Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPaula mamy taki wozek
http://allegro.pl/wozek-quinny-moodd-3w1-maxi-cosi-cabrio-fix-2014-i4030347518.html
A bujaczek mnie wiecej ten
http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-hybrydowa-lew-11kg-i4043678403.html ( tu jeszcze musimy przenalizowac, bo jest pare wzorow i roznia sie troche) ale chce bezowu albo szary napewno jakis jasny odcien
Trzymam kciuki Paula za domekale wam fajni!
U nas coraz wiecej wskazuje na to ze wrocimy jeszcze w tym rokuja sie tak docsekac nie moge
juz sobie zaplanowalam pokoj jak zrobimy u tesciowej
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeraz wwas nadrobilam
Aniu ciesze sie ze masz takie podejscienaprawde jestes niesamowita osoba i uwazam ze bardzo ale to baedzo zaslugujecie na szczescie! Potraficie zwierzaki przygarnac, jestescie mega dobrymi osobami. Nie zmieniajcie sie! Napewno Bog wam to wynagrodzi
Czekaja oby wyniki byly dobre i szybko 2 kreseczki byly
Paula to mialas udane zakupyplaszczyk kupilas normalny czy ciazowy? Ja sie juz w nic nie zapinam, ale narazie ciazowego kupowac nie chce
Ania ale smaka na ogrisko i ziemniaczki zrobilasuwielbiam mmmm
mam nadzieje, ze w kwietniu sie uda nam cos zorganizowac jak bedziemy w polsce..
Guniaczek to mialas fajny weekend z mamusiaja za moja juz tesknie, zwlaszcza jak teraz siedzi biedna sama w domu ze zlamana reka..
Milego dnia dziewuszkija mam nadzieje, ze nie zapominacie o mnie mimo ze nie wchodze tu tak czesto juz..
-
nick nieaktualnyHEj ho. Masarkyczny dzień wczoraj w pracy był. Zapierdziel taki że nie wiem, chyba połowa miasta nas odwiedziła wczoraj. Dodatkowo drugą zminaę prowadziła kierowniczka ;/ więc trzeba było się spinać potrójnie. I Paula z pracy pisalam
na przerwie byłam
Jeszcze dzisiaj i jutro i trzy dni luzuNie wiem jak ja pzetrwam te dwa dni po prawie 10h
Po tej wczorajszej bieganinie spadło mi kolejne 0,5 kg :] FajnieCieszy mnie to nieziemsko
Lubię patrzeć jak to wszystko sobie spada w dół :]
To na razie ode mnie tyle. Będę wieczorem tak koło 21:00.
Buziaki i miłęgo dnia dziewczyny :]Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bryy
kurde mam na popoludnie od dzis a obudzilam sie o 6 juz mega wyspana
no masakra. Dolezalam do teraz bo zal mi bylo o 6 wstawac jak mam na 14
Darunia mam nadzieje kochanie ze sie nie obrazisz ale wozek wogole nie w moim typie...za bardzo kosmiczny i nowoczesny. Ale oczywiscie najwazniejsze ze wam sie podoba
bo to o to tu chodzi
firma znana jak najbardziej a wozek troche kosztuje
i napewno jest porzadny! To wiem
wiec wam poslozy
Ja zdecydowalam ze na wozek nie chce majatku wydawac. Mozna kupic porzadny polski wozek za naprawde niewielkie pieniadze wiec stwierdzilam ze bede wspierac polska manufakture i chyba kupie jakis polski
Przekopalam ogrom neta i naczytalam sie ze teraz na zachodzie polskie wozki robia furrorewlasnie te wszystkie quinny i x- landery i inne te popularne zaczynaja byc wypierane przez wozki polskich firm. Niczym polskie sie od nich nie roznia bo maja te same funkciie coraz czesciej a jakos rowniez idzie w parze w naprawde dobrych cenach
A bujaczek super!!! U nas tez takie widzialam i podobaja mi sie
No ja mam nadzieje ze sie poprawisz daria i bedziesz tu czesciej
Aniaaaa, Olgaaaa i cala reszta spicie????
-
nick nieaktualnyNo cos Ty Paula czmeu mam sie obrazac
kazdy ma swoj gust i styl
ja w tym wozeczku od razu sie zakochalam
lubie cos co jest oryginalne, a nie takie jak hmmm wiekszosc ma
i nie lubie masywnych spacerowek, a ten jest zgrabniutki i moje kolorki (czarno-bialy)
Co do polskich marek napewno sa tak samo dobreja nie mowie ze nie. Tylko jak bedziesz kupowac wozek zwroc uwage na fotelik do samochodu.. Ja na tym punkcie jestem przeczulano, mianowicie bezpieczenstwo
nie kazdy jest bezpieczny w czasie wypadku.. Najlepiej zobaczyc na internecie jak sa przeprowadzane testy i ile gwiazdek dostal dany fotelik. Akurat te z maxi cosi maja dosc duzo i dlatego innego brac nie chce..
-
Taki wozek wlasnie do ciebie mi pasuje
serio
Ja wlasńie jestem bardziej tradycyjna (we wszystkim) hehe i od razy ten baby merc wpadl mi w oko
Ale tak patrze i wyglada na leciutki i mega zwrotnyfajnie!!!
Wiem wlasnie o maxi cosi. Strasznie duuuzo sie naczytalam o wozkach i fotelikach. Normalnie mam tego wszystkiego ogrom w glowieale wszystko sie moze zmienic u mnie bo ja jszcze zadnego z tych wozkow na zywo nie widzialam
dopiero w maju bede jezdzic i ogladac wiec wszystko sie moze zmienic
A ty dalej pracujesz??? My czekamy na odp od naszego advisora czy cos to da jak sie teraz zwolnie z pracy i podejmiemy decyzje co dalej:)Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki Paula
No wlasnie, co do wozkow jest masa opini.. Najlepiej sprawdzic tez na zywo
Ja pracuje dalej, ale jestem juz zmeczona.. Chodze do pracy na 3,5h-6 roznie.. Ale mam i tak dosc. Chyba pojde znowu na l4 niedlugo, mimo ze mniej kasy dostaje, ale jak pomysle ze powinnam pracowac do konca maja to sie odechciewa wszystkiego..
Wlasnie z mezem rozmawialam i on do konca stycznia chyba bedzie robil w tej firmie a pozniej w polsce.. Wiec jeszcze troche zostalo.. Ale dam rade, napewno tez jakis czas bede w polsce z dzieckiem
A Ty kochana jak musisz 8h stac w pracy to nie dziwie sie ze chcesz juz odejsc. Tak nie powinno byc dla kobiet w ciazy, od tego mozesz miec problemy z zylakami.. Trzymam kciuki zeby poszlo po waszej mysli -
nick nieaktualny
-
Olga współczuje moj M codziennie stoi po 10-12 h i widze jaki padniety wraca ;/
Widze ze temat wózeczków. ja musze sie zapytac jaki ma moja sisterbo mi sie bardzo podoba
-
hehe pospac nie pospalam kocica mnie obudzila o 5 pozniej o 6 ..
az wkoncu zwleklam sie idalam jejj jesc to dala mi spokoj
pozniej sniadanko z mezema teraz juz w pracy
Samopoczucie super poki coogolnie ok tylko krzyz mi naiwania i brzuch zaczyna na @ bo nie iore luteiny wiec pewnie wczesniej zaczna bolec, melony troche mniej juz bola..ale ostatnie kilka ndi to nie moglam sie dotknac ;/
-
nick nieaktualny
-
No powiem wam ze ciezko mi te 8 h wystac
. Dlatego mega licze ze bede mogla sie zwolnic wczesńiej.
Napisalam jeszcze do agencji czy mam jakis zalegly urlop bo jesli tak to go napewno wykozystam.
Normalnie az mi zle jak pomysle ze mam isc do pracy
W najgorszym wypadku zostanie mi mies i tydzien...
Hej Anulkaja wlasnie sniadańko skonczylam, dopijam herbatke
slonce tak u nas swieci ze szok
chyba pogoda z pl do nas przyszla. Ale tak cieplo nie jest bo o 8 mialam zamarzmiete szyby w aucie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
heheh:) nie moja kocica mi nie pozawala leniuchowac
to takie male dziecko
jak nie dasz jesc to bedzie plakac krzyczec.. dokucac
Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTu tez brzydko.. Wczoraj padalo a dzisiaj tak pochmurnawo
Paula swietnie Cie rozumiem. Mi sie tez nie chce do pracy..
Co prawda moge siedziec w wiekszosci, ale jednak musze tam byc i to juz jest meczace..
Ania hehe to masz udana kotkeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
oJj udana to ona jest
choc dzis łotr tak ładnie sie do mnie przymilał
polozyla mi sie na rece ktora mialam podlozona pod policze wpadla w ta dziure miedzy łokciem polozyla głowke na moim policzku i mruczala mi do ucha
a pozniej tykala mnie noskiem
-
nick nieaktualny