Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Udało sie zapisali nas oboje na 9 maja na 17:20
i mi tez odrazu zrobia badania genetyczne
jupi
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja musialam sie ruszyc bo se zastalam ..
i cos mi sie chce.. hmm.. cos slodkiego..cos slonego.. cos owocowego..sama nie wiem -
Ja musialam sie ruszyc bo se zastalam ..
i cos mi sie chce.. hmm.. cos slodkiego..cos slonego.. cos owocowego..sama nie wiem -
nick nieaktualny
-
Jestem
za chwile pierwsza milosc
Domek...hmmm niezly. Ogrod piekny, duzy jak na tutejsże warunki!!! Ale.. Pryjorytetu czyli wanny nie ma i nie da siezamontowackibelka na dole tez i podjazdu bezposrednio pod dom i tym bardziej wjazdu na posesje brak
za taka cene odpada
Mamy sprecyzowane wymagania
Czytalam wasze milosne historieja z t znam sieod gimnazjum. Zawsze sie we mnie podkochiwal ale ja go zawsze jak kumpla traktowalam. Potem chodzil z moja przyjaciolka ale im ńie wyszlo w tych mlodzienczych latach
Tak zostalismy przyjaciolmi...a od przyjazni do milosci.... Ten krok trwal u mnie dluuuugie lata az sie biedny doczekal. Ale do pewnych rzeczy trzeba dojrzecAnia_84, Czarnula87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Coś słodkiego, słonego i owocowego? Weź jabłko i z jednej strony posyp cukrem a z drugiej solą
na to nie pwadlam
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
wiecie co zastanwiam sie czy juz po owu .. bo dziwnie mnie kluja ciagna jajniki na przemian ale barij prawy .. takie dziwne uczucie jakby szczypanie klucie. ciagniecie trudne do okreslenia ale w sumie wiekszosc wskazuje ze juz po owu tempka teci do gory, sluz zanikła choc dlaej jest atki bily ;/
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny