X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula mamy taki wozek
    http://allegro.pl/wozek-quinny-moodd-3w1-maxi-cosi-cabrio-fix-2014-i4030347518.html
    A bujaczek mnie wiecej ten
    http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-hybrydowa-lew-11kg-i4043678403.html ( tu jeszcze musimy przenalizowac, bo jest pare wzorow i roznia sie troche) ale chce bezowu albo szary napewno jakis jasny odcien :)

Trzymam kciuki Paula za domek :) ale wam fajni!
    U nas coraz wiecej wskazuje na to ze wrocimy jeszcze w tym roku :) ja sie tak docsekac nie moge :) juz sobie zaplanowalam pokoj jak zrobimy u tesciowej :P

Eweloka84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz wwas nadrobilam :)
    Aniu ciesze sie ze masz takie podejscie :) naprawde jestes niesamowita osoba i uwazam ze bardzo ale to baedzo zaslugujecie na szczescie! Potraficie zwierzaki przygarnac, jestescie mega dobrymi osobami. Nie zmieniajcie sie! Napewno Bog wam to wynagrodzi :)

Czekaja oby wyniki byly dobre i szybko 2 kreseczki byly :)

Paula to mialas udane zakupy :) plaszczyk kupilas normalny czy ciazowy? Ja sie juz w nic nie zapinam, ale narazie ciazowego kupowac nie chce :P

Ania ale smaka na ogrisko i ziemniaczki zrobilas :P uwielbiam mmmm :) mam nadzieje, ze w kwietniu sie uda nam cos zorganizowac jak bedziemy w polsce..

Guniaczek to mialas fajny weekend z mamusia :) ja za moja juz tesknie, zwlaszcza jak teraz siedzi biedna sama w domu ze zlamana reka..

Milego dnia dziewuszki :) ja mam nadzieje, ze nie zapominacie o mnie mimo ze nie wchodze tu tak czesto juz..

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HEj ho. Masarkyczny dzień wczoraj w pracy był. Zapierdziel taki że nie wiem, chyba połowa miasta nas odwiedziła wczoraj. Dodatkowo drugą zminaę prowadziła kierowniczka ;/ więc trzeba było się spinać potrójnie. I Paula z pracy pisalam :D na przerwie byłam ;)

Jeszcze dzisiaj i jutro i trzy dni luzu :D Nie wiem jak ja pzetrwam te dwa dni po prawie 10h :/

Po tej wczorajszej bieganinie spadło mi kolejne 0,5 kg :] Fajnie :D Cieszy mnie to nieziemsko :D Lubię patrzeć jak to wszystko sobie spada w dół :]

To na razie ode mnie tyle. Będę wieczorem tak koło 21:00.

Buziaki i miłęgo dnia dziewczyny :]

Ania_84 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga jej wspolczucia :(
    Znam ten bol z masa ludzi i jak jest zapieprz :/
    Oby Ci szybko te 2 dni zlecialy :)
    Spadajaca wagi zawsze dodaje otuchy i poprawia humor :) gratuluje! :)

Czarnula87 lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryy :) kurde mam na popoludnie od dzis a obudzilam sie o 6 juz mega wyspana :/ no masakra. Dolezalam do teraz bo zal mi bylo o 6 wstawac jak mam na 14 :P

Darunia mam nadzieje kochanie ze sie nie obrazisz ale wozek wogole nie w moim typie... :P za bardzo kosmiczny i nowoczesny. Ale oczywiscie najwazniejsze ze wam sie podoba :) bo to o to tu chodzi :) firma znana jak najbardziej a wozek troche kosztuje :) i napewno jest porzadny! To wiem :) wiec wam poslozy :)
    Ja zdecydowalam ze na wozek nie chce majatku wydawac. Mozna kupic porzadny polski wozek za naprawde niewielkie pieniadze wiec stwierdzilam ze bede wspierac polska manufakture i chyba kupie jakis polski ;)
    Przekopalam ogrom neta i naczytalam sie ze teraz na zachodzie polskie wozki robia furrore :) wlasnie te wszystkie quinny i x- landery i inne te popularne zaczynaja byc wypierane przez wozki polskich firm. Niczym polskie sie od nich nie roznia bo maja te same funkciie coraz czesciej a jakos rowniez idzie w parze w naprawde dobrych cenach :)

A bujaczek super!!! U nas tez takie widzialam i podobaja mi sie :)

No ja mam nadzieje ze sie poprawisz daria i bedziesz tu czesciej :P

Aniaaaa, Olgaaaa i cala reszta spicie????:)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No cos Ty Paula czmeu mam sie obrazac :P kazdy ma swoj gust i styl :) ja w tym wozeczku od razu sie zakochalam :) lubie cos co jest oryginalne, a nie takie jak hmmm wiekszosc ma :P i nie lubie masywnych spacerowek, a ten jest zgrabniutki i moje kolorki (czarno-bialy) :)

Co do polskich marek napewno sa tak samo dobre :) ja nie mowie ze nie. Tylko jak bedziesz kupowac wozek zwroc uwage na fotelik do samochodu.. Ja na tym punkcie jestem przeczulano, mianowicie bezpieczenstwo :) nie kazdy jest bezpieczny w czasie wypadku.. Najlepiej zobaczyc na internecie jak sa przeprowadzane testy i ile gwiazdek dostal dany fotelik. Akurat te z maxi cosi maja dosc duzo i dlatego innego brac nie chce..

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki wozek wlasnie do ciebie mi pasuje :) serio :)
    Ja wlasńie jestem bardziej tradycyjna (we wszystkim) hehe i od razy ten baby merc wpadl mi w oko :)
    Ale tak patrze i wyglada na leciutki i mega zwrotny :) fajnie!!!

Wiem wlasnie o maxi cosi. Strasznie duuuzo sie naczytalam o wozkach i fotelikach. Normalnie mam tego wszystkiego ogrom w glowie :) ale wszystko sie moze zmienic u mnie bo ja jszcze zadnego z tych wozkow na zywo nie widzialam :) dopiero w maju bede jezdzic i ogladac wiec wszystko sie moze zmienic :P

A ty dalej pracujesz??? My czekamy na odp od naszego advisora czy cos to da jak sie teraz zwolnie z pracy i podejmiemy decyzje co dalej:)

Ruda27 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry dziewczynki ;)

Ja witam sie z kawka :)

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Paula :)
    No wlasnie, co do wozkow jest masa opini.. Najlepiej sprawdzic tez na zywo :)

Ja pracuje dalej, ale jestem juz zmeczona.. Chodze do pracy na 3,5h-6 roznie.. Ale mam i tak dosc. Chyba pojde znowu na l4 niedlugo, mimo ze mniej kasy dostaje, ale jak pomysle ze powinnam pracowac do konca maja to sie odechciewa wszystkiego..

Wlasnie z mezem rozmawialam i on do konca stycznia chyba bedzie robil w tej firmie a pozniej w polsce.. Wiec jeszcze troche zostalo.. Ale dam rade, napewno tez jakis czas bede w polsce z dzieckiem :)

A Ty kochana jak musisz 8h stac w pracy to nie dziwie sie ze chcesz juz odejsc. Tak nie powinno byc dla kobiet w ciazy, od tego mozesz miec problemy z zylakami.. Trzymam kciuki zeby poszlo po waszej mysli :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ania :) ale sobie pospalas :P
    Jak samopoczucie?

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga współczuje moj M codziennie stoi po 10-12 h i widze jaki padniety wraca ;/

Widze ze temat wózeczków. ja musze sie zapytac jaki ma moja sister ;) bo mi sie bardzo podoba ;D

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe pospac nie pospalam kocica mnie obudzila o 5 pozniej o 6 .. :) az wkoncu zwleklam sie idalam jejj jesc to dala mi spokoj :)
    pozniej sniadanko z mezem :) a teraz juz w pracy :)
    Samopoczucie super poki co :) ogolnie ok tylko krzyz mi naiwania i brzuch zaczyna na @ bo nie iore luteiny wiec pewnie wczesniej zaczna bolec, melony troche mniej juz bola..ale ostatnie kilka ndi to nie moglam sie dotknac ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uu Ania to wspolczuje... Nieznosze boli okresowych :/

Prosze ja myslalam, ze Ty dopiero wstalas a Ty juz w pracy.. Ja to len jestem i leze jeszcze w pizamie :P

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem wam ze ciezko mi te 8 h wystac :/. Dlatego mega licze ze bede mogla sie zwolnic wczesńiej.
    Napisalam jeszcze do agencji czy mam jakis zalegly urlop bo jesli tak to go napewno wykozystam.
    Normalnie az mi zle jak pomysle ze mam isc do pracy :(
    W najgorszym wypadku zostanie mi mies i tydzien...

Hej Anulka :) ja wlasnie sniadańko skonczylam, dopijam herbatke :) slonce tak u nas swieci ze szok :P chyba pogoda z pl do nas przyszla. Ale tak cieplo nie jest bo o 8 mialam zamarzmiete szyby w aucie :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh:) nie moja kocica mi nie pozawala leniuchowac :) to takie male dziecko :) jak nie dasz jesc to bedzie plakac krzyczec.. dokucac :D

Ruda27, Malenq lubią tę wiadomość

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAha ruda ja tez w pizamie :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula chyba sie wymienilismy bo u nas od wczoraj leje ;/

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu tez brzydko.. Wczoraj padalo a dzisiaj tak pochmurnawo :(
    Paula swietnie Cie rozumiem. Mi sie tez nie chce do pracy..
    Co prawda moge siedziec w wiekszosci, ale jednak musze tam byc i to juz jest meczace..

Ania hehe to masz udana kotke :P

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oJj udana to ona jest :) choc dzis łotr tak ładnie sie do mnie przymilał :) polozyla mi sie na rece ktora mialam podlozona pod policze wpadla w ta dziure miedzy łokciem polozyla głowke na moim policzku i mruczala mi do ucha :D a pozniej tykala mnie noskiem :)

74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 marca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe slodziaczek :)
    Ja ogolnie nie kazde koty lubie, ale niektore sa cudne. Lubie filmiki z kotami i psami ogladac :D

‹‹ 1057 1058 1059 1060 1061 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ