X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam dla was smutna wiadomość..
    Woseba mówi pass i już się nie starają..
    nie znam szczegółów ale dziewczynie ewidentnie należy się kopniak ode mnie w tyłek za złe nastawienie !!

Wosebka jesli nas podczytujesz to ci mówię: NIE PODDAWAJ SIE DZIEWCZYNO !!!!

AGA 30, mauysia, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedze z moim chorowitkiem, 39st. gorączki. Całe szczęście, ze nie marudzi :)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A ja siedze z moim chorowitkiem, 39st. gorączki. Całe szczęście, ze nie marudzi :)

no bo juz duża pannica z niej to wie że marudzeniem nie pomoże chorobie.. ani jej nie skróci.

niech sie trzyma i szybko zdrowieje.

• Malvinka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chorym, życzę powrotu do zdrowia. Sobie też zresztą :P

A Wosebce - szczęścia! Kochana, jeśli nas czytasz, to wiedz, że my kciuków nie przestaniemy trzymać. Jeżeli właśnie przerwy w starankach Wam trzeba - to znaczy, że trzeba. Rób jak uważasz, sama wiesz, co dla Ciebie najlepsze. Ale my tutaj ściskamy Cię mocno i cały czas życzymy wszystkiego najlepszego! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wracaj tu do nas i walcz z nami!!! Bądz twarda tak jak my!!łzy otrzeć i do boju moja droga!!!;-( ;-)

• Dora Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Malvina podasz te dawki witamin C i E ?

Wosebko może takie "odpuszczenie" dobrze Ci zrobi.
    Trzymaj się kochana i wracaj do nas kiedy tylko zechcesz..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2012, 13:44

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • natalii Koleżanka

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam do was takie pytanie, bo jak co miesic sie staramy i tak za tydzien mam przewidywany @, a teraz mnie dopadła grypa i sie zastanawiam czy moge wziasc leki na grype?bo jakbym czasem byla zeby nie zaszkodzilo dziecku czy w tak wczsnej ciąży moze zaszkodzic?

• Malvinka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Dora - odpowiedziałam Ci już pod moim wykresem :) Mój facet nie bierze zadnych witaminek. Gdzieś musiałyśmy się źle zrozumieć ;)
    @natalii - jak bardzo źle się czujesz, to najbezpieczniej brać coś z paracetamolem (Apap na przykład, musisz sprawdzić skład tych Gripexów i innych takich, bo nie pamiętam co tam jest dokładnie). Ale tak całkiem idealnie to byłoby nie brać nic, tylko spróbować naturalnie: czosnek, miód itd :)

Dora, Fedra lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalii wrote:
    dziewczyny mam do was takie pytanie, bo jak co miesic sie staramy i tak za tydzien mam przewidywany @, a teraz mnie dopadła grypa i sie zastanawiam czy moge wziasc leki na grype?bo jakbym czasem byla zeby nie zaszkodzilo dziecku czy w tak wczsnej ciąży moze zaszkodzic?

Natalii ja bym spróbowała domowymi sposobami jakos uporać się z chorobą.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam stawiam na to, że Wosebka ochłonie, szczególnie po lekturze "Sztuki planowania rodziny", która naprawdę potrafi uspokoić skołatane nerwy...
    Wierzę w to, że Woseba nie składa broni. Może po prostu to forum za bardzo ją nakręcało i będą próbować nadal, z dala od źródeł nakręcingu.

Wosebko, ja nadal trzymam kciuki!

Malvinka, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Malvinka Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja tam stawiam na to, że Wosebka ochłonie, szczególnie po lekturze "Sztuki planowania rodziny", która naprawdę potrafi uspokoić skołatane nerwy...
    Wierzę w to, że Woseba nie składa broni. Może po prostu to forum za bardzo ją nakręcało i będą próbować nadal, z dala od źródeł nakręcingu.

Wosebko, ja nadal trzymam kciuki!

Źródła nakręcingu - bardzo dobre określenie, podoba mi się :P Właśnie dlatego mnie też tu ostatnio mniej widać :P

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalii, wiadomo, że lepiej brać coś naturalnego, ale jeśli grypa naprawdę Ci doskwiera, to najpierw po prostu sprawdź skład lekarstw na grypę.

Dziewoje, w końcu jestem na bieżąco z pracą, więc się odzywam :)

Jutro będę 4 godzinki, bo synal ma nawrót przeziębienia i się nie nadaje do żłobka. W przyszłym tygodniu też mnie pewnie czeka zwolnienie lekarskie z tego powodu.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra to potem meldować co i jak!!!!;-)

wyników dzisiaj nie będzie... kurier zapomniał przywieźć!

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się dzieje z Wosebą bo ja nie w temacie :|

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dzieci.civ.pl/kurs-npr

naturalne planowanie rodziny, kurs o którym pisała wczoraj któraś z "nas" ale juz nie pamiętam która, za co przepraszam:)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Nie wiemy nic poza tym, co Zosia napisała o 14.28...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ja tam lubię czytać o psach :) Sami byśmy bardzo chcieli mieć, ale powstrzymuje nas fakt, że pracujemy na pełen etat, poza tym mieszkamy w bloku w małym mieszkanku... Teoretycznie dobry byłby jakiś mały kanapowiec, ale my lubimy labki, goldenki, bernardynki - większe kalibry. Więc na psa zdecydujemy się pewnie dopiero gdy synio (albo i jego potencjalne rodzeństwo ;) ) będzie na tyle duży, żeby wychodzić z nim po szkole :)

bardzo zdrowe i mądre podejście bardzo popieram :)
    aha i żeby mieć labka czy goldena nie trzeba mieć dużego mieszkania one potrzebują po prostu ruchu na dworze a w domu to się takie futro kładzie blisko Ciebie lub na najbliższej kanapie i błogo śpi ;)

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

stara się bidulka jakos od roku.. i kolejne nieudan cykle coraz gorzej znosiła.. aż w końcu zrezygnowała (z tego co mi napisała). ona ma jakby to powiedziec ciężej bo jej M jeździ na wózku i z tego powodu nie mogą się przytulac tyle ile by chcieli.. - to tak w skrócie.

• Fedra Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia wrote:
    mayusia ja mam psa już 3 lata. Wzięłam ze schroniska, taki odmieniec był bo leżał w ogóle gdzie indziej nie z psami. Nie moge uwierzyć że to już 3 lata jak go mamy. Skubany ostatnio się wycwanił i sobie łapą wszystkie drzwi w domu otwiera. jak są goście to go zamykamy bo troche dziki i szczeka na każdego goście się go boją. TO i tak skubany sam sobie te drzwi otworzy.
    Co do spracerów to z tym jest rzeczywiście problem. My zmężem z reguły wyprowadzamy go na noc. Tak to chodzi z nim mój tato :)

Fredra to kawał psa mozna powiedzieć. Mojej kuzynki labrador pewnie będzie ważyć pdobnie

moje cielątko wazyło już 42 kg ale musieliśmy zmienić karmę i ma teraz ładną linię niestety w polsce jest przeświadczenie ze labrador musi być postawny i wyglądać jak parówa i przez to psiaki mają nadwagę i czesto problemy ze stawami...
    a może nie były taki dziki jakby mu się pozwalało zapoznawać z gośćmi którzy przychodzą do domu on szczeka bo się boi to jego naturalny odruch mój jak w nocy nie wie kto się zbliża też szczeka oszczegawczo :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Dora Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2012, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malvina, to musiałam Cie pomylić z Matyldą- sorki:)
    Natalii walcz naturalnymi netodami, a jak sie nie uda to zapytaj w aptece o coś na grypę dla ciężarnej:)

Malvinka lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
‹‹ 801 802 803 804 805 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ