Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
u mnie cale 36 zl dostane ;P to chyba wystarczy na dobra pizze
albo na 4 czekolady na goraco z bita smietana
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam na wizycie. Obejrzał wyniki bety, powiedziałam co biorę, kazał się skonsultować z endo co do euthyroxu, dał skierowanie na usg (zapisałam się na 2 kwietnia- to będzie 7t2d), mam masę badań do zrobienia. I następna wizyta 14 kwietnia.
I na tym koniec z wizytami na NFZ. Dalej będę chodziła do niego prywatnie, bo lekarz jest super, ale to co się dzieje w przychodni to masakra- kolejki, burdel, lekarz spóźnia się ponad godzinę, bo ma równocześnie dyżur i robi cesarkę.
Kosmos!
Pozwolił chodzić na basen, o ile woda jest ozonowana, pozwolił się bzykać, o ile nic mnie nie boli i nie mam krwawień ani plamień.
Mam brać dalej vita-miner prenatal+dha, kw.foliowy 5mg, magnez. W razie potrzeby no-spę.
Czyli czekam dalej...Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Jenyyy ale to forum zaniedbane ostatnimi czasy
Nikogo ńie ma. Cisza jak makiem zasial....
Aniu widze ze mega optymistyczne nadtawienie! BRAWO!
Powodzenia oczywiscie
Ja to kocham kawe ale z makammmm mocca wymiata. Z duza iloscia bitej smietany!!!! Slina po kolana
Stanoocha z kad ja znam ten opisu mnie w miescie ( w pl) w osrodku dokladnie to samo
lekarz powinien byc od 7.15 a jak sie kolo 9 pojawi to sukces
do tego, do rejestracji trzeba stac juz od 6 zeby sie w limicie zmiescic bo jak bedziesz za pozno to cie nie przyjma
To powodżenia na dalszych wizytach i badaniach
Hej hooo sa tu moze dziewczyny???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Ńo to co sie nie odzywaja???
Jak tam dzionek mija? Ja grzeje zupke bo taka jestem glodna
A na deser ciacho bo wczoraj o 20 wieczorem pieklam
ooo a co za ciacho? :]
Ja dzisiaj na obiadek miałam warzywa duszone z kurczakiemmniam
Za jakieś 30 minut podwieczorek
-
nick nieaktualnyWiecie co, od kiedy obroniłam mgr brakuje mi jakoś nauki. A chodzi za mną dietetyka cały czas
Nie wiem czemu, ale akurat dietetykę chciałabym studiować. Może kiedyś mi się uda :] Myślicie że to kierunek z przyszłością?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2014, 16:36
-
Czarnula87 wrote:Wiecie co, od kiedy obroniłam mgr brakuje mi jakoś nauki. A chodzi za mną dietetyka cały czas
Nie wiem czemu, ale akurat dietetykę chciałabym studiować. Może kiedyś mi się uda :] Myślicie że to kierunek z przyszłością?
-
Olga zrobilam kopie. Kreta:) ja mecze jeden spory kawalek a moj T juz drugi giga pałaszuje
A na obiadek mialam barszcz czerwony i pozniej beda kotleciki (z miesa ktore zostalo z rosolu) z pieczarkami, ogorkiem kiszonym, serem zoltym, majonezem i makatakie mieszance
U mnie na uczelńi byla dietetyka jak konczylam ale poki co wogole mi szkoly nie brakujebardziej tych naszych spotkan z kolezankami
A co do dietetyk... Baaardzo popularny teraz kierunek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już jestem
Biorę się za gotowanie i może w końcu wieczorem naskrobię jakiegoś posta na blogu
chociaż w sumie....już jest wieczór....jesu jak ten czas popitala...Czarnula87 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek