Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie... Ale Aniu nic na sile. Nie liczy sie ilosc tylko jakosc
może bedzie nas mniej ale byle by bylo prawdziwie
My jestesmy tu od poczatku i musimy dąwac dobry przykladja sie z wami zżylam tak NAPRAWDE i nie zamierzam nigdzie z tad isc
Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie
Ja tez.. w sumei z Wami przechodzilam najgorsze momenty..i te najlepszei jestem Wam bardzo wdzieczna ze w tych najgorszych momentach mne wspierałyscie
Czarnula87, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Ja wstałam z bolem głowy i melonów.. łozesz.. w mordke..moj ma zakaz sie do nich zblizania..
Olga jak bedziesz to moze miodpowiesz na pytankowiem ze kiedy nie jestes w pracy wolisz o niej nie myslec..ale slyszalam w tv ze do 10:30 w Mc Donaldze daja kawe za darmo ?? prawda ? czy jest jakis haczyk ??
Bo jakbym szla do pracy to jakby bylo za free to bym sobie podeszla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpokojnie Aniu MC donald jest tak wszędzie obecny że mi to lotto czy o nim gadam czy nie
Od jutra zacyzna się promocja, od poniedziałku do piątku do 10:30 i w soboty i niedziele do 11 można odebrać darmową kawę :] Kawy do wyboru: mała biała,
mała czarna, małe cappuccino. Podchodzisz od kasy i mówisz że chciałabyś kawę w gratisie z promocji i ci dają :] Co raz robią taką akcję :]Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to na mnie zbankrutuja
hehe
wykorzystam ich
aa to nie we wszytskich robia taka promocje ;/
Ze zrzucianiemzebys za szubko wagi nie tracila
jak to mowila moja diabetolog.. max 2 kg na tydzien
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 08:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki
Matko jestem taka zaspana a na 11 do pracy
Wczoraj ani minuty nie pracowałam na kuchni, normalnie szokstałam na serwisie i składałam i wydawałam zamówienia, a potem stałam około godziny na okienku drive i wydawałam zamówienia
masakra
Jeszcze kilka dni i dowiem się co z tą cholerną galeriącuda niewidy robią teraz z tym przechodzeniem osób tam
nawet nie wiadomo czy wezmą wszystkich co się zatrudniali bezpośrednio do niej.... komedia jednym słowem
-
nick nieaktualnyUbytek wagi przebiega stopniowo, w czterech etapach:
ETAP I: Przez pierwsze 3 dni diety traci się średnio 70 proc. wody, 5 proc. białka, 25 proc. tłuszczu.
ETAP II: Do 13 dnia diety traci się 19 proc. wody, 12 proc. białka, 69 proc. tłuszczu.
ETAP III: Między 21 a 24 dniem diety traci się 15 proc. białka, 85 proc. tłuszczu.
ETAP IV: Od 24 dnia diety traci się 25 proc. białka, 75 proc. tłuszczu.
-
Ehhh Olga..co Ty masz kochcana z ta praca ;/
Ale swoja droga serio robia z ludzmi co chca.. skoro jes przeniesienie to sie mowi tak i koniec.. a nie odstawiaja jakes chock klocki ;/
Ja dzis na wyklady od 15:3--17 ale tez mi sie nie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O tak ..slodkie lenistwo
Daria u nas chyba ez zaczyna sie psioczyc pogoda ;/ juz mnie tu Ewelinka na FB straszy ze zima wraca ...brrrWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2014, 09:12
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziennnnnm dobryyy bardzo moim ulubionym kolezankom
Ale mam dzis dobry humorslonce wali mi prosto w okna i az zyc sie chce
maz wraca o 9 z pracy, jemy sniadanko i sruuu na zakupy
poki co super sie czuje wiec mam nadzieje ze skozystam
A ja czytalam u Olgusi ze sie najpierw wode zrzucahihi.
Aniu ciebie to przynajmniej ma co bolec hahahaha. A moje pomaranczki juz tak nie bola jak na poczatkumyslalam ze bardzoej urosna a zrobily sie tylko takie pelne i okragle i ciut urosly hahaha
Hej Daria. A ty masz juz wybrany wozek nie?! Chyba go nawet pokazywalas ale juz mam taki metlika bujaczek jaki???
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny