plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Wyczytałam dziś że po clo @ może się spóżnić dzień lub dwa no to już całkiem mętlik w głowie !!!!!!! ;-(
no ja o tym to w ogóle nie mam pojęcia bo nigdy nie miałam z tym styczności
dobra nie mętlikujemy i nie gdybamy czekamy co Nam los przynie sie a co przyniesie przyjmujemy z honorem na klate17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Ibupromu nie powinno sie brać, jedynie apap jest bezpieczny. Można wziać 2 tabletki dziennie, szczególnie jak temperatura się za bardzo podwyższa. Ja tak miałam. Leczyłam się czosnkiem, miodem, sokiem owocowym.
A najlepszym lekekiem jest sok z kiszonej kapusty- ale nie przed owulacją...
o kurcze zapomniałam ze nie powinno się pić soku z kapusty przed owu no to dupa blada a ja piłam bo uwielbiam...
i znowu robicie mi smaka na kiszone nie ładnie oj nie ładnie...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
natusia wrote:AGA 30 wrote:Fedra wrote:jesteście naprawdę KOCHANE
No bo my jesteśmy zaje..ste babeczki!!!!!!!!
no to dziś meliska może zadziała na noc właśnie ja już pije he he!!
Aga a może szałwii ?
ha ha haAGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:natusia wrote:AGA 30 wrote:Fedra wrote:jesteście naprawdę KOCHANE
No bo my jesteśmy zaje..ste babeczki!!!!!!!!
no to dziś meliska może zadziała na noc właśnie ja już pije he he!!
Aga a może szałwii ?
ha ha ha
Dziś już meliska z pomarańczą 3 razy w sklepie czytałam co kupuje wiec bez śmiechu mi tu hi hi hinatusia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:dobra dziewczynki z bólem serca ale musze Was na dzisiaj już opuścić trzeba dać oczom i nie tylko im odpocząć
spokojnej nocki no i zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie
papapa
Spokojnej nocki Fedruś! Trzymam kciki,żeby @ cię we śnie nie zaatakowałaFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:dobra dziewczynki z bólem serca ale musze Was na dzisiaj już opuścić trzeba dać oczom i nie tylko im odpocząć
spokojnej nocki no i zobaczymy co jutrzejszy dzień przyniesie
papapa
TO miłej nocki dla ciebie i oczek twoich Fredzia!!!
papatki!!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:doruś czemuz mieniłaś avatar? wolisz być bocianem?
ja już po kąpieli, nic już nie leci, nawet nie mogę powiedzieć że coś leciało, po prostu śluz i koniec...
Zosia to bardzo dobrze! Trzymam kciuki kochana!zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
natusia wrote:zosia-ktosia wrote:doruś czemuz mieniłaś avatar? wolisz być bocianem?
ja już po kąpieli, nic już nie leci, nawet nie mogę powiedzieć że coś leciało, po prostu śluz i koniec...
Zosia to bardzo dobrze! Trzymam kciuki kochana!
powiem wam że uważałam że wiem dużo.. otóż dziś wiem że nic nie wiem:)AGA 30, natusia, mauysia, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zosia-ktosia wrote:natusia wrote:zosia-ktosia wrote:doruś czemuz mieniłaś avatar? wolisz być bocianem?
Zosia to bardzo dobrze! Trzymam kciuki kochana!
powiem wam że uważałam że wiem dużo.. otóż dziś wiem że nic nie wiem:)
jakie proste a jakie mądrezosia-ktosia lubi tę wiadomość