plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie wiem ale tak jak wspominałam wcześniej miałam wszystkie objawy tzn odczuwałam, ciągle siku chodziłam bolały mnie piersi, powiekszone sutki, wzdęcia gazy itp itd a jak zrobilam test i zobaczylam negatyw to prawie wszystko ustało??
czyli to moje urojenia?
a miałam taka wielką nadzieję patrzyłam juz na mamazone fajne filmiki jak wygląda ciąza 4 tygodniowa ehh przywiązałam sie do moich marzeń
a test zrobiłam bo zobaczyłam taki co było na nim napisane że wykrywa już po 6 dniach od zapłodnienia..
no i rozczarowanie, czekam na @Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Zosiu przypomnij mi to Aga robiła takie testy że raz negatywny a za 2 dni pozytywny?
choć wiem ze u mnie już tak nie będzie ale chciałam zerknącOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Zosiu przypomnij mi to Aga robiła takie testy że raz negatywny a za 2 dni pozytywny?
choć wiem ze u mnie już tak nie będzie ale chciałam zerknąc
Beata ja ostatnio miałam 2 pozytywne a ciąży nie było. Poza tym według mnie test powinno się wykonać nawet do 7 dni od dnia spodziewanej miesiączki. Poczekać na spokojnie aż hormonu trochę urośnie i wynik będzie pewniejszy.mauysia, Beata, Dora, Fedra lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Zosiu przypomnij mi to Aga robiła takie testy że raz negatywny a za 2 dni pozytywny?
choć wiem ze u mnie już tak nie będzie ale chciałam zerknąc
Beatko najlepiej jakbyś robiła testy najczulsze bo ten co po 6 dniach wykrywa ciążę to tak wykryje ci, ale 6 dni po zagnieżdżeniu a powiedzmy zagnieżdżenie było 7 dnia czyli wykryje ciążę łąćznie po 13 dniach od owulki..
czekamy...Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeatka moje też zanikały...a właściwie może i my je mamy, te objawy ale już później tak się nie obserwujemy...damy radę...zobaczysz...ja to bym miała schizy do teraz gdybym bety nie zrobiła....będzie raczej problem gdy na koniec cyklu" jeśli on nastąpi" udałoby mi się zaciążyć...bo data ostatniej miesiączki bardzo daleko...ale cóż....dlatego nie mogę teraz odpuścić tego mierzenia temperatury...bo na szyjkę się obraziłam...ale tylko do końca tego cyklu....w następnym stała pora i jeden sposób..już teraz też wyrównałam i jadę z badaniem wieczorem i o stałej porze mniej więcej...
Tak poza tym nic mi nie jest, oprócz coraz to bardziej pogłębiającej się frustracji w związku z tym, że Wy już zaczynacie 3 cykl przynajmniej a ja cały czas jeden....ale nie jestem smutna i do lekarza nie muszę pójść na razie dlatego drażni mnie to czekanie, tylko czekanie....a na koniec na złość święta z ciotką będą, tą wredną co się tyle spóźnia...powiedziałam M. żeby korzystał z urlopu żeby w Święta nie płakał nad swoim losem...tzn. ja go nie zostawię w potrzebie ale uprzedziłam...żeby z pełnego pakietu korzystał, z wszystkich funkcji mojej kobiecości...bo jak już nadejdzie ten dzień i @ przyjdzie, to po ptokach....zosia-ktosia, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde my to mamy przerąbane z tym martwieniem się przed spodziewaną @... Każda z nas parę dni przed spodziewanym okresem (choć nie wiadomo jak się stara żeby tak nie było) podświadomie zauważa u siebie objawy ciąży, porównuje z innymi wykresami, odpycha od siebie myśli o niepowodzeniu... Sama tak mam...
I każda z nas jest skazana na takie męki, niestety zazwyczaj zakończone niepomyślnie, bo... niewielu kobitkom się statystyczne szybko udaje.
Właśnie przejrzałam ostatnich 50 wykresów w galerii i no cóż... Tylko pięć z nich jest ciążowych...
Wniosek jest taki, że kiedyś i nam się uda, ale raczej nie od razu
Co nie zmienia faktu, że wierzyć trzeba, bo nie znamy dnia ani godziny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2012, 08:19
Libra, zosia-ktosia, Beata, muzarcia, Rucia, Dora, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:i dlatego Beatko, żeby uniknąć rozczarowań, ja sobie postanowiłam, że testować będę 7 dni po terminie spodziewanej @... mam nadzieję, że nie nakręcę się wcześniej i nie złamię mego postanowienia
Libruś ja wiem ale ja biorę proszki na stres wiec musialabym je przestac brać gdybym byłw w ciaży dlatego zatestowałam tak wcześnieOliwka 2006