plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jak mnie cos łąpie to łykam przez 3 dni ibuprom i pomaga jeśli nie to wiem że trzeba iśc po antybiotyk
to z ibupromem to kiedyś lekarka powiedziała mojemu że nie będzie go faszerować lekami żeby wzioł ibuprom przez 3 dni a jak nie przejdzie wtedy ma wykupić recepte i podziałało i w taki sposób od ponad 2 lat nie łykałąm antybiotyków...
a teraz się słabiej czułam i nie wiziełam ibupromu bo gdzieś pisali zeby nie brać przy staraniach ehhh kiedy przyjdzie @17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
natusia wrote:Fedra jak to?! Co to za pytanie?!Powinnaś pisać: ,,Ehhh kiedyś miałam @,,
ha ha ha kiedyś miałam i teraz też będzie
ja wiem że Wy dziewczynki bardzo wierzycie nawet bardziej niż ja ale ja jestem realistką i wiem co mnie czeka za góra dwa dni...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
AGA 30 wrote:Co wam powiem to wam powiem ale mi się już pęcherz na palcu wskazującym robi od jeżdżenia nim po myszce laptopa hi hi hi!!!!
Już środkowy palec używam do tego!!!
no to trzeba sobie skołować normalną myszkę zeby wygodniej było17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:AGA 30 wrote:Co wam powiem to wam powiem ale mi się już pęcherz na palcu wskazującym robi od jeżdżenia nim po myszce laptopa hi hi hi!!!!
Już środkowy palec używam do tego!!!
no to trzeba sobie skołować normalną myszkę zeby wygodniej było
Ja normalnej nie mogę mieć bo latam z laptopem po mieszkaniu i mi nie wygodnie taką myszką bujać po ekranie hi!!! -
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Freda aj tam nie zapeszaj lepiej!!! śnieg sypie wieje do piątku takie zaspy będą że @ nie dotrze do ciebie i innych!!!
no właśnie u mnie troche cieplej było więc pewnie ta cholera już się gdzieś pod blokiem czai i tylko czeka kiedy mnie napaść choć nie będę płakac jeśli nie przyjdzie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Ibupromu nie powinno sie brać, jedynie apap jest bezpieczny. Można wziać 2 tabletki dziennie, szczególnie jak temperatura się za bardzo podwyższa. Ja tak miałam. Leczyłam się czosnkiem, miodem, sokiem owocowym.
A najlepszym lekekiem jest sok z kiszonej kapusty- ale nie przed owulacją...natusia lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥