Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh ja tego chyba nigdy nie zrozumiem.
Czemu w innych krajach jak placisz skladki to masz wszystko za darmo?!
Ja tu non stop i wszytsko mam za darmo. A to paczki dla dziecka dostane, a to szczoteczki i pasty do zebow dla kobiet w ciazy, a to ksiazki i plyty dvd od poloznej.... Wszystkie badania, znieczulenie przy porodzie, gaz no za nic nie place!!!
Potem pielegniarki i polozne do domu przychodza i ucza jak sie z niemowlakiem obchodzic.... A w pl co? Tylko kasa i kasa!
Parańoja!
-
No własnie to jest polityka Polski..chca miec wiekszy przyrost naturalny a nie pomagaja wtym zakresie ;/
-
Paula
Zuzia super imię
My od zawsze chcemy Zuzkę i Janka
Jesuuuu zakopałam się, auto prawie całe załadowane a końca gratów nei widać, jestem chomikiemPaula_29 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
Paula już Ci współczuję przeprowadzki ....
Aniu ja właśnie podjełam decyzjędziś zostawiam wszystko u rodziców, a za tydzień kupuję ładne kartony, posegreguję wszystko ładnie, opiszę, wstawię do komórki i nie wyjmę stamtąd przed kupieniem własnego mieszkania...
Na choler emi tu były 3 rodzaje kieliszkó, 5 rodzajów szklaneczek....do wawy wziełam 2 kieliszki i kilka szklanek, reszta niech czeka na stabilizacjęstarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
Hehe.. no powiemszczerze ze osttanio powywalalismy strae taleze na wies.. zostawilismy 4 łądne głebokie poki nie kupimy calego zestawu
-
no ja właśnie na ślub dostałam zestawy całe i przywiozłam to do jeleniej bo myślałam że tu zabawię trochę i teraz to pakowac przewozić...yh, ręce mi opadająstarania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
ja - 2021 wyszło, że:
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
Zarzio, Encorton, Acard)
nick nieaktualnyDzięki!
Też o tym myślałam, że w razie czego, później można zostać na lodzie. Dziękuję za podzielenie się opinią Tobie i wszystkim dziewczynom ktore dodały cząstkę siebie:)
Jeszcze czysto teoretycznie zapytam, czyli generalnie jesli mam umowe do konca raku a załóżmy zafasolkowalabym za miesiac to moge od razu poinformowac o tym pracodawce bez obaw, ze mnie zwolni?
ps. pozdrawiam wszystkie szczesliwe mamusie , te brzemienne w skutkach i starające sie o dzidziusia, jak ja:)
Paula_29 wrote:Sylwiaśta ja bym czekała do końca I trymestru. Nie wiem jakiego masz szefa ale ja powiedziałam dopiero w 13 tygodniu. W I trymestrze to różnie bywa, nie chce straszyć, ale każda z nas wie, że ryzyko jest, więc moim zdaniem lepiej nie mówić za wcześnie, bo w razie czego później to dobry powód do zwolnienia, ale zrobisz jak zechcesz, Twój wybórWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2014, 17:29
-
Dziewczyny mamodpowiedz eksperta w temacie meskiego problemu
Witam!
Rzeczywiście, smutna historia. Przykro mi, że się tak działo.
Podwyższone FSH wcale nie przekreśla szans na ciąże, aczkolwiek w grę wchodzi jedynie IVF. Także, mała pojemność jąder nie do końca jest elementem wykluczenia z udziału w rozrodzie danego mężczyzny.
Do dalszych kwalifikacji przede wszystkim potrzebna jest ocena genetyczna - i to jest No 1 kolejności badań.
Pozdrawiam
JK Wolski -
Noo prosze
optymistyczne wiesci
super Aniu.
Teraz trzeba sie zabrac do roboty i do walki o marzenia:) a jak ja to mowie:
Marzenia sie spalniaaaaaaaajatylko mocno, mocno, mocno w nie wierz! Sciskaj kciuki co sil....
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
ehhh .. jutro to usg ) a pozniej genetyka
juz zapowiedzialam mezowi ..Kochanie jedziemy zatankowac jutro i odrazu masz kupic zonce kawe na orlenieheheh
to tki mj bzik na punkcie kawy z orlenu
nie ma bata.. chocbysmy jechali do wawy to zawsze musimy zachaczyc o orlen po kawe - to nic ze orlen jest po drugiej stronie miasta
hehe
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki :)ja na troche zawitalam z herbatka
okolo 13 wyjezdzamy do Krk
Ruda27 lubi tę wiadomość