Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olguś musisz opanować ten cukier, a u Ciebie to nei takie łątwe, najadasz się?nie chodzisz głodna?bo to by było za dużo wg mnie, w sensie że uważam że najpierw lepiej zapanować nad cukrem i się najadać, niż ograniczać słodkie i ogólnie ograniczać jedzenie...starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
ło kurde czas przed okresem to masakra jest
Ide spać kochanebuziaki:)
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualny
-
MIłego dnia kochane
U mnie tempka nadal wysoko i nadal plamię, ale za pozno się dobudziłam i już na progesteron nie zdąrzę....no i test owu i test ciazowy jedna krecha, więć na 90% po prostu progesteron, receptę na dupka mam, ale bez sensu go łykać jak mąż ma kłopot...
Aniu widziałam że dr odpisał....nie skumałam do czego odnosi się "super", a pewnie do waszego zaangażowania w tematWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 07:28
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualnyHej ho
Ja przespałam jak zabita wczorajsze zaloty męża więc nic nie było
U mnie tempka opadła i ovu usunęło mi zaznaczona owulkę :] Wcale mnie to nie zdziwiło, od kilku dni na to czekałam
Za to dzisiaj się zważyłam.... Dzisiaj minął tydzień od kiedy jestem na diecie iiiiii jak widać na paseczku mam 3,3 kg mniejMega mnie to cieszy. Jak stanęłam na wadze i zobaczyłam to co zobaczyłam to się od razu lżejsza poczułam
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Dzien doberek
Aga - włąsnie tez mnie zdziwilo to super - ale moze chodzilo o to ze nie ma zylakow i drozne kanaliki wiec juz bedzie sie koncentroal na biopsji, i ze juz wiekszosc badan jest zrobiona
Dziewczyny ...ale sie martwie tymi markeramijeszcze dzis mi sie snilo ze mi wypadł moj mleczny zab i pokazywalam to mojemu mezowi ;/ ja chyba w psychiatryku wyladuj ;/
-
Kurde... wczoraj dokarmilismy taka sunie labradora.. i Michal nawet chcial ja wziasc bo nie bylo własicieli ale bylam przekonana ze to sasiadow a tu teraz cyztam na FB ze szukaja tej suni ma 12 lat i ma alergie pokarmowa ;/ cholera czemu jej nie wzielismy juz bym byla w domku ;/
-
nick nieaktualny
-
wiem .. ale caly czas mi chodzi to po glowie..
Ale sa dobre info własnie sie dowiedzialamze te genetyczne na nfz robia w Łodzi jedzie sie i odrazu pobieraja krew..wiec i ja i Michal łacznie bysmy wydalei na genetyczne 2000 zła tak tylko na dojazd
napisalam do nich maja tam pojechac i poszukac ajelsi ja wrocie i bedzie psinka sie platala to wezme ja do siebie i zadzownie bo mam numer tel do nichPaula55, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Cześć Słonka wchodzę tylko po to by powiedzieć że od soboty umieram mdli mnie jak po zepsutej rybie i dzisiaj zaczęłam żygać jak kot
ale pomogło mi to bo mdłości póki co poszły w pizdu
Dużo piję wody by się nie odwodnić i jem bułki domowej roboty
dam radę jestem w końcu babą
A miało być bezobjawowo
nie martwcie sie brak wiadomości to dobra wiadomość.
Buziole dla wszystkich idę zdychać dalej
Ania_84, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Hej misie
guniaczek to zbadaj w wolnej chwili moze ten progesteron co....
Olga dumna jestem z Ciebie i z kilogramow ktore ucieklycaly czas trzymam kciuki i kibicuje
Aniu matko kochana ty sie tak nie zadreczaj snami bo gdzie ja cie w Kobierzynie znajdedziewczyny maja racje... Czekajcie na wyniki ale nic sobie nie wkrecaj!!! Super ze znalezliscie cos na nfz! W koncu grube pieniadze im sie placi wiec trzeba kozystac...
Dorcia lacze sie w bolutez to przezywalam i czasem dalej sie zdarza.... Ale kto jak ńie kobiety to przetrzymamy
silne jestesmy
zdrowka dla was
A ja tylko na chwile bo zjemy tylko, prysznic i jedziemy do galeriikyoic cos nowo narodzonej corce tych znajomych co sie odwrocili tak od nas... Napisali zeby wpasc mala zobaczyc,,, no zobaczymy jak to bedzie dalej z nimi, bede wieczorkiemCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paula wiem ze bedzie dobrze ..po porstu martwie sie
Ale obiecalm przyjaciolce w ciay ze bede myslc poztywnie wiec slowa nie moge złamac
dorotko mowie ci to blizniakitak szybko daja o obie znac
DBakcie cieżaróweczki o siebie -
nick nieaktualny
-
a ja zrobilam zurek z jajkiem i kielaska.. zjadlam i teraz wpierniczam salate..taka mamochote cos pochrupac ze wtrynilam polowe główki salaty lodowej
-
hej laski
Dorotka zdawaj relacji więcej
Ja dla odmiany właśnie wróciłam z pracy i idę do garów....
Kolega z pracy mnie podsumował"Agusia to tak pier.... że krówki nei zje bo się odchudza, a makaronu wielką michę pierd...."żartowniś, już się wszyscy ze mnei śmieją że żre więcej niż facet ale ponoć się odchudzam
Kurde, nie czają że moje pudło makaronu pełnoziarnistego z indykiem i warzywami ma tyle kcal co pączek którego wpierdzielili do kawy
Schudnę, pokażę im wszystkim ;)JUż 3 lata temu we Wrocławiu pokazałam, każdy oczy przecierał jak ciągle jadłam i chudłam;)w końcu uwierzyli że jakość ma znaczenie
Anula kurcze ty jesteś mistrzyni w wyszukiwaniu na nfz rzeczyja bym pewnie w zyciu nie znalazła takiego miejsca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2014, 18:54
Czarnula87 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin)