X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia a u mnie ani z nyłym ani z tym nic nie wychodzi!!! Fakt mój były miał mało i leniwe wojsko ale teraz nadal nic!!!
    a mój lekarz powiedział że mam dać sobie spokój z tym wrogim śluzem!!
    Jeśli chlemidii nie mam to dobrze jest!!

U mnie podejrzewano wrogi śluz, ale na badanie nie poszłam olałam to, i szczerze powiedziawszy nie wiele wiem na ten temat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Rucia a u mnie ani z nyłym ani z tym nic nie wychodzi!!! Fakt mój były miał mało i leniwe wojsko ale teraz nadal nic!!!
    a mój lekarz powiedział że mam dać sobie spokój z tym wrogim śluzem!!
    Jeśli chlemidii nie mam to dobrze jest!!

U mnie podejrzewano wrogi śluz, ale na badanie nie poszłam olałam to, i szczerze powiedziawszy nie wiele wiem na ten temat.

Rucia a robiłaś badania na tą chlemidie????

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka ja już od tego cyklu łykam castagnus, wiesiołek, witaminy B6, C, magnez, żelazo, femibion Natal 1 no i to chyba wszystko :)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nic w tym kierunku nie robiłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja teraz obliczyłam w kalendarzu że lepiej jak @ zawita w piątek albo w sobotę bo owulka na święta mi wypadnie jak szybciej będzie a ja chce inseminacje w grudniu!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Aga nic w tym kierunku nie robiłam.

To idż do gina to badanie z wymazy szyjki macicy się robi jest bezbolesne ja płaciłam 70 zł!! a mozesz mieć tą bakterie co zabija albo spowalnia plemniki!!! u mnie lekarz na pierwszej wizycie mi to zrobił wraz z cytologia i koloposkopią i wszystko ok u mnie!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Wiecie co? Może to głupie co powiem (a na pewno bardzo egoistycznie zabrzmi),ale jak rozmawiam z Wami i widzę,że nie jest tak,że wszyscy wokoło zachodzą a ja nie (mimo,że u mnie to dopiero 1 cykl starań za mną), to jakoś pocieszam się,że jak nie teraz to za miesiąc...w kupie raźniej :)

każda czasem mysli egoistycznie. w końcu to bedzie twoje dziecko a nie nasze:) (no nasze poniekąd) he he

ja mam już artylerie na nastepny cykl:
    - wiesiołek
    - testy owu
    - castagnus
    - syrop wykrztuśny na dni okoloowulacyjne

Ja już biorę ten Oeparol (jak skończy mi się to pewnie kupię ten co ty polecałaś ten Femina), Folik i Magnez (tu kiedyś wyczytałam to
    http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21 )....no i 2 testy owu zostały z zeszłego cyklu :)

Kurcze chyba źle wyraziłam się, bo to nie tak,że cieszę się,że inne też nie zachodzą,ale raczej chodziło mi,że dzięki Waszemu wsparciu jakoś spokojnie weszłam w nowy cykl i pełna nadziei...bo jak nikt inny wiecie co i jak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 09:13

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś jak szukałam "negatywnych skutków zażywania magnezu" to wyskoczyła mi strona że "aby magnez z wit b6 zaczął działać, należy go przyjmowac z wapnem" - no niedługo całą apteczke będę w domu miała.. a jak wiadomo za duzo wit też nie jest dobrze..

komu tu wierzyć..

i dzis wpadłam również na taki pomysł... żeby pójśc do jakiegos nowego gina i mu powiedziec że 12 miechów już sie staram i niech mi daje skierowania na badania.. jak on mi udowodni że sie nie starałam? nie udowodni.. he dobre co?

Rucia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po nowym roku mam zamiar odwiedzić moją Pani GIN, teraz już mi się nie chce.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka kombinatorze :D ale pomysł jest genialny :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wkleiłam linku, więc wklejam co chciałam wcześniej wkleić:
    http://adonai.pl/nieplodnosc/?id=21

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO nie udowodni zosia !!! nie ma takiej obcjii!!!
    Ja lecę po miodek i przecier i za śledziki się będe brać!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam za pół godzinki do was dziewczynki!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka btw. masz bardzo przystojnego męża :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    dziś jak szukałam "negatywnych skutków zażywania magnezu" to wyskoczyła mi strona że "aby magnez z wit b6 zaczął działać, należy go przyjmowac z wapnem" - no niedługo całą apteczke będę w domu miała.. a jak wiadomo za duzo wit też nie jest dobrze..

komu tu wierzyć..

i dzis wpadłam również na taki pomysł... żeby pójśc do jakiegos nowego gina i mu powiedziec że 12 miechów już sie staram i niech mi daje skierowania na badania.. jak on mi udowodni że sie nie starałam? nie udowodni.. he dobre co?

Ja dokładnie 2 mce po ślubie byłam u gina mojej Mamy i On mi wtedy powiedział,że jak w pół roku nie zajdę do żeby się zgłosić i będziemy wtedy myśleć...wtedy akurat zaszłam (tzn nie On miał w tym swój udział oczywiście ;) ) więc nie wiem co by za badania zlecał,ale myślę że zmiana gina mogłaby pomóc, choćby w tym,że dostanie się jakieś nowe wytyczne:) A tak na marginesie,to Twój obecny gin/ginka co mówi?

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ODP OD MOJEJ MAMY:

Jak dobrze zrozumiałam to ten kolega zamknął działalność, a facet u którego pracował na umowę zlecenie nie opłacał mu składek? Tak od momentu gdy nie prowadził działalności a pracował na umowę zlecenia powinien miec opłacane składki ZUS, chyba że był studentem, albo pracował gdzies na umowę o pracę. Podstawowe pytanie czy kolega podpisywał dokument ZUA- rejestracja w Zus,bo jeśli tak to ZUS upomni się o składki, a jeśli nie to ZUS nie wie o jego istnieniu.

Urząd Skarbowy jesli otrzymuje podatek dochodowy siedzi cicho i nic więcej go nie obchodzi. Wszystko wyjdzie przy kontroli z ZUS. A czy ubezpieczenie zdrowotne było wzięte? bo to musiał bez względu na wszystko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Aż musze zobaczyć :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

ja? no co ty:) facet jak facet:) z tym że kochany:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuu, zagadałam się i nawet śniadania nie zjadłam jeszcze....zmykam. Do potem ;)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jezuuuu, zagadałam się i nawet śniadania nie zjadłam jeszcze....zmykam. Do potem ;)

to smacznego. zerknij na strone poprzednią tam masz odp o tym koledze i jego działalności

‹‹ 783 784 785 786 787 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ