plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny troche mnie tu nie bylo... z pewnoscią nie dam rady wszyskiego narobic. Ja ostatnio nie mam kompletnie czasu i sly na nic. Njapierw 3 dni szkolenia, no a pozniej praca. Wstawalam o 5 do roboty, wiec po jestem zmeczona i bardzo spiąca. Jutro mam wizyte u ginekologa.
Bardzo was wszystkie pozdrawiamLibra, mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:Czytając o badaniach natkęłam się na takie info:
"Czy stracie się Państwo dłużej niż poł roku? Podpowiadamy kiedy powinno się skonsultować ze specjalistą:
1. Kobiety poniżej 30 roku życia – po roku nieskutecznych starań
2. Kobiety pomiędzy 30 a 39 rokiem życia - po sześciu miesiącach nieskutecznych starań
3. Kobiety po 39 roku życia – jak najszybciej
4. Pary, w których mężczyzna przekroczył 40 lat – jak najszybciej"
niom, a mój ginek powiedział, że jestem jeszcze młoda i mam czas... a tu wychodzi, że mam pół roku na staranka... hmmm -
nick nieaktualnyLuSiA:) wrote:
No lusia wykres narazie ładny ale niestety czekać trzeba!!!
To czekanie to najgorsze niestety jest!! -
nick nieaktualnyLibra wrote:Dora wrote:Czytając o badaniach natkęłam się na takie info:
"Czy stracie się Państwo dłużej niż poł roku? Podpowiadamy kiedy powinno się skonsultować ze specjalistą:
2. Kobiety pomiędzy 30 a 39 rokiem życia - po sześciu miesiącach nieskutecznych starań
niom, a mój ginek powiedział, że jestem jeszcze młoda i mam czas... a tu wychodzi, że mam pół roku na staranka... hmmm
Młoda nie młoda ale jak sie chce to nie to co wtedy!!!
łatwo mówić tym lekarzą!! -
Libra wrote:Dora wrote:Czytając o badaniach natkęłam się na takie info:
niom, a mój ginek powiedział, że jestem jeszcze młoda i mam czas... a tu wychodzi, że mam pół roku na staranka... hmmm
Widzisz Libra wszystko zależy od "celu" lekarza. Jak chce nas zbyć to nam powie, że jesteśmy młode, a jak klinika szuka "klientów" to kusi darmowymi badaniami podstawowymi i zachęca by nie czekać.Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyPeonia wrote:Witajcie !!!!!
sorry ze na początek egoistycznie . Ale tak się ciesze .Robiłam dziś test owu i jest taki .
http://s0.zmniejszacz.pl/DSC00319_zmniejszacz-pl_715029.jpg
Tak skromnie chyba mogę go zapisać jako pozytywny.
Ten jest wczorajszy
http://s0.zmniejszacz.pl/12%20dcDSC00318_zmniejszacz-pl_641377.jpg
A tu porównanie .
http://s0.zmniejszacz.pl/DSC00320_zmniejszacz-pl_234537.jpg
mi nie wychodziły do tej pory testy owu ( za mało LH). Od dziś działam .
jak egoistycznie?! Peonia, musimy sobie wzajemnie pomagać
ja bym zaznaczyła pozytywny, zrób jeszcze jutro tak dla pewności, bo może wyjdzie ciemniejsza -
nick nieaktualnyJa też dzisiaj zrobiłam test owu, wyszła mi druga krecha, zaznaczyłam jako plus, jutro powtórzę, pewnie będzie ciemniejsza.
Chciałam tylko napisać, że idę jutro do lekarza. Od rana trzyma mnie ponad 38 st gorączki, nic m nie pomaga, także ja na dzisiaj zmykam i miłego wieczoru dziewczyny! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny