plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja tak obliczyłam że chyba nie załapię się na inseminację bo chyba owulować będe na święta!!!w piątek przed świętami pojadę na monitoring a po świętach pewnie będzie po fakcie!!!
No cóż będe musiała pożądnie chłopa wykorzystać w te świąteczne dni!!!
Oj będą gorące święta w tym roku!!Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
a zmieniając temat ktoś się pytał czy w Fundacji są flaty retrivery? niestety nie to jest Fundacja dotycząca jedynie Goldenów i nie słyszałam nic na temat tego aby flaty były dobre dla alergików.
Wiem że labradory są dobre dla alergików ale zabijcie mnie dzisiaj wam nie odpowiem dlaczego bo nie pamiętam, ale wiem że tak jest17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra to ja pytałam o flaty, z tego co kiedyś czytałam to one nie mają podszerstka(który własnie uczula). Najwięcjej podszerstka mają psy,które od zawsze uwielbiam- owczarki niemieckie. Miałam takiego mieszańca kiedyś z owczarka. Miał tyle podszerstka,że masakra i liniał jak oszalały. Uczulało mnie to, więc następny pies ro raczej nie będzie owczarek, niestety.Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:a ja tak obliczyłam że chyba nie załapię się na inseminację bo chyba owulować będe na święta!!!w piątek przed świętami pojadę na monitoring a po świętach pewnie będzie po fakcie!!!
No cóż będe musiała pożądnie chłopa wykorzystać w te świąteczne dni!!!
Oj będą gorące święta w tym roku!!
ja będę mieć tak samo:) mój m już się szykuje, nawet urlop sobie załatwił, żeby być zrelaksowanym:) -
Witam
Ja wstałam i ide zrobić zaraz sobie jakieś śniadanie bo jestem strasznie głodna. Wczoraj wróciłam od koleżanki dopiero po 22. Poplotkowałyśmy chyba za wszystkie czasy. Dobrze tak czasami gdzieś wyjść, przynajmniej się tyle nie myśli o pewnych rzeczachdzisiaj w planach posprzątać salon i zrobic pranie. Mąż dopiero będzie o 16,30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa pocieszenie przy zignorowaniu jednej temperatury...he he
Jak szaleć to szaleć...dzień wcześniej lek przeciwbólowy he he to może...ale to takie jajcarskie kombinacje....ja to mogę swój wykres wyginać na wszystkie strony zawsze będzie ciekawy...No i na koniec walnęłam dodatni test he he ale jaja...ja już do głowy powoli dostaję...ten wykres to zadanie dla studentów na ostatnim roku studiów albo przy doktoracie jak robią he he....Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2012, 09:35
-
Ja kolejną owulację, też będę miec w okolicach świąt , jeśli sie teraz nie uda. Moj m. będzie przynajmniej zrelaksowany:)
Dziewczyny, czy któraś może mi podać jaką dawkę witaminy C i E mogę dać mojemu m.? bo czytalam,że oprócz Salfazinu(który zawiera CiE) lekarze zalecali dodatkowo te witaminy na poprawę nasienia.Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Dora wrote:Fedra to ja pytałam o flaty, z tego co kiedyś czytałam to one nie mają podszerstka(który własnie uczula). Najwięcjej podszerstka mają psy,które od zawsze uwielbiam- owczarki niemieckie. Miałam takiego mieszańca kiedyś z owczarka. Miał tyle podszerstka,że masakra i liniał jak oszalały. Uczulało mnie to, więc następny pies ro raczej nie będzie owczarek, niestety.
Dora lobradory mają podszerstek i to sporo a mąż szwagierki który często się bawi z moim może robić to do woli bo stwierdził ze to jedyny pies po którym nie wyskakują mu bomble uczuleniowe...
kiedyś czytałam nawet że powstała tak mieszanka z połączenia pudla i labradora która właśnie nie uczula ludzinajlepiej udać sie do jakiegoś fajnego weta i się zapytać jeśli hcesz ja jutro będe w Klinice to się mogę mojej wetki o to zapytać?
Dora lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mindusia wrote:Witam
Ja wstałam i ide zrobić zaraz sobie jakieś śniadanie bo jestem strasznie głodna. Wczoraj wróciłam od koleżanki dopiero po 22. Poplotkowałyśmy chyba za wszystkie czasy. Dobrze tak czasami gdzieś wyjść, przynajmniej się tyle nie myśli o pewnych rzeczachdzisiaj w planach posprzątać salon i zrobic pranie. Mąż dopiero będzie o 16,30
no to masz bardzo ambitne plany mnie się w końcu w ciagu 3 dni kuchnie udało sprzątanąć i nie sądzę by reszta poszła mi szybciejRucia lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
muzarcia wrote:Na pocieszenie przy zignorowaniu jednej temperatury...he he
Jak szaleć to szaleć...dzień wcześniej lek przeciwbólowy he he to może...ale to takie jajcarskie kombinacje....ja to mogę swój wykres wyginać na wszystkie strony zawsze będzie ciekawy...No i na koniec walnęłam dodatni test he he ale jaja...ja już do głowy powoli dostaję...ten wykres to zadanie dla studentów na ostatnim roku studiów albo przy doktoracie jak robią he he....
jak ja się cieszę z Twojego podejścia do tematu jest takie zdroweLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dora wrote:Ja kolejną owulację, też będę miec w okolicach świąt , jeśli sie teraz nie uda. Moj m. będzie przynajmniej zrelaksowany:)
Dziewczyny, czy któraś może mi podać jaką dawkę witaminy C i E mogę dać mojemu m.? bo czytalam,że oprócz Salfazinu(który zawiera CiE) lekarze zalecali dodatkowo te witaminy na poprawę nasienia.
ja mojemu daje jedną tabletkę rozpuszczalną wit c tej 1000 co do E nie daje dodtakowo jedynie magnez sobie jeszcze pije też rozpuszczalny17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Dora wrote:Fedra to ja pytałam o flaty, z tego co kiedyś czytałam to one nie mają podszerstka(który własnie uczula). Najwięcjej podszerstka mają psy,które od zawsze uwielbiam- owczarki niemieckie. Miałam takiego mieszańca kiedyś z owczarka. Miał tyle podszerstka,że masakra i liniał jak oszalały. Uczulało mnie to, więc następny pies ro raczej nie będzie owczarek, niestety.
Dora lobradory mają podszerstek i to sporo a mąż szwagierki który często się bawi z moim może robić to do woli bo stwierdził ze to jedyny pies po którym nie wyskakują mu bomble uczuleniowe...
kiedyś czytałam nawet że powstała tak mieszanka z połączenia pudla i labradora która właśnie nie uczula ludzinajlepiej udać sie do jakiegoś fajnego weta i się zapytać jeśli hcesz ja jutro będe w Klinice to się mogę mojej wetki o to zapytać?
Wiem o jakim psie mówisz, ale to jest pies, który dużo kosztuje. No chyba,że ktoś go wychoduje w "domowych warunkach". Wiem,że ogólnie labki są mało uczulające, na pewno mnei niż owczarki. W tym Flacie spodobało mi się jednak to,ze on nie ma wcale podszerstka, bo jest to pies wodny, który uwielbia pływać. My notabene tez uwielbiamy plywać i mieszkamy nad morzem.
A tak wygląda flat retriver :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Flat_coated_retrieverWitamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
Fredra coś trzeba robić, prania się trochę nagromadziło to zaraz pójdę uruchomię pralkę tylko wpierw coś zjem. Nie chce mi się w ogóle przebierać dzisiaj z pidżamy. Chyba cały dzień dzisiaj w niej przechodzę.
A co mi tam i tak się dzisiaj nigdzie nie wybieram. ;p cały dzień w domu.
Moze coś do mojego angielskiego zajrzę dzisiaj.
-
Dora wrote:Fedra wrote:Dora wrote:Fedra to ja pytałam o flaty, z tego co kiedyś czytałam to one nie mają podszerstka(który własnie uczula). Najwięcjej podszerstka mają psy,które od zawsze uwielbiam- owczarki niemieckie. Miałam takiego mieszańca kiedyś z owczarka. Miał tyle podszerstka,że masakra i liniał jak oszalały. Uczulało mnie to, więc następny pies ro raczej nie będzie owczarek, niestety.
Wiem o jakim psie mówisz, ale to jest pies, który dużo kosztuje. No chyba,że ktoś go wychoduje w "domowych warunkach". Wiem,że ogólnie labki są mało uczulające, na pewno mnei niż owczarki. W tym Flacie spodobało mi się jednak to,ze on nie ma wcale podszerstka, bo jest to pies wodny, który uwielbia pływać. My notabene tez uwielbiamy plywać i mieszkamy nad morzem.
A tak wygląda flat retriver :
http://pl.wikipedia.org/wiki/Flat_coated_retriever
Kochana wiem jak wyglada ten psiak bo często jeżdze na wystawy
a co do pływania to tak nawiasem tylko powiem że mój to by najchętniej w ogóle z wody nie wychodził a najgorsze jest to że już z daleka czuje wodę i pędem do niej wbiega taki to szczęśliwy pies wtedy17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi