Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No cóz..bywa i tak .. powiem szczerze ze na cuda nie liczylismy.. ale najgorsze bylo jedno ... siedzielismy tam 2h bo przyjealismy za wczesnie..a tam w klinice same maluszki.... z porazeniem mozgowym.. i innymi problemami ..malenkie dzieci na wózeczkach inwalidzkich a aj patrzyłam na Michala i widziałam jak wodzil wzrokiem za kazdym maluchem .. niby mowi ze ok..ale widze ze tak nie jest ..mam tylko nadzieje ze te markery wyjda ok.. bo u Michala jest bardzo duzo zachorowan na raka
i tego sie cholernie boje ..jakos temat dziecka teraz juz nie jest dla mnei wazny..wiadomo chcialabym..ale wiem ze wazniejsze jest zdrowie M i poki co o dziecku chyba nie chce slyszec..
-
Ehhh tez liczylam ze bedzie bardziej optymistycznie.
Ale masz racje...teraz najwazniejsze zdrowie meza i wyklucżenie czegos gorszego a potem reszta.
Ehh mimo wszystko mysle ze wasza droga i wasże zycie jest zapisane dzieciecym smiechem w wasżym domu.... Trżeba wierzyc do konca. A nawet jesli sie nie uda to trzeba probowac innych mozliwosci jakie daje zyciemoze jestescie stworzeni aby dac szczescie i milosc dziecku ktoremu rodzice tego dac nie chcieli
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jutro ide sie dowiedziec ile beda kosztowaly i czekam na odp dr Wolskiego jakie odrazu jeszcze dodatkowo zrobic
tak zebysmy mieli juz wiekszosc badan gotowych jak pojedziemy na wizyte do Wawy
Bo faktycznie ten dr jest ok.. ale nawet nie wspomnial o biopsji i bardziej skoncentrowal sie na stronie zdrowia mezczyzny i profilaktyce..( bo teraz to jest najwazniejsze )Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiem ze bedzie dobrze ..juz chyba przeszlismy etap płaczu, zgrzytów ze ciagle pod górke..
ja po prostu teraz tylko chce zeby nic nie wyszlo w ta druga strone..
a jak juz bedziemy mieli diagnoze ze na 100% maz nie ma plemnikow w jadrach i nic sie nie da zrobic to wtedy pomyslimy nad adopcja bardziej konkretnieCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu jak mi przykro.. Tez myslalam, ze beda lepsze wiesci..
Najwazniejsze zdrowie, a pzniej tak jak mowisz bedziecie myslec co dalej..
Zycie jest takie niesprawiedliwe...
Paula zrobilas mi smaka na salatke, moze zrobie niedlugoPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczynki cześć cześć czołem
ja już po śniadanku, wykąpana, brwi se nawet wyregulowałam bo stwierdziłam że wieczorem nie będzie mi się chciało
Zaraz biorę się za dopieszczenie dwóch postów na dzisiaj na bloga :] Więc przy okazji zapraszamSporo dowiecie się o dobroczynnym działaniu wody
Któraś z dziewczyn pisała mi datę porodu wg usg, ale cholerka nie mogę znaleźć która i kiedy. Odezwj się słonko jak możesz bo chcę tabelkę poprawić -
Witam z nowa energia na dzien dzisiejszy
Maz dzis mnie przytulił.. i pwiedzial ze jak te markery wyjda dobrze to najpierw sprobujemy tej bipsji - jak tam nic nie wyjdzie to zdecydujemy sie na dawce bo on chce zebysmy mieli dziecko b wie ze bedzie je kochal bo to bedzie nasze dzieciatko..Czarnula87, Ruda27, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Olga ojj uwierz mi ja tez mam te obawy.i na penwo nie podejmiemy takiej decyzji bez rozwazeniem za i przeciw.. choc jak ja powiedzialam mezowi ze jesli nie bedzie chcial to spoko..ja niemam zamiaru go naciskac.. bo sama do konca nie jestem pewna.. odpowiedzial mi dkladnie tak
Kotek nie martw sie po pierwsze czy gdybysmy adoptowali dziecko czy nie byla by to ta sama sytuacja, a takprzynajemnij bede widzial jak maluch rosnie u ciebie w brzuszku, jak sie rozwija... od poczatku bedziemy mieli wplyw na jego ukształtowanie , ja bede kochal je jak swoje bo przy adopcji tez bysmy musiel przecie pokochac dzieciatko jak swoje ..po czym dodal .. ale i tak jesli nie bedziesz chciala to zrozumiem.. ale uwazam ze zanim podejmiemy decyzje na pewno czeka nas nie jedna rozmowa i moze pomoc psychologa.. zebysmy byli pewni
licze sie ztym.. wszytskim i tez zadaja sobie pytanie czy to by bylo fair.. bo czesc mnie bedzie w tym dzieciatku ale czesc bedzie kogos innego.. mysle ze faktycznie jeszcze bedzie trzeba rozmwiac.. ale nawet mama M po tymjak uslyszala wyniki usg sama zaproponowala takie rozwiazanie- co mnie osobiscie zdziwilo..Guniaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHmm wiesz co Aniu, masz bardzo mąrego męża :] Ja nawet nie pomyślałam o tym z tej strony co on Ci powiedział :] To faktycznie ciekawe i mąre podejśie i takie hmm... dojrzałe :]
Życzę wam tej maleńkiej istotki, nie ważne już w jaki sposób ją będziecie mieli, ale wiem, że jak się juz pojawi to będzie miała przecudownych rodziców ktorzy będa kochali ją z niesamowita siłą:*
Ania_84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Wiadomo.. dała bym wiele zeby mial oczka Michala.. i urode .. czesc charakterkku
- ta lepsza hihih:D ale w zyciu nie mozna miec wszytskiego..
Teraz priorytet to tylko zeby nic tam sie nie dzialobo nawet jesli zdecydujemy sie na ta opcje to musi miec sile do wychowywania brzdaca
przewijania noszenia
Powiem Wan szzcerze..ze wczoraj wyszłam chora z tej poradni nie dlatego ze uslyszelismy zle informacje..a raczej nie przychylne ...ale jak widzialam te wszytskie dzieciatk ana wózkach z porazeniami.. 1,5 rocze dziecko na wozeczku.. albo z usztywnionymi nozkami .. az nam sie serce krajalo..ale jakbyscie widziały jak te dzieciaczki sie smialy .. jakie byly szczesliwe mimo iz tak doswiadczył je los.. wtedy pomyslałam ze mamy naparwde duzo szczescia ...Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgadzam sie z Olga, Aniu masz naprawde madrego i odpowiedzialnego faceta..
Moim zdaniem z dawca lepiej, jak on to sam zauwazyl, bedzie uczestniczyl w tej ciazy.. A bedzie kochal jak swoje, przeciez to bedzie WASZE dziecko a nie kogos innegoCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Powolutku wszytsko sie ulozy
tak sobie mowimy ze jak sie ma pod górke tzn ze niedlugo bedzie szczyt a pozniej z górkiwiec moze juz jestesmy przy szczycie albo juz na nim
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
powiem wam ze maz mnie zaskoczyl..bo nie podejrzewalabym ze tak dojrzale do tego podejdzie
No ale dzieczyny gadac mi tu jak na spowiezi jak sie czujecieEweloka84 lubi tę wiadomość