X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    ja sobie zupełnie zmieniłam ten cykl. wyznaczyłam owu tak jak ja myslałam że była. mimo że temp nie skoczyły i nie do końca wizualnie to pasuje. i wychodzi że serduszkowanie było 2 dni przed. więc dupa. no i to by mi pasowało, śluz, termin i szyjka.

PIEP*** to ovu

Zosia ale jak 2 dni przed owulką seksik był to nie tak żle przecież ja mam 3 dni przed i pisze mi slabo i dlatego się nie napalam!!
    Dziś stwierdziłam że wszystkie objawy mam na @ a nie na ciąże!!!;-)

AGUŚ ale ja juz mam prawie @ juz mi leci zabarwiona krewka..
    a M pali fajki więc parametry zołnierzy słabsze. dopiero od 2 tyg faszeruje sie witaminami.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wykres prowadzę tylko pod kątem temperatury, zupełnie nie patrzę na te ich wyliczenia, bo owulację i tak wiem kiedy mam, robię testy więc patrzę na te przepowiednie z przymrużeniem oka ;)

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia dzięki za wszystkie informacje!! Fajnie,że coś takiego jest!

Rucia lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mój wykres prowadzę tylko pod kątem temperatury, zupełnie nie patrzę na te ich wyliczenia, bo owulację i tak wiem kiedy mam, robię testy więc patrzę na te przepowiednie z przymrużeniem oka ;)

no własnie mój błąd że w tym cyklu sobie z testami odpuściłam. ale teraz mam zapas:)

mauysia lubi tę wiadomość

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    ja sobie zupełnie zmieniłam ten cykl. wyznaczyłam owu tak jak ja myslałam że była. mimo że temp nie skoczyły i nie do końca wizualnie to pasuje. i wychodzi że serduszkowanie było 2 dni przed. więc dupa. no i to by mi pasowało, śluz, termin i szyjka.

PIEP*** to ovu

A jak można sobie samemu krechę postawic??

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia mój też pali i ja też pale chodz już ograniczam na maksa!!!
    jak nie teraz to następnym razem nie załamuj sie tylko!!!
    Mojemu wczoraj powiedziałam że brzuch mnie boli to mi powiedzaiła tak:
    O TO KREW CIĘ ZALEJE TO JA NAWET NIE WRACAM NA WEEKEND JAK BZYKANKA NIE BĘDZIE !!!! to jest gadzina z niego co???
    A ja jakoś dziś mam dobre nastawienie na przyszłaość!!!

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    zosia-ktosia wrote:

PIEP*** to ovu

A jak można sobie samemu krechę postawic??

wchodzisz w dzień owu i odznaczasz "zaawansowane wykrywanie owulacji"

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora jeżeli przez rok dzidzia się nie pojawi, to wrócę do INVIMEDu, na razie strasznie szkoda mi wydawać tyle pieniędzy za wizyty i dodatkowe badania :(

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Zosia mój też pali i ja też pale chodz już ograniczam na maksa!!!
    jak nie teraz to następnym razem nie załamuj sie tylko!!!
    Mojemu wczoraj powiedziałam że brzuch mnie boli to mi powiedzaiła tak:
    O TO KREW CIĘ ZALEJE TO JA NAWET NIE WRACAM NA WEEKEND JAK BZYKANKA NIE BĘDZIE !!!! to jest gadzina z niego co???
    A ja jakoś dziś mam dobre nastawienie na przyszłaość!!!

nie ma mowy o załamce, teraz zignorowałam temp na FF i mi wcale owu nie pokazał a ovufriend przesunął na 26dzień:) także w ogóle to olalam. może rzeczywiście nie miałam owulacji jednak. trudno, zdarza się nawet najlepszym:)

a twój M jest po prostu prawdomówny:) he he

mój mi co miesiąc wymyśla ciążę jak mu mówie że źle sie czuję.. lepsi niż te detektory !!!

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO prawdomówny to mój jest do bólu!!! jak mu powiedziałam czy on tylko dla seksu ze mna to powiedział że PRZECIEŻ WIESZ JAK JA KOCHAM SIE Z TOBĄ BZYKAĆ MALEŃKA ŻE KAŻDY DZIEŃ BEZ TO DLA NIEGO STRACONY!!
    Niech się pływać nauczy mu powiedziałam to i morze czerwone przepłynie hhi hi hi ;-)

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak poza tematem to pyszny sos na tym miodzie do śledzi mi wyszedł normalnie!!!

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki chyba sie obraziły na nas...
    co dzieje się z małą? ona gdzies wyjechała czy co?
    bo plemniczka, bella i gadgeta to mają juz swoje zajęcia:) - przyszło dziecięce.

do Woseby pisze ale ani widu ani słychu.. szkoda trochę

no i nasza Muzarcia, where R U?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 10:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak fasolki zakiełkowały może inne tematy im w głowach!!!
    Albo sieć im zima zasypała he he !!!;-)

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia dzięki.
    Rucia my dopiero pierwszy cykl sie staramy, i sama nie wiem czy robić te badania czy czekać jakiś czas...
    Ja mam 30 lat, m.34 z jednej strony badania by sie przydały, a z drugiej mam trochę opory przed "wykorzytsywaniem" tej opcji tak szybko...ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora może faktycznie się wsrzymajcie, poza tym chyba lekarz by wam nie zrobił tych badań po jednym cyklu.
    Patrzyłam Beaty wykres :-) temp. się utrzymuje na jednym poziomie :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dora może faktycznie się wsrzymajcie, poza tym chyba lekarz by wam nie zrobił tych badań po jednym cyklu.

no to dobrze że chociaż nie spada.

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Wstrzymamy się myśle na pół roku, potem zobaczymy.
    Uciekam na chwilę, mam trochę roboty:)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    w takich dniach jak dziś, pytam się: w czym są lepsze zakłamane wywłoki które rodza dzieci na potęgę żeby mieć np kasę z MOPSa, albo czemu siksy zachodzą a porządne kobiety mające rodzinę nie mogą..

wiem że jest jakaś odpowiedź na to.. a ja nie powinam tak pisać, ale dziś mi pozwólcie..

a w ogóle to cześć Rucia i mauysiu:)

ehhh Zosia ale masz humor paskudny ja też zadaje sobie czasem takie pytania ale odpowiedzi na nie nie a one same nie przynoszą ulgi...
    nie umiem Cię pocieszyć mogę jedynie namawiać byś po prostu nie poddawała :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:

PIEP*** to ovu

Justyś, to Ovu jest fajne, bo czytelnie można sobie wprowadzić pomiary/obserwacje. Ale ja jestem za olaniem ich sugestii i za własnodzielną interpretacją cyklu (w oparciu o jakąś obraną metodę rozpoznawania płodności - u mnie to np. Roetzer ale są i inne).

Ta "autorska metoda" Ovu tylko wprowadza zamieszanie...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jak możesz spytać Ją, to będę wdzięczna. Sprawa wygląda tak - kolega z pracy miał działalność a jdnocześnie pracował na u. zlecenie u mojego Szefa (więc Tamten-Szef nie opłacał Mu składek i był happy...i dlatego mnie teraz zwlnił,bo mnie musiał ZUS opłacać i Go to bolało:(), potem jak skończył Mu się ten nizszy zus to zamknął działalność) i SZef dalej nic Mu nie opłacał...teraz pytanie,czy od tego momentu Szef powinien Mu opłącać składki i co teraz? kto może mieć problemy ewentualne i czy dojdą do tego w Zusie czy w US. Jezu sporo tego, aż mam wyrzuty sumienia,że zawracam Ci głowę:)

przy umowie zlecenie nie płaci się składek jedynie z tego co pamiętam ubezpieczenie, prawda jest taka że to Twój kolega powinien o tym poinformować szefa bo szef nie jest jasnowidzem żeby wiedzieć czy ktoś zamknął firmę czy nie...
    a w sumie czy to była na pewno umowa zlecenie a nie czasem umowa o współpracę bo to jest bardzo ważne...
    ja pamiętam że nie zatrudniałam osób które miały działalność była umowa o współpracę czyli taki pracownik wystawiał mi fakturę którą mu opłacałam...
    więc zapytaj jaka dokładnie miał umowę z szefem :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 785 786 787 788 789 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ