrobiłam wszystkie badania a wiem że tą w kierunku chlamydii powinno się zrobić przed zajciem w ciąże :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do mojego Szefa, to ja wielokrotnie musiałam swego czasu wytykać Mu niewiedzę w sprawach kadrowych (że tak powiem),ale tu akurat miał rację - na początku naszej współpracy kilka miesięcy walczyłam by mieć wypłatę na konto, bo jego pożal się boże kadrowe miały z tym mega problem :)...A tym razem zawinił Damian zwykle nazywając (w naszych rozmowach) tę jego umowę - umową zleceniem a nie umową o dzieło i tak się wszystko już potoczyło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:

nic nie modyfikuj tylko zacznij wpisywanie temp już tym nowym i w notqatce sobie napisz że zmieniłaś termometr

Może i racja...baaaa na pewno racja :) Zresztą teraz to dopiero 3 dni tego cyklu za mną,to może nie będzie tak wielkiego wpływu,co :) ? Ostatni cykl w ogóle zaczęłam w połowie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też mam wszystkie badania za soba!!!więc teraz czekać aż coś się wykluje wkońcu!!

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    zosia-ktosia wrote:

Może i racja...baaaa na pewno racja :) Zresztą teraz to dopiero 3 dni tego cyklu za mną,to może nie będzie tak wielkiego wpływu,co :) ? Ostatni cykl w ogóle zaczęłam w połowie ;)

spoko nie strasuj sie kochana:) mierz teraz tym nowym i bedzie ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczynki tym śledziowym akcentem zakończyłam następny cykl!!!
    I przyszła @ do mnie ;-( eh trudno!!!!!!!
    do boju od dziś wszystko na nowo!!!

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

ach te podłe śledzie... to ja nie robię ich w najbliższych dniach:)

u mnie więcej śluzu nie ma, ale wiem że będzie.. więc najwyżej jutro zacznę @

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

Na pewno następny będzie już czytelniejszy i łatwiejszy w interpretacji :)
    No i możesz się zaktualizować w tabelce.
    Sama muszę w tabelkę spojrzeć i zobaczyć, kto jest na tapecie...

A propos dziewczyn, których dawno nie było: no ciekawe, co tam u Woseby, Belli, gadgetki, plemniczki, aggi i innych...

Co do Belli - przeczytałam na wątku ciążowym, że jej krwiak się wchłonął, a młody rusza już rąsiami/nóziami na USG, więc jest dobrze :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba przeżywa kolejna porażkę... nie chce tu wchodzic póki co..
    reszty dziewczyn nie wiem..
    a o Belli nie wiedzialam ale się ciesze że już wszystko z nia w porządku:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i znów popracowane...kurcze no ostatnio jak nie mam baa nad sobą (czytaj: Szefa w pobliżu) to już prawie nic nie robię....dziś albo z Wami gadam, albo wydzwaniam gdzieś - gorąca linia z Damianem, do Szpitala do Łodzi o jutro, do innego specjalisty dla Starego i mojej Mamy...no i jeszcze te dwie dzisiejsze paczki...no nie da się pracować w takich warunkach ;)
    I jeszcze musiałam zapłacić za kosmetyki właśnie, kurcze stanowczo za bardzo zaszalałam w tym miesiącu...a jako,że większość dla mojego Pana, to niech Mu będzie,że to już na gwiazdkę...i tylko ta piżamka będzie dodatkowo ;) Nie jakaś super niespodzianka..ale my z tych praktycznych :)

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na 790 jest tabelka, Mauysiu

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie tam wpiszcie na 12 stycznia na @ dziewczyny!!
    Ja wieczorem testy na alegro zamówie sobie i odrazu nowy termometr co lepiej mierzy!!! no i do dzieła potem!!!
    Ide wiesiołka sobie łyknąc na plodny śluz!!!
    Wiedziałam ze dziś się to skończy!!!;-(
    Ale nadzieja nie umiera!!

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie (2.07.2013)
    she.......................6...........35lat......FASOLINKA......pomorskie (27.06.2013)
    Paulina1986........4...........26lat.......FASOLINKA......wielkopolska (2.08.2013)
    plemniczka...........3...........28lat.......FASOLINKA......śląskie (3.08.2013)
    gadgeta.............13...........32lata.....FASOLINKA......kuj-pom. (4.08.2013)
    Mona....................5...........29lat......FASOLINKA......malopolska
    Mamuśka.............5...........27lat.......FASOLINKA......podkarpacki (3.08.2013)
    agga84a .............1..........28 lat.......FASOLINKA......śląskie
    kiti.......................4...........24lata......????..............małopolskie
    muzarcia.............1............30lat.......10.12...............opolskie
    Fedra..................52.........28lat.......12.12...............małopolskie
    aneczkaaa1985...29.........27lat.......14.12..............warm-mazurskie
    zosia-ktosia.........5...........29lat.......15.12.............łódzkie
    Libra...................2...........30lat.......15.12................łódzkie
    gocha04..............6...........27lat.......16.12................mazowieckie
    Dora....................1...........30lat.......17.12................pomorskie
    klamka................4...........35lat........17.12................mazowieckie
    Beata..................4...........28lat.......19.12................mazowieckie
    Mała29..............88...........29lat.......21.12................Wielka Brytania
    Natusia...............2..........27lat.........24.12................kuj-pom
    anna_w................8...........30lat.......24.12................lubelskie
    Malvinka..............3..........25lat.........25.12.............dolnośląskie
    Sandraa..............7...........22lata.......02.01..............wielkopolska
    Rucia ................14..........26lat.......02.01...............mazowieckie
    mauysia...............4...........31lat.......04.01...............wielkopolskie
    Amicizia .............2.............26 lat......05.01...............małopolskie
    Woseba..............13..........24lata......06.01..............południe Polski
    Shagga_80..........2...........32lat........06.01............łódzkie
    Kasiulek215.........5...........25lat.............??.............małopolskie
    Kopciuszek126......13...........29lat.......06.01.............łódzkie
    AGA30................25.........30lat.......12.01...............opolskie

‹‹ 786 787 788 789 790 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ