Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej laseczki
Jak wieczór mija???
Ja odpoczywam przed TV dzisiaj oglądając serialeKurczę, samopoczucie mi szwankuje
Myślałam, że mdłości już mi miną i apetyt wróci, ale niestety. I waga spadła zamiast wzrosnąć. Mam nadzieję, że wraz z końcem I trymestru pożegnam te przykre objawy
-
nick nieaktualny
-
Hehe Olgus nie martw sie
od tego ze raz sie obiadu nie zje sie nie uniera
wyspal sie przynajmniej
ja tez
Inusia ja nie chce nic mowic ale ja juz jestem w drugim trym chwile i niewiele sie zmienilo
Mdlosci rano mnie mecza, czasem wymiotuje.... Waga tez nie rosnie za bardzozobaczymy co bedzie dalej... Oby lepiej
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hehe Olgus nie martw sie
od tego ze raz sie obiadu nie zje sie nie uniera
wyspal sie przynajmniej
ja tez
Inusia ja nie chce nic mowic ale ja juz jestem w drugim trym chwile i niewiele sie zmienilo
Mdlosci rano mnie mecza, czasem wymiotuje.... Waga tez nie rosnie za bardzozobaczymy co bedzie dalej... Oby lepiej
I tego się boję, że tak łatwo nie puści -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hehe
dobre Olga
Rany doba jest za krótka, dopiero skończyłam urzędować w kuchni....
Sernikow emuffinki sie pieką, ciekawe czy bedzie to smakować jak słodycz;)Czarnula87 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj mężu mnie dopieścił
kupił mi w końcu suszarke do prania bo się nam połamała
idę pranie wieszać
A wczorajs ię pokłóciliśmy, poszłam wkurzona spać do młodego. I prowadziliśmy przez godzinę kłótnię przez smsmyw sumie dobry sposób bo nie darliśmy się na siebie i dokładnie każdy wszystko "słuchał"
-
hahaha
co para to inny sposób rozwiązywania konfliktów
Olguś polecam Ci jeszcze stronkę http://potreningu.pl/ , można swój dziennik tam prowadzić i jest dużo potraw w spisie kcalCzarnula87 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualny
-
Byleś za mało tych kcal nie jadła
bo jojo gotowe ...
Uciekam laseczki do wyrka, wstalam dzis 5.30 i już czuję to w oczach
Buziaki
Olga, muffinki są względne ;)no całkiem dobre ;)nie jest to sernik z prawdziwego zdarzenia ale może być
zrobiłam wg przepisu http://siostry-fit.blogspot.com/2014/01/dietetyczne-muffinki-serowe.html dodałam trochę rodzynek i moreli suszonych
Laskidr Wolski mi wlaśnie odpisał że możliwe że infekcja tak popsuła nasze wyniki :)bo mojego pobolewało w styczniu jajeczko, ale uznaliśmy że może isę naciągnął i to nie jajeczko, po jakimś tyg mu przeszło więc olaliśmy temat, jutro rejestruje się do urologa i na posiew
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 21:58
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualny
-
No kura... Nie bylo mńie chwile i tak mi sie moje laseczki rozkrecily
lobuzy gadacie jak mńie nie ma
Olgus ty wez mńie nie strasz!!!! Ja najpozniej na maj musze byc jak nowo narodzona!!! Kurdeee. Musi przejsc! Za dwa tyg mam wizyte u poloznej to jej sie pozale. Moze cos pomoze...
Ja dzis zrobilam salatke jarzynowaostatnio nachodzi mńie na gotowanie pozno pora haha
Guniaczek ja codziennie wstaje przed 5. Dla mnie to masakra jest...
Olgus dobry sposob klućenia sie heheja w klutniach wogole nie mam doswiadczenia bo zadko z kimkolwiek sie kluce..
A z moim jeszcze nigdy nam sie nie zdarzylo. Kiedys mu powiedzialam ze dam mu przesolona zupe to moze wtedy sie poklucimy a ten do mnie ze i tak zje grzecznie i podziekujei jak tu sie zrec??? Mam nadzieje ze u was juz ok i teraz bedziemile godzenie
Ciekawe jak Ania po wizycie z mezem
Guniaczek kolorowych snowCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
obólnie nie fajnie
jadra znacznie ponizej normy wielkosciowo- , dodatkowo jakas torbiel w głowie najadrza i drobny obszar hipoechogeniczny w prawym jadrze ..troche mnie to martwiale dostalismy skierownie na Kariotyp- czyli genetyczne badania, markery nowotworowe , bete HCG , DHES, Testosteron wolny i zwykly .. poki co nic konkretnego sie nie dowiedzielismy.. ale powiedzial ze on nie widzi szans na potomstwo .. nie zapytalismy sie o ta biopsje poki co bo i tak najpierw chcemy miec pewnosc ze nie ma tam rzadnych nowotworowych rzeczy ....bo tego si eboje w tym momencie najbardziej- dr coprawda powiedzial ze nic na to nie wskazuje ale dla pewnosci i zeby miec porownanie za kilka lat czy cos wzroslo to trzeba zrobic .
-
Ustalilismy ze zrobimy te badania sonsultujemy je znowu - i on bedzie lekarzemprowadzacym meza od tej strony a swoja droga jelsi te nowotworowe wyjda ok to pojedziemy moze w maju do dr Wolskiego zebyocenic czy sa jakies sznase.. no i w usg napisane jest ze kontrolne usg za 3 miesiace
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny