X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka ja lubię takich łysych, chociaż mój Paweł jest totalnie zarośnięty :D aaa i zaprosiłam cię na NK.

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Zośka ja lubię takich łysych, chociaż mój Paweł jest totalnie zarośnięty :D aaa i zaprosiłam cię na NK.

no ja też łysych lubię:)

nk założyłam ze wzgledu na to forum, ale zaproszenie przyjełam ocZywiście.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka co do twojego wykesu, to teoria głosi podobno, że ważne aby temperatura nie spadła do poziomu tych z przed owulacji, czyli nie może przekroczyć poziomej czerwonej krechy :-) Więc jest jeszcze szansa na to, że zafasolkowałaś :)

Fedra lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Zośka co do twojego wykesu, to teoria głosi podobno, że ważne aby temperatura nie spadła do poziomu tych z przed owulacji, czyli nie może przekroczyć poziomej czerwonej krechy :-) Więc jest jeszcze szansa na to, że zafasolkowałaś :)

teoria teoria a ja widzę co się dzieje.. już nie mysle nawet o tym.. a tą teorie w przeciągu kilku sekund obale wklejajac tu wykresy z FF gdzie co powiedzmy 10-ty jest z tempkami poniżej tej poziomej a wychodza fasolki:)

ale może co kraj to obyczaj, nie wiadomo czyja to ciąża, może Murzynki albo Azjatki tak mają:)

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewuszki:)
    Zosiu daj sobie więcej czasu:)A co do nowego gina.. ja ostatnio poszlam do nowego(oczywiście w moim medicoverze), on mi powiedział,że oni się własciwie nie zajmują diagnozowaniem niepłodności ani robieniem kalichkolwiek badań w tym kierunku. Powiedział za to,że jesli ktoś się stara rok, to powienien się zgłosić do współpracującej z nimi kliniki, która za darmo przeprowadzi kompleksowe badania, tylko później się za leczenie płaci.
    (tylko chyba za badanie nasienia trzeba płacić, ale jest zniżka)
    Tak czy owak gin- facet jest rewelacyjny, nawet mojemu m. sie spodobał..
    a do tego pracuje na porodówce w Gdansku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 09:42

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/153551.html

http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/153468.html

http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/153459.html

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia z tego co pamiętam Ty robiłaś badania w Invimedzie -klinice współpracującej z medivcover?

Możesz przypomnieć czy badania sa bezpłatne? i jake wrażenia? bo nei mogę znaleść tego posta:)

A jak chcecie zobaczyć dowcip dnia, to patrzcie gdzie mi owu wyznaczył owulację hahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 09:39

zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha no rzeczywiście niezły żarcik, Doruś :)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorus no to rzeczywiście kawał jakich mało... przerywana co prawda.. ale w 24 dniu? smiech na sali

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już jest dowód czarno na białaym, że ani śluz, ani test owulacyjny, ani nawet szyjka nie jest brana pod uwagę! jedynie temperatura.. więc trzeba bardzo ostrożnie podchodzić do tych ich kresek:)

termin @ mi przesunęli na 38dc..dobre

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 09:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem dziewczynki!! śledzie się moczą więc moge z wami poklikać troszku!!

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w toalecie...no to... jeszcze dziś zaznaczę plamienie.. ale czuję już "zapach" krwi, więc to kwestia godzin..
    mówi sie trudno i się żyje dalej..

i z moich wyliczeń wychodzi że aby dzis przyszła @ to musiałabym mieć owulacje tak jak miałam plamienie w 18dc. tylko że temp wtedy nie skoczyła, co by zaburzało moje spostrzeżenia... mimo wszystko nie zgadzam sie że 23 miałam owu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 09:53

• Dora Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się dzieje z naszymi fasolinkami? wiecie cos ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach z tymi naszymi owulkami!!! ja już według lekarza powinnam 2 dni temu @ dostać jeśli owulka była tak jak lekarz powiedział!! widocznie ta fl zmienna jest he he!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Hej dziewuszki:)
    Zosiu daj sobie więcej czasu:)A co do nowego gina.. ja ostatnio poszlam do nowego(oczywiście w moim medicoverze), on mi powiedział,że oni się własciwie nie zajmują diagnozowaniem niepłodności ani robieniem kalichkolwiek badań w tym kierunku. Powiedział za to,że jesli ktoś się stara rok, to powienien się zgłosić do współpracującej z nimi kliniki, która za darmo przeprowadzi kompleksowe badania, tylko później się za leczenie płaci.
    (tylko chyba za badanie nasienia trzeba płacić, ale jest zniżka)
    Tak czy owak gin- facet jest rewelacyjny, nawet mojemu m. sie spodobał..
    a do tego pracuje na porodówce w Gdansku.

Medicover ma podpisaną umowę z INVIMED-em, skorzystałam i dzięki temu mamy porobione badania. Rozszerzone badanie nasienia kosztuje chyba 100zł ( za tą cenę rob się podstawowe badanie nasienia ).

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    To już jest dowód czarno na białaym, że ani śluz, ani test owulacyjny, ani nawet szyjka nie jest brana pod uwagę! jedynie temperatura.. więc trzeba bardzo ostrożnie podchodzić do tych ich kresek:)

termin @ mi przesunęli na 38dc..dobre

no ba, ja totalnie olewam wszelkie ich sugestie :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sobie zupełnie zmieniłam ten cykl. wyznaczyłam owu tak jak ja myslałam że była. mimo że temp nie skoczyły i nie do końca wizualnie to pasuje. i wychodzi że serduszkowanie było 2 dni przed. więc dupa. no i to by mi pasowało, śluz, termin i szyjka.

PIEP*** to ovu

Rucia, Dora, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Dora robiłam badania są za darmo, pierwsze wstępne badania ... zaraz w poście wam wypisze co mi robili, a badanie nasienia jest z rabatem. I pierwsza konsultacja też jest za free.

Dora lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    ja sobie zupełnie zmieniłam ten cykl. wyznaczyłam owu tak jak ja myslałam że była. mimo że temp nie skoczyły i nie do końca wizualnie to pasuje. i wychodzi że serduszkowanie było 2 dni przed. więc dupa. no i to by mi pasowało, śluz, termin i szyjka.

PIEP*** to ovu

Zosia ale jak 2 dni przed owulką seksik był to nie tak żle przecież ja mam 3 dni przed i pisze mi slabo i dlatego się nie napalam!!
    Dziś stwierdziłam że wszystkie objawy mam na @ a nie na ciąże!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 grudnia 2012, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje badania w INVIM-edzie:
    1. FSH
    2. LH
    3. Testosteron
    4. PRL - prolaktyna
    5. Estradiol
    6. DHEA-SO4
    7. TSH
    8. Progesteron

Dora lubi tę wiadomość

‹‹ 784 785 786 787 788 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ