Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie z niedzieli na poniedzialek chwile grozy
poszłam siku w nocy i przy sikaniu skurcze jakies mnie złapały aaa sie wystraszyłam.. szybko polecialam do łózka wzielam nospe i na szczescie przeszło.. wczoraj caly dzien plackiem lezalam ale juza sie to nie powtórzyło uff
a teraz szamam owoce bo głodna juz jestem hahaha a dzis zupke mam pyszna jarzynowa bozeee ju sie noie moge doczekac jak sie ugotuje.. a tak poza tym ok wczoraj zgaga nmnie meczyla a dzis rano trosszke nie dobrze mi bylo
az sie ucieszyłam hahahha
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
No własnie widze ze ostatnio jakos cicho..
Ja ostatnio mialam troche na głowie ..ale mysle ze teraz bede czesciej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cżesc wszystkim
Olgus to ja kiedys pisalam ze wg usg termin sie zmienilna 10 wrzesnia czyli wczesniej niz zakladalismy
Aniu no jestem pelna podziwu dla was. Szczegolnie dla meza!!! SZACUN! Pewnie wielu innych na jego miejscu nawet by ńie pomyslalo zeby zaproponowac dawce... Moze troche z zazdrosci...że czemu to mialo by byc w polowie twoje dżiecko a w polowie kogos obcego. A M.... Pomyslal przedewszystkim o tobie! On wie jak marzysz o tym zeby pod sercem nosic dziecko... Dla kobiety to ńiezmiernie wazne i niezastapione uczucie... Mysle ze to co powiedzial to najwiekszy dowod milosci jaki mezczyzna mogl dac kobiecie... Naprawde.
Ja mysle ze obojetnie jaka decyzje podejmiecie on bedzie to dziecko kochal bezwarunkowo...
A wspaniale jest rażem prżezywac ciaze, ocżekiwanie... Aniu masz wspanialego i dzielnego meza!!!!
Ewelcia a widzisz. Tak sie martwilas brakiem objawow
Ja juz jestem z wami ale w miedzyczasie szykuje obiadek bo padam z gloduCzarnula87, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Ehh...wiem.. własnie tego sie troche boje ze moze kiedys padnie takie zdanie .. ze ja mam swoje dziecko a on nie ma swojego.. ze kiedys popatrzy si ena dziecko i nie zauwazy podobienstwa - i zacznie sie jakies glupie myslenie..dlatgeo uwazam ze to jest kwestia obgadania.. on moze teraz tak mowic . bo jest to temat w tym momencie na "czasie" widzi ile przechodzimy i ie jestesmy w stanie zniesc zeby zajsc w ciaze.. pozatym ja sama nie wiem jak ja bede reagowala..dlatgeo uwazam ze dobrze ze ten temat zostal poruszony..ale jest to kwestia czasu, rozmow, i przemyslen.
pOki co mysle ze jesli markery wyjda ok to sprobujemy tej biopsji.. bo moze a noz widelec .. i zamiast dawcy bedzie jakis kilka plemniczkowktore dadza nam nasza kochana kropke..
w tym momencie na dawce ..ja nie jestem gotowa.. nie chce robic czegos pod prasja czasu.. i chwili.. bo dziecko nie jest zabawka.. i podejmowanie takich decyzji nie jest dobre w takich przypadkach od razu
Mysle ze to co najgorsze jest za nami.. reszta to kwestia badan prob .. a jesli bedziemy pewni na 100% ze ni ema szans to wtedy dawce przemyslimy dokladnie -
nick nieaktualny
-
Po czesci sie ciesze ze maz sam wychodzi z taka propozycja bo ja nie wiem czy bym byla w stanie mu to zaprponowac..
I wiem ze jest to dowod miłosci z jego strony .. ale z drugiej strony nie mozemy tez bardzo ryzkowac rozpadu tego co do tej pory stworzylismy przez mysl o dziecku.. a wiem ze ni eraz takie decyzje niszcza zwiazki -
nick nieaktualnyInusia wrote:Ja to cholernie czuję, że dziewczynka, ale równie dobrze mogę sobie wkręcać
A tak w ogóle Olga w tabelce możesz mi zaznaczyć termin wg USG też 10.10
Bo ogólnie wychodzą mi aż 3 terminy- 9,10 i 11.10 hehe, ale lekarz w kartę ciąży wpisał 10.10 więc tak niech już zostanie
oooo znalazłam -
czyli bedza porody meisiac po miesiacu
poczawszy od lipca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 16:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ehh kasa mi wplynela nakonto i az mi zal wszytko odrazu wydaj na oplaty..;/