plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZośka co do twojego wykesu, to teoria głosi podobno, że ważne aby temperatura nie spadła do poziomu tych z przed owulacji, czyli nie może przekroczyć poziomej czerwonej krechy
Więc jest jeszcze szansa na to, że zafasolkowałaś
Fedra lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Zośka co do twojego wykesu, to teoria głosi podobno, że ważne aby temperatura nie spadła do poziomu tych z przed owulacji, czyli nie może przekroczyć poziomej czerwonej krechy
Więc jest jeszcze szansa na to, że zafasolkowałaś
teoria teoria a ja widzę co się dzieje.. już nie mysle nawet o tym.. a tą teorie w przeciągu kilku sekund obale wklejajac tu wykresy z FF gdzie co powiedzmy 10-ty jest z tempkami poniżej tej poziomej a wychodza fasolki:)
ale może co kraj to obyczaj, nie wiadomo czyja to ciąża, może Murzynki albo Azjatki tak mają -
Hej dziewuszki:)
Zosiu daj sobie więcej czasu:)A co do nowego gina.. ja ostatnio poszlam do nowego(oczywiście w moim medicoverze), on mi powiedział,że oni się własciwie nie zajmują diagnozowaniem niepłodności ani robieniem kalichkolwiek badań w tym kierunku. Powiedział za to,że jesli ktoś się stara rok, to powienien się zgłosić do współpracującej z nimi kliniki, która za darmo przeprowadzi kompleksowe badania, tylko później się za leczenie płaci.
(tylko chyba za badanie nasienia trzeba płacić, ale jest zniżka)
Tak czy owak gin- facet jest rewelacyjny, nawet mojemu m. sie spodobał..
a do tego pracuje na porodówce w Gdansku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 09:42
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Rucia z tego co pamiętam Ty robiłaś badania w Invimedzie -klinice współpracującej z medivcover?
Możesz przypomnieć czy badania sa bezpłatne? i jake wrażenia? bo nei mogę znaleść tego posta:)
A jak chcecie zobaczyć dowcip dnia, to patrzcie gdzie mi owu wyznaczył owulację hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 09:39
zosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
To już jest dowód czarno na białaym, że ani śluz, ani test owulacyjny, ani nawet szyjka nie jest brana pod uwagę! jedynie temperatura.. więc trzeba bardzo ostrożnie podchodzić do tych ich kresek:)
termin @ mi przesunęli na 38dc..dobreWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 09:46
-
nick nieaktualny
-
byłam w toalecie...no to... jeszcze dziś zaznaczę plamienie.. ale czuję już "zapach" krwi, więc to kwestia godzin..
mówi sie trudno i się żyje dalej..
i z moich wyliczeń wychodzi że aby dzis przyszła @ to musiałabym mieć owulacje tak jak miałam plamienie w 18dc. tylko że temp wtedy nie skoczyła, co by zaburzało moje spostrzeżenia... mimo wszystko nie zgadzam sie że 23 miałam owu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 09:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:Hej dziewuszki:)
Zosiu daj sobie więcej czasu:)A co do nowego gina.. ja ostatnio poszlam do nowego(oczywiście w moim medicoverze), on mi powiedział,że oni się własciwie nie zajmują diagnozowaniem niepłodności ani robieniem kalichkolwiek badań w tym kierunku. Powiedział za to,że jesli ktoś się stara rok, to powienien się zgłosić do współpracującej z nimi kliniki, która za darmo przeprowadzi kompleksowe badania, tylko później się za leczenie płaci.
(tylko chyba za badanie nasienia trzeba płacić, ale jest zniżka)
Tak czy owak gin- facet jest rewelacyjny, nawet mojemu m. sie spodobał..
a do tego pracuje na porodówce w Gdansku.
Medicover ma podpisaną umowę z INVIMED-em, skorzystałam i dzięki temu mamy porobione badania. Rozszerzone badanie nasienia kosztuje chyba 100zł ( za tą cenę rob się podstawowe badanie nasienia ). -
Dora wrote:To już jest dowód czarno na białaym, że ani śluz, ani test owulacyjny, ani nawet szyjka nie jest brana pod uwagę! jedynie temperatura.. więc trzeba bardzo ostrożnie podchodzić do tych ich kresek:)
termin @ mi przesunęli na 38dc..dobre
no ba, ja totalnie olewam wszelkie ich sugestie -
ja sobie zupełnie zmieniłam ten cykl. wyznaczyłam owu tak jak ja myslałam że była. mimo że temp nie skoczyły i nie do końca wizualnie to pasuje. i wychodzi że serduszkowanie było 2 dni przed. więc dupa. no i to by mi pasowało, śluz, termin i szyjka.
PIEP*** to ovuRucia, Dora, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:ja sobie zupełnie zmieniłam ten cykl. wyznaczyłam owu tak jak ja myslałam że była. mimo że temp nie skoczyły i nie do końca wizualnie to pasuje. i wychodzi że serduszkowanie było 2 dni przed. więc dupa. no i to by mi pasowało, śluz, termin i szyjka.
PIEP*** to ovu
Zosia ale jak 2 dni przed owulką seksik był to nie tak żle przecież ja mam 3 dni przed i pisze mi slabo i dlatego się nie napalam!!
Dziś stwierdziłam że wszystkie objawy mam na @ a nie na ciąże!!! -
nick nieaktualny