Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz 2dpo mialam bolace sutki czego nie mialam od poł roku ale tak jak mowisz tak wczesnie objawow sie nie czuje:)
zjadlabym cos zielonego jakas zielona salatke:)
wypiłam koktaj z mango i jablek i plackie bananowe zjadlam mmmm:)
na obiad kurczak po chinsku:)
Ewelinka co slychac?? -
Aszka witamy
jak patrze na Twoja awatarek to mi sie micha cieszy
Czekaja ja mam tez ostatnio apetyt na salateostatnio wtrolilam 2 glowki lodowej
moj M stwierdzil ze jestem krolik
Trzymam kciuki zeby te bolace suteczki jednak niosly za soba piekny prezent
Ty tez masz dostac @ w prima aprilis bo mi tak wychodzihehhe
Ewelcia zaswiecilo u Was sloneczko czy dalej sie buntuje -
Ania ja mam dostac 31 wiec dzien przed Toba:)
oj zjadlabym zajadla jaks grecka albo inna:)
moze na kolacje zrobie:)
jeszcze mnie dzis cwiczenia czekaja ale jakos mam lenia:)
trzeba trzeba wiosna za rogiem a lato tez niedlugo przyjdzie a ja z reka w nocniku.
gdybym w ciazy byla nie musialabym brzucha wciagac a tak to nie wypada;)
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
U mnei skladniki na grecka juz sa
i dzis bede robic ale to jak wroce ze skzoly
Nie dobre sloneczko nunu
ojj tam przy polo sie najlepiej ludzie bawia
CZeakaja to moze bedzie prima aprilis udany
u mnie szans nie ma wiec spokojnie czekam zeby przyszla bo 10 kwietnia misio nma imieninkia w trakcie okresu nie bede robic tortu
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Aniu a moge zadac pytanie??
Wiem ze podchodzisz racjonalnie zdajesz sobie sprawe z tego ze ciezko w Waszej sytuacji o niespodzianke w postaci 2 kreseczek w tym momencie ale tli sie w głowie jakas mysl ze moze jednak??
wydaje mi sie ze kazda kobieta pragnaca dziecka zawze bedzie miala w serduszku promyczek nadziei??Ania_84 lubi tę wiadomość
-
czekaja wrote:Aniu a moge zadac pytanie??
Wiem ze podchodzisz racjonalnie zdajesz sobie sprawe z tego ze ciezko w Waszej sytuacji o niespodzianke w postaci 2 kreseczek w tym momencie ale tli sie w głowie jakas mysl ze moze jednak??
wydaje mi sie ze kazda kobieta pragnaca dziecka zawze bedzie miala w serduszku promyczek nadziei??i spokojnie mozesz zadawac pytania ;P
ja juz nawet sobie analizowalam przez ten nieszczesny mleczny sluz ze moze cos jest na rzeczy.. ale probuje podejsc racjonalnie..
jelsi by sie jakims cudem pojawily II to bylby to najwiekszy prezent chyba w calym dotychczasowym naszym zyciu ..ael z drugiej srony nie czuje jz takiego parcia ze tak to pewnie ciaza.. bo wiem ze predzej czy pozniej bedziemy mieli malenswto nie w ten to w inny sposob
juz tyle przeslzismy ze chyba kazda oopcja jest przezmnie do przyjeciaEweloka84, aszka, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
teraz spokojnie jakos do tego podchodze...czje taki dziwny wewnetrzny spokoj
tak troche dziwnie..ale jestem..bardzo wyciszonna
noo jedyne co to od kilku dni mi zgaga dokucza.. chyba musze przejsc na cos lekkiego przez jakis tydzienczekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ja ciesze sie ze hormonki maz zrobil. Bo przynajmniej wiem ze jak nasienie wyjdzie zle to chyba to sa wtedy tylko czynniki zewnetrzne i mozna poprawic parametry zmieniajac tryb zycia i bioraca witaminki.
Jak narazie od stycznia bierze kwas foliowy salfazin i selen:)
zobaczymy co bedzie:)
uciekam cwiczyc:) milego dnia jeszcze raz:)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Bedzie dobrze
FSH ma ładne wiec raczej watpie zeby wyszly zle
jedyne co moze wplynac to tak jak mowisz czynniki ktore mozna wyeliminowac