X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No może już w srodę wróci!! a potem ma urlopek!!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No może już w srodę wróci!! a potem ma urlopek!!!;-)

mój pracuje do końca tygodnia i też ma urlop;)
    dzisiaj wraca za 2,5 godziny... ma mi usługiwać do końca swojego urlopu;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to mily urlop będzie mial!!! tylko go nie wykończ za bardzo Libra!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:

niom! naraża mnie na takie stresy przy mojej i tak wysokiej prolaktynie! musi odpracować wszelkie cierpienia i przykrości jakie mi zadał w weekend;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

niom! naraża mnie na takie stresy przy mojej i tak wysokiej prolaktynie! musi odpracować wszelkie cierpienia i przykrości jakie mi zadał w weekend;)

Ale my kobiety mściwe jesteśmy!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 grudnia 2012, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Libra wrote:
    AGA 30 wrote:

Ale my kobiety mściwe jesteśmy!!;-)

nooo;)
    a faceci czasem są małymi egoistycznymi dziećmi;P

• Dodi Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2012, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny
    Jeśli będziecie tak dobre, zerknijcie proszę na mój wykres :( co o nim sądzicie.
    d920e3b28b5b85de68adf80198270ab2.png

Shagga_80 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2012, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi, na razie "na dwoje babka wróżyła"... Nic konkretnego nie można stwierdzić. Walnij sobie teściora jutro rano, mam nadzieję, że pojawi sie druga kreska :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2012, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i HEJ DZIEWCZYNY, zgodnie z obietnicą melduję się wieczorem.

Widzę, że jakiś pomór krąży po Polsce! Jak nie dorośli, to dzieci chore! Mój też w tym tygodniu nie pójdzie do żłoba, a ja będę warować z nim w domu.

Mój M to ogromny fan piłki nożnej. Wczoraj zapytał mnie "to kiedy w tym miesiącu zaczyna ci się OKIENKO TRANSFEROWE?" HAHAHAH Normalnie spadłam z kanapy :D :D :D

A, swoją drogą, okienko zaczyna mi się dziś ;)

Dobrej nocki!

Libra, Paulina1986, gocha04, a-koczek lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczęta, miłego dnia:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam :) Przestaje mierzyć temperaturę, bo dzisiaj pokazało mi 38,90. Także poczekam, aż choroba przejdzie i wracam do mierzenia. U nas cała trójka chora, dzisiaj idziemy w końcu do lekarzy :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to chyba mam chorobę morską....obudziłam się z bólem głowy, zawroty też są raz na jakiś czas...w żołądku jakieś takie dziwne uczucie mam...mdli mnie co chwilę i jestem taka senna...wszystko na raz od przebudzenia...temp. nie mam jak widać na wykresie...

Wygląda na to, że i mnie coś rozbiera przed samymi Świętami...mdli i mdli a nie da się tego konkretnie załatwić...tak bym się z kibelkiem przywitała i po krzyku...

Normalnie zemdli i za moment dreszcze mi po plecach przechodzą. Ziewam i tak na zmianę...chyba jakaś jelitówka albo co...

• Dodi Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2012, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry albo i nie :/ mauysiu juz wszystko jasne @ się jednak przyplatala wiec znowu nic z tego :( miłego dnia Wam życzę i bardziej owocnych starań niż moje

Shagga_80 lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi witaj...ja tak na chwilę, bo strasznie mnie coś poniewiera....jakiś chyba wirus...szkoda, że przyszła ale ciesz się, że masz kolejny cykl...nie musisz długo czekać na kolejne starania...zajrzyj na mój wykres i zrobi Ci się dużo lepiej...mi przykro nie jest ale wnerwia mnie tak długie czekanie...może te objawy dzisiejsze na @? Bo temp ciut spadła...dobrze, by było...oj dobrze by było...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CZeść dziewczyny!!!
    Muzarcia ty konczysz ten cykl czy nie masz zamiaru!!!;-)
    Jak tam u was dzionek leci ja kawkw piję !!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga zrób coś, bo nie dam rady...ciekawe czy w tym roku go skończę? Aż mnie na wymioty bierze....co za pomór! Dobrze mauysiunia pisała...o tej zarazie...już lata całe nie chorowałam...wyglądam jak zoombie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2012, 08:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Aga zrób coś, bo nie dam rady...ciekawe czy w tym roku go skończę? Aż mnie na wymioty bierze....co za pomór! Dobrze mauysiunia pisała...o tej zarazie...już lata całe nie chorowałam...wyglądam jak zoombie...

Ja ci naprawdę kobieto współczuje!!!Ja bym zwariowała na maksa z tym czekaniem!!;-)
    Mam nadzieje że skończy się pozytywnie i w tym roku wreszcie!!
    To czekanie potrafi być wyczerpujące co!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogłabym wziąć luteinę ale fundować sobie na własne życzenie czerwone Święta? Takiego cyklu dawno nie miałam...i to pół roku po odstawieniu tabletek a tabletki brałam tylko 3 miesiące...na wyregulowanie i hiperowulację...

Mam efekty teraz...w postaci takiego cyklu...jakbym dziś wzięła to akurat na wigilię dostanę...albo na 25-tego w najgorszym przypadku...muszę poczekać ze dwa, trzy dni...

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też znajoma namawiała żebym 3 miesiące brała anty na super owulke ale zrezygnowałam z tego!!!i całe szczęście bo bym zwariowała chyba!!!
    może sama @ przyjdzie wkońcu!!;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 grudnia 2012, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Babeczki :)
    Witam się i wracam do pracy....dziś pierwszy dzień po 3 dniach nieobecności i trochę zaległości się nazbierało :( A w omu rozpoczęliśmy przygotowania do Świąt - zakupy, mycie okien, pranie firanek...dziś mają przyjść klocka dla Młodego i już nie mogę się doczekać na nie ;) Z Meżem prezenty już daliśmy sobie,bo nie wytrzymalibyśmy do wigilii, więc niespodzianka będzie tylko dl najmłodszego :)
    Współczuję wszystkim chorowitkom...zdrówka życzę :)
    Muzarcia, a może ten Twój długaśny cykl oznacza....? Co? Trzymam kciuki :)

A w ogóle,to mój drugi cykl już jest inny...inny, bo już mam większą wiedzę i nawet nieźle wychodzi mi "samobadanie" :) I wszystko dzięki Wam :)

Nadal nie mam czasu nadrobić co pod moją nieobecność pisałyście,ale z tego co zdążyłam się zorientować to niestety żadna nowa fasolka nie pojawiła się...czyli co, teraz w prezencie świątecznym wszystkie zafasolkujemy :) I tej wersji będę się trzymała :)
    I uciekam do pracy :) Będę w pobliżu ;)

Amicizia lubi tę wiadomość

‹‹ 843 844 845 846 847 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ