Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Zreszta ona wie o naszych problemach
A dwa musze ja miec na okuto moj cel
jest sama bo maz w norwegii a jest po 1 poronieniu ,..wiec ciotka klotka czuwa
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki. Jestem na chwile.
Niedawno wrocilismy od znajomych i wtrabilismy pizze na kolacje
Kupilismy dla malej bujaczek z wiszacymi zabawkamiz mamas @ papas
Mala slodka. Caly czas jak tam bylismy spala w wozeczku i ani slowka
Dopiero jak wychodzilismy to dala glos ze sie obudzila i glodna:) wrazenia super... Moze uda sie odbudowac znajomosc choc oni zachowuja sie jak by sie nic nie stalo... Zobaczymy.
Laseczki widze wszystkie sie wziely za kgfajnie. Akurat na wiosne
powodzonka wszystkim
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na wieczorknicy opowiadalysmy sobie jak poznalysmy so=woich M
wkleje wam mojamoze was troche rozbawi dodatkow
Mnie tez zesfatali
koelzanka do mnei z tekstem wiesz co mam takiego kolege fajny chlopak ale nie ma za cholere szczescia w milosci moze masz ochtoe zajac sobie czas no i tak sie rozpoczelo zajmowanie czasuA nasza pierwsza rozmowa na gg byla po porstu the best
On: hej to ja Michal kolega ANi
Ja: hej co tam
ON: to co idziemy na lody >?
Ja no pewnie gdzie i kiedy
On aa w Lukrecji
Ja ok...yyy a gdzie to ??
On - dobra badz na rynku o 20 ja cie znajde
Ja - ale jak mnie rozpoznasz..
On - anka wyslala mi Twoje zdj
Ja : aha .. a mi Twojego nie
On.. no coz zobaczysz mnie w pelnej okazalosci
ja :oki to do jutra ;P
nastepny dzien godz 20 ..idzie jakis guwniarz.. z opisu anki hmm no akby on.. ale cholera ona mowila ze on ma 28 lat...a o jakis gue=wniarz 18 lat ..
podchodzi guwniarz i mowi czesc jestem mMichal
aa ja cegla ;PCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHAhahaa nieźle
Fajnie się w takim razie u was zaczęło :]
Mnie z moim poznał mój exz którym isę kumplowałam po rozstaniu naszym. Siedziałam z ex u niego w pracy, a akurat wszedł mój Piotrek do niego. No i od słowa do słowa cześc cześć Piotrek-Olga. Moja pierwsza myśl - takiego faceta bym chciała nawet na męża
Druga myśl - cholera, napewno nie jestem w jego lidze....
No ale potem jakoś tak było, że mój ex coraz częściej mnie zabierał ze sobą tankować autko - do Piotrka na stację i coraz częsciej ze sobą gadaliśmy. W miezyczasie dowiedziałam się, że rozszedł się z dziewczyną bo go zdradziła. A potem jakoś tak się potoczyło, że numerami się wymieniliśmy itp. Po 5 godzin na telefonie wisieliśmy. W końcu się umówiliśmy pod jakimś głupim pretekstem u mnie pod blokiem i poszliśmy na spacer - 3 godziny!! i to że mnie przytulał, całował po włosach, trzymał za rekę jakoś mnie nei przekonywało że on coś do mnie ma - nadal było, że ja pewnie nie ta liga dla niego
Nawet jak mi powiedzial, że jestem najwazniejszą kobitką dla niego spoza rodziny tez mnie jakoś nie przekonało
Potem 2-3 dni później się umówiliśmy już na oficjalną randkęprzyjechał po mnie, wzieliśmy koc i poszliśmy nad zalew sobie posiedziec i pogadać
no i wtedy już luzik większy
też jakies przytulanie itp. Mój ex już się wtedy zazdrosny zaczłął robić
Potem po zalewie zabrał mnie do sklepu na zakupy i pojechaliśmy do niego na film i kolacyjkę. Kolacyjkę zjedliśmy, zabraliśmy się za Króla Lwa - extra film na pierwszą randke, nie? i w sumie pamietam 30 minut filmubo się w końcu doczekałam pieszczot i pocałunków
a na koniec jak mnie wiózł do domu to do mnie z tekstem - to co, jesteśmy parą?
-
nick nieaktualny
-
Hihi
Śmieszne są te zapoznania
Ania popatrz i teraz ten gówniaż jest najważniejszą osobą w Twoim życiu
Olga""to co, jesteście parą?"
hihi śmiesznie
My się znamy ze studiów, w jednej grupie byliśmy, ale jak 1 dnia mój wlazł na aulę to sobie pomyślałam "bosz co za rumun" bo się pajac nei ogolił i miał czarną skórę na sobie, wyjątkowo mi się niespodobała z czasem okazało się że jest zarabistym kumplem, ja wtedy miałam miłość swego życia, chłopaka z liceum, więc na mojego nie zwracałam uwagi, ale on cały czas był, wysłuchiwał moich perypetii z tamtym, pomagał w nauce ;)każda imprezka właściwie razem, w maju rozstałam się z tamtym bo miał mnie totalnie gdzieś, a w czerwcu zrobiliśmy imprezkę na studiach na zakończenie roku ;)nagrzmocilismy się i mój zrobił się bardziej śmiały ;)trochę poświrowaliśmy, rano już chodziliśmy za rączkę....ale to był nasz ostatni dzień we wro, każde rozjechało się w swoją stronę w lekkim szoku i takiej niepewności (mój był pewien że wrócę do tamtego) po 3 tyg spotkaliśmy się i już się nacieszyć nei mogliśmy sobą, jedne z najdłuższych 3 tyg w moim życiu, wszystko było takie niedopowiedziane, mój był mega skryty w tych kwestiach, więc czekałam ;)a ten były też wrócił do rodziców na wakacje i męczył mnie i dręczył, ale ja już miałam w głowie mojego
najśmieszniejsze jest to, jak człowiek nie dostrzega sygnałów w tym wieku, mój uczył się ze mną do egzaminów, przynosił kwiatki, przesiadywał u mnie do późna, zawsze trzymał mi miejsce na egzaminie koło siebie żby mi pomagać, ale ja twardo się upierałam że to jest po prostu zarabisty kumpel
nic nie zauważałam, nic...mama do tej pory ubaw ze mnie ma na zasadzie "a nie mówiłam, że on coś do ciebie ma:D"
MIłęgo dnia kochane :)ja idę dziś na pieszo, boli mnie łeb i niedobrze mi, niech ta @ już przyłaziiii, tempka troszku spadła więc idzie ale dojść nei może ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 06:56
Czarnula87 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Aniu ciesze sie ze znalazlas na nfz.. Napewno wam to ulatwi sprawe.. Obyscie tylko nie musieli czekac dlugo.. Za was najmocniej trzymam kciuki!
Olga brawo ze sie trzymaszkawalek czeko nic nie znaczy
Guniaczek my w Ciebie tez wierzymy.. Dasz rade i pokazesz wszystkim!
Paula fajnie ze ze znajomymi mił spedziliscie czas, moze akurat sie odnowi wasza znajomosc
Ja bylam wczoraj na polowkowych badaniachmaluszek zdrowy
wszystko jest ok, paluszkami sobie ladnie ruszal
Dzisiaj mam wolne i odpoczywam, jakas dziwnie zmeczona jestem..
Milego dnia laseczki!Paula55 lubi tę wiadomość
-
Hej Daria :)bardzo się cieszę, że wszystko ok wyszło w badaniach
super musi być uczucie jak się takiego maluszka na usg widzi
Ja miałam iść na pieszo ale się nie wyrobię ;)więc ruszę autkiem koło 7.50Ruda27 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyHej ho, nic się nie wyspalam dzisiaj. Jakieś mega głupoty m się śniły..
zastanawiam się po co stawalam na wadze po wczorajszym dniu, no po co? ubytek raptem 0,10ale dobry i ubytek a nie wzrost
ale mam nauczkę i się będę już teraz dzielnie trzymac
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej
Olga nie jestes sama mitez głupoty sie snily.. znowu ze mi wyrywali ta mleczna trojke , wczoraj ze sama mi wypadla dzisiaj ze dentysta mi ja wyrywal.. azz sie obudzilam o 4 ;/
cycki mnie rwia jak cholera latam jak głupia siusiu ;/ no ocipiec od 2-3 mozna ;/ wrrr ;/
Ale cudnie swieci słoneczko ja dzis wolnetylko o 12:30 stom
reszte dnia poswiecam na pranie sprzatanie
-
Daria to super ze maluszek zdrowiutki
Dziewczyny czytałam wasze historie z Małzykamihehe widze ze nie tylko my dziwnie sie poznalismy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny