plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Rucia a u mnie ani z nyłym ani z tym nic nie wychodzi!!! Fakt mój były miał mało i leniwe wojsko ale teraz nadal nic!!!
a mój lekarz powiedział że mam dać sobie spokój z tym wrogim śluzem!!
Jeśli chlemidii nie mam to dobrze jest!!
U mnie podejrzewano wrogi śluz, ale na badanie nie poszłam olałam to, i szczerze powiedziawszy nie wiele wiem na ten temat. -
nick nieaktualnyRucia wrote:AGA 30 wrote:Rucia a u mnie ani z nyłym ani z tym nic nie wychodzi!!! Fakt mój były miał mało i leniwe wojsko ale teraz nadal nic!!!
a mój lekarz powiedział że mam dać sobie spokój z tym wrogim śluzem!!
Jeśli chlemidii nie mam to dobrze jest!!
U mnie podejrzewano wrogi śluz, ale na badanie nie poszłam olałam to, i szczerze powiedziawszy nie wiele wiem na ten temat.
Rucia a robiłaś badania na tą chlemidie???? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga nic w tym kierunku nie robiłam.
To idż do gina to badanie z wymazy szyjki macicy się robi jest bezbolesne ja płaciłam 70 zł!! a mozesz mieć tą bakterie co zabija albo spowalnia plemniki!!! u mnie lekarz na pierwszej wizycie mi to zrobił wraz z cytologia i koloposkopią i wszystko ok u mnie!!! -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Shagga_80 wrote:Wiecie co? Może to głupie co powiem (a na pewno bardzo egoistycznie zabrzmi),ale jak rozmawiam z Wami i widzę,że nie jest tak,że wszyscy wokoło zachodzą a ja nie (mimo,że u mnie to dopiero 1 cykl starań za mną), to jakoś pocieszam się,że jak nie teraz to za miesiąc...w kupie raźniej
każda czasem mysli egoistycznie. w końcu to bedzie twoje dziecko a nie nasze:) (no nasze poniekąd) he he
ja mam już artylerie na nastepny cykl:
- wiesiołek
- testy owu
- castagnus
- syrop wykrztuśny na dni okoloowulacyjne
Ja już biorę ten Oeparol (jak skończy mi się to pewnie kupię ten co ty polecałaś ten Femina), Folik i Magnez (tu kiedyś wyczytałam to
http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21 )....no i 2 testy owu zostały z zeszłego cyklu
Kurcze chyba źle wyraziłam się, bo to nie tak,że cieszę się,że inne też nie zachodzą,ale raczej chodziło mi,że dzięki Waszemu wsparciu jakoś spokojnie weszłam w nowy cykl i pełna nadziei...bo jak nikt inny wiecie co i jakWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 09:13
-
dziś jak szukałam "negatywnych skutków zażywania magnezu" to wyskoczyła mi strona że "aby magnez z wit b6 zaczął działać, należy go przyjmowac z wapnem" - no niedługo całą apteczke będę w domu miała.. a jak wiadomo za duzo wit też nie jest dobrze..
komu tu wierzyć..
i dzis wpadłam również na taki pomysł... żeby pójśc do jakiegos nowego gina i mu powiedziec że 12 miechów już sie staram i niech mi daje skierowania na badania.. jak on mi udowodni że sie nie starałam? nie udowodni.. he dobre co?Rucia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:dziś jak szukałam "negatywnych skutków zażywania magnezu" to wyskoczyła mi strona że "aby magnez z wit b6 zaczął działać, należy go przyjmowac z wapnem" - no niedługo całą apteczke będę w domu miała.. a jak wiadomo za duzo wit też nie jest dobrze..
komu tu wierzyć..
i dzis wpadłam również na taki pomysł... żeby pójśc do jakiegos nowego gina i mu powiedziec że 12 miechów już sie staram i niech mi daje skierowania na badania.. jak on mi udowodni że sie nie starałam? nie udowodni.. he dobre co?
Ja dokładnie 2 mce po ślubie byłam u gina mojej Mamy i On mi wtedy powiedział,że jak w pół roku nie zajdę do żeby się zgłosić i będziemy wtedy myśleć...wtedy akurat zaszłam (tzn nie On miał w tym swój udział oczywiście) więc nie wiem co by za badania zlecał,ale myślę że zmiana gina mogłaby pomóc, choćby w tym,że dostanie się jakieś nowe wytyczne:) A tak na marginesie,to Twój obecny gin/ginka co mówi?
-
ODP OD MOJEJ MAMY:
Jak dobrze zrozumiałam to ten kolega zamknął działalność, a facet u którego pracował na umowę zlecenie nie opłacał mu składek? Tak od momentu gdy nie prowadził działalności a pracował na umowę zlecenia powinien miec opłacane składki ZUS, chyba że był studentem, albo pracował gdzies na umowę o pracę. Podstawowe pytanie czy kolega podpisywał dokument ZUA- rejestracja w Zus,bo jeśli tak to ZUS upomni się o składki, a jeśli nie to ZUS nie wie o jego istnieniu.
Urząd Skarbowy jesli otrzymuje podatek dochodowy siedzi cicho i nic więcej go nie obchodzi. Wszystko wyjdzie przy kontroli z ZUS. A czy ubezpieczenie zdrowotne było wzięte? bo to musiał bez względu na wszystko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny