plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry super hiper laski...miłego dnia Wam życzę i spadam do swoich dokumentów...trzeba wypełnić segregatory...opisać i skończyć z tym bałaganem w rachunkach i innych takich...muszę to zrobić raz konkretnie...moje stare artykuły się znalazły jak pracowałam jako foto-reporter...ale czasy...i zdjęcia gazetowe z Teatru...recenzje, opinie...artykuły...miłe wspomnienia...tyle tych pamiątek mam a nie oglądam.
Wy też jak robicie porządki, to znajdujecie tyle ciekawych rzeczy? Ja to już zapełniłam spory karton i dalej mam śmieci...chomik ze mnie jeśli chodzi o papierowe śmieciuchy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 06:27
Dora, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześc dziewuszki:)
u mnie klapa, jak co miesiąc.. @ już w drodze, widziałam na szyjce zabarwione już nie jasno różowym..
jestem zatem beznadziejna bo nawet nie mogę zajśc w ciążę
nie zmienia to jednak faktu, że temp którą dziś mam jest najniższą spośród wszystkich temp w tej fazie na przełomie pół roku..
mam zepsuty organizm..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2012, 07:15
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:cześc dziewuszki:)
u mnie klapa, jak co miesiąc.. @ już w drodze, widziałam na szyjce zabarwione już nie jasno różowym..
jestem zatem beznadziejna bo nawet nie mogę zajśc w ciążę
nie zmienia to jednak faktu, że temp którą dziś mam jest najniższą spośród wszystkich temp w tej fazie na przełomie pół roku..
mam zepsuty organizm..
Zosieńka... nie jestes popsuta:)
po prostu nie ten cykl:( powinnyśmy podejść do tego na luzie, jak do każdej normalnej zwykłej codziennej rzeczy...ale czy ktoś ma na to jakiś patent, by bezstresowo podejść? ja nie mam:(Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Zośka. Nie smutaj bo popsuta nie jesteś, ja też się zastanawiam czemu zajście w ciąże jest tak skomplikowane. Przecież powinno być proste tak? W takich sytuacjach powtarzam sobie, ze w następnym miesiącu bardziej się postaram. Ale prawda jest taka, że nie mamy pełnego wpływu na to kiedy zafasolkujemy.
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:kij z tym wszystkim... chciałam sie nie przejmować..
tylko wiesz co mnie wkurza i to bardzo? że ja nigdy plamień nie mialam, NIGDY. a teraz jakieś hece.. i co cykl to śmieszniejszy... dziwaczniejszy
Tysiu, po prostu tego cyklu nie analizuj za bardzo, bo jest na maksa dziwny. A wszelkie analizy tylko wywołują większe wątpliwości. Bądź cierpliwa, lada dzień się coś wyjaśni.zosia-ktosia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
w takich dniach jak dziś, pytam się: w czym są lepsze zakłamane wywłoki które rodza dzieci na potęgę żeby mieć np kasę z MOPSa, albo czemu siksy zachodzą a porządne kobiety mające rodzinę nie mogą..
wiem że jest jakaś odpowiedź na to.. a ja nie powinam tak pisać, ale dziś mi pozwólcie..
a w ogóle to cześć Rucia i mauysiu:)Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Babeczki:)
Ja dziś miałam ambitny plan - zero ovu, zero FB, poczty itd itp..ale ledwo weszłam przed 8 do biura i juuuuuuuż neta uruchomiłam
Napisałam maila do gościa od tego mojego termometru - o nr nadania, bo coś za długo jak na paczkę priorytetową idzie...a przecież teraz 2 dni mnie nie będzie w domu
Dowiedziałam się też,że już moja paczka dla Starego (Jego piżamka) już jest w Polsce,więc obstawiam,że dziś przyjdzie , zaraz muszę do Mamy dzwonić,coby schowała ją jak przyjdzie
Muszę dziś też zadzwonić na endokrynologię do Łodzi o to miejsce dla nas na jutro...i jeszcze do innego specjalisty dla mojego Męża i mojej Mamy na badania...a poza tym muszę narysować koleżance projekt domu,bo wczoraj siedziałam do północy u Niej i nic nie wymyśliłyśmy....a oprócz tego muszę popracować dziś! Podziobać muszę dalej,coby mieć szanse na powodzenie mojego planu
I co? Tyle mam rzeczy do zrobienia...a ja siedzę u Was
Zosiu, umieram z ciekawości jak tam rozwinie się u Ciebie....i wciąż mocno zaciskam kciuki!
Zresztą pracować nie mogę bo wciąż trzymam kciuki za każdą z osobnazosia-ktosia, Fedra, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Zośka tak to jest z tymi siksami zachodzącymi w ciąże
Sama miałam 16 lat
Rucia ja mówię o dziewczynach które się nie szanuja, łażą do łóżka z kim chcą a potem bęc...
nie mam tu na myśli wieku bo czasem i dorosła może być "głupsza" niż te młodsze.. takie czasy.
cóz, nie ma sensu zamartwianie się.. trZa brać sie za siebie. -
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Rucia wrote:Zośka tak to jest z tymi siksami zachodzącymi w ciąże
Sama miałam 16 lat
Rucia ja mówię o dziewczynach które się nie szanuja, łażą do łóżka z kim chcą a potem bęc...
nie mam tu na myśli wieku bo czasem i dorosła może być "głupsza" niż te młodsze.. takie czasy.
cóz, nie ma sensu zamartwianie się.. trZa brać sie za siebie.
Zosiu, a Ty to już pewna jesteś,że nici w tym cyklu? Przecież @ jeszcze nie masz,tak? Ja nadal wierzę
A co do tego,że udaje się tym co nie chcą, a tym co chcą to nie bardzo idzie...niestety przewrotność losu, a może starania wiążą się ze stresem i to wpływa na nieowocne próby, nie wiem...ale wiem,że prędzej czy później na naszej liście wszystkie będą zafasolkowane
BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie (2.07.2013)
she.......................6...........35lat......FASOLINKA......pomorskie (27.06.2013)
Paulina1986........4...........26lat.......FASOLINKA......wielkopolska (2.08.2013)
plemniczka...........3...........28lat.......FASOLINKA......śląskie (3.08.2013)
gadgeta.............13...........32lata.....FASOLINKA......kuj-pom. (4.08.2013)
Mona....................5...........29lat......FASOLINKA......malopolska
Mamuśka.............5...........27lat.......FASOLINKA......podkarpacki (3.08.2013)
agga84a .............1..........28 lat.......FASOLINKA......śląskie
kiti.......................4...........24lata......????..............małopolskie
muzarcia.............1............30lat.......10.12...............opolskie
Fedra..................52.........28lat.......12.12...............małopolskie
aneczkaaa1985...29.........27lat.......14.12..............warm-mazurskie
zosia-ktosia.........5...........29lat.......15.12.............łódzkie
AGA30................24.........30lat.......15.12...............opolskie
Libra...................2...........30lat.......15.12................łódzkie
gocha04..............6...........27lat.......16.12................mazowieckie
Dora....................1...........30lat.......17.12................pomorskie
klamka................4...........35lat........17.12................mazowieckie
Beata..................4...........28lat.......19.12................mazowieckie
Mała29..............88...........29lat.......21.12................Wielka Brytania
Natusia...............2..........27lat.........24.12................kuj-pom
anna_w................8...........30lat.......24.12................lubelskie
Malvinka..............3..........25lat.........25.12.............dolnośląskie
Sandraa..............7...........22lata.......02.01..............wielkopolska
Rucia ................14..........26lat.......02.01...............mazowieckie
mauysia...............4...........31lat.......04.01...............wielkopolskie
Amicizia .............2.............26 lat......05.01...............małopolskie
Woseba..............13..........24lata......06.01..............południe Polski
Shagga_80..........2...........32lat........06.01............łódzkie
Kasiulek215.........5...........25lat.............??.............małopolskie
Kopciuszek126......13...........29lat.......06.01.............łódzkiezosia-ktosia, Fedra lubią tę wiadomość
-
no na 100% to wam nie powiem że nic z tego, ale rano jak mierzyłam temp to na samym czubeczku termometru miałam już ciemniejszy sluz zabarwiony na ciemny róż.. taki nawet bardziej w czerwień wchodzący.. w tamtym cyklu tez mialam najpierw co troszku takiego śluzu a na 4 dzień chlusnęła ze mnie czysta krew