plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:zosia-ktosia wrote:ja sobie zupełnie zmieniłam ten cykl. wyznaczyłam owu tak jak ja myslałam że była. mimo że temp nie skoczyły i nie do końca wizualnie to pasuje. i wychodzi że serduszkowanie było 2 dni przed. więc dupa. no i to by mi pasowało, śluz, termin i szyjka.
PIEP*** to ovu
Zosia ale jak 2 dni przed owulką seksik był to nie tak żle przecież ja mam 3 dni przed i pisze mi slabo i dlatego się nie napalam!!
Dziś stwierdziłam że wszystkie objawy mam na @ a nie na ciąże!!!
AGUŚ ale ja juz mam prawie @ juz mi leci zabarwiona krewka..
a M pali fajki więc parametry zołnierzy słabsze. dopiero od 2 tyg faszeruje sie witaminami. -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Mój wykres prowadzę tylko pod kątem temperatury, zupełnie nie patrzę na te ich wyliczenia, bo owulację i tak wiem kiedy mam, robię testy więc patrzę na te przepowiednie z przymrużeniem oka
no własnie mój błąd że w tym cyklu sobie z testami odpuściłam. ale teraz mam zapas:)mauysia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:ja sobie zupełnie zmieniłam ten cykl. wyznaczyłam owu tak jak ja myslałam że była. mimo że temp nie skoczyły i nie do końca wizualnie to pasuje. i wychodzi że serduszkowanie było 2 dni przed. więc dupa. no i to by mi pasowało, śluz, termin i szyjka.
PIEP*** to ovu
A jak można sobie samemu krechę postawic??Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyZosia mój też pali i ja też pale chodz już ograniczam na maksa!!!
jak nie teraz to następnym razem nie załamuj sie tylko!!!
Mojemu wczoraj powiedziałam że brzuch mnie boli to mi powiedzaiła tak:
O TO KREW CIĘ ZALEJE TO JA NAWET NIE WRACAM NA WEEKEND JAK BZYKANKA NIE BĘDZIE !!!! to jest gadzina z niego co???
A ja jakoś dziś mam dobre nastawienie na przyszłaość!!!zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dora wrote:zosia-ktosia wrote:ja sobie zupełnie zmieniłam ten cykl. wyznaczyłam owu tak jak ja myslałam że była. mimo że temp nie skoczyły i nie do końca wizualnie to pasuje. i wychodzi że serduszkowanie było 2 dni przed. więc dupa. no i to by mi pasowało, śluz, termin i szyjka.
PIEP*** to ovu
A jak można sobie samemu krechę postawic??
wchodzisz w dzień owu i odznaczasz "zaawansowane wykrywanie owulacji" -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Zosia mój też pali i ja też pale chodz już ograniczam na maksa!!!
jak nie teraz to następnym razem nie załamuj sie tylko!!!
Mojemu wczoraj powiedziałam że brzuch mnie boli to mi powiedzaiła tak:
O TO KREW CIĘ ZALEJE TO JA NAWET NIE WRACAM NA WEEKEND JAK BZYKANKA NIE BĘDZIE !!!! to jest gadzina z niego co???
A ja jakoś dziś mam dobre nastawienie na przyszłaość!!!
nie ma mowy o załamce, teraz zignorowałam temp na FF i mi wcale owu nie pokazał a ovufriend przesunął na 26dzieńtakże w ogóle to olalam. może rzeczywiście nie miałam owulacji jednak. trudno, zdarza się nawet najlepszym:)
a twój M jest po prostu prawdomówny:) he he
mój mi co miesiąc wymyśla ciążę jak mu mówie że źle sie czuję.. lepsi niż te detektory !!!mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNO prawdomówny to mój jest do bólu!!! jak mu powiedziałam czy on tylko dla seksu ze mna to powiedział że PRZECIEŻ WIESZ JAK JA KOCHAM SIE Z TOBĄ BZYKAĆ MALEŃKA ŻE KAŻDY DZIEŃ BEZ TO DLA NIEGO STRACONY!!
Niech się pływać nauczy mu powiedziałam to i morze czerwone przepłynie hhi hi hizosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki chyba sie obraziły na nas...
co dzieje się z małą? ona gdzies wyjechała czy co?
bo plemniczka, bella i gadgeta to mają juz swoje zajęcia:) - przyszło dziecięce.
do Woseby pisze ale ani widu ani słychu.. szkoda trochę
no i nasza Muzarcia, where R U?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 10:30
-
nick nieaktualny
-
Zosia dzięki.
Rucia my dopiero pierwszy cykl sie staramy, i sama nie wiem czy robić te badania czy czekać jakiś czas...
Ja mam 30 lat, m.34 z jednej strony badania by sie przydały, a z drugiej mam trochę opory przed "wykorzytsywaniem" tej opcji tak szybko...ehhWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dora może faktycznie się wsrzymajcie, poza tym chyba lekarz by wam nie zrobił tych badań po jednym cyklu.
Patrzyłam Beaty wykrestemp. się utrzymuje na jednym poziomie
Wstrzymamy się myśle na pół roku, potem zobaczymy.
Uciekam na chwilę, mam trochę roboty:)Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
zosia-ktosia wrote:w takich dniach jak dziś, pytam się: w czym są lepsze zakłamane wywłoki które rodza dzieci na potęgę żeby mieć np kasę z MOPSa, albo czemu siksy zachodzą a porządne kobiety mające rodzinę nie mogą..
wiem że jest jakaś odpowiedź na to.. a ja nie powinam tak pisać, ale dziś mi pozwólcie..
a w ogóle to cześć Rucia i mauysiu:)
ehhh Zosia ale masz humor paskudny ja też zadaje sobie czasem takie pytania ale odpowiedzi na nie nie a one same nie przynoszą ulgi...
nie umiem Cię pocieszyć mogę jedynie namawiać byś po prostu nie poddawałazosia-ktosia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
zosia-ktosia wrote:ja sobie zupełnie zmieniłam ten cykl. wyznaczyłam owu tak jak ja myslałam że była. mimo że temp nie skoczyły i nie do końca wizualnie to pasuje. i wychodzi że serduszkowanie było 2 dni przed. więc dupa. no i to by mi pasowało, śluz, termin i szyjka.
PIEP*** to ovu
Justyś, to Ovu jest fajne, bo czytelnie można sobie wprowadzić pomiary/obserwacje. Ale ja jestem za olaniem ich sugestii i za własnodzielną interpretacją cyklu (w oparciu o jakąś obraną metodę rozpoznawania płodności - u mnie to np. Roetzer ale są i inne).
Ta "autorska metoda" Ovu tylko wprowadza zamieszanie...zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Jak możesz spytać Ją, to będę wdzięczna. Sprawa wygląda tak - kolega z pracy miał działalność a jdnocześnie pracował na u. zlecenie u mojego Szefa (więc Tamten-Szef nie opłacał Mu składek i był happy...i dlatego mnie teraz zwlnił,bo mnie musiał ZUS opłacać i Go to bolało:(), potem jak skończył Mu się ten nizszy zus to zamknął działalność) i SZef dalej nic Mu nie opłacał...teraz pytanie,czy od tego momentu Szef powinien Mu opłącać składki i co teraz? kto może mieć problemy ewentualne i czy dojdą do tego w Zusie czy w US. Jezu sporo tego, aż mam wyrzuty sumienia,że zawracam Ci głowę
przy umowie zlecenie nie płaci się składek jedynie z tego co pamiętam ubezpieczenie, prawda jest taka że to Twój kolega powinien o tym poinformować szefa bo szef nie jest jasnowidzem żeby wiedzieć czy ktoś zamknął firmę czy nie...
a w sumie czy to była na pewno umowa zlecenie a nie czasem umowa o współpracę bo to jest bardzo ważne...
ja pamiętam że nie zatrudniałam osób które miały działalność była umowa o współpracę czyli taki pracownik wystawiał mi fakturę którą mu opłacałam...
więc zapytaj jaka dokładnie miał umowę z szefem17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi