Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Jajuuu jak ja wam zazdroszcze.... Gdybym byla w pl to napewno bylo by tak samo... Mama wczoraj opowiadala ze w ogrodeczku sobie robi, okna myje.... Co ja bym dala zeby tam byc
A kielbacha z ogniska.... Nie ma nic lepszegoaz mi slinka pociekla
Super ze tak dobrze u was. Trzeba zyc bo zycie tylko jedno jest i to krotkieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Pewnie
dzis z Mezem rozmawialam na temat ewentualnego wyjazdu gdyby nie wyszlo z tym klientem co teraz dostal na mnie namiar .. fakt przychodnia duza.. i bylo by co robic.. no i kasa tez niezla by byla
i tak rozmawialismy i maz mowi ze moglibysmy w sumie jechac nak na 2-3 lata zeby wrocic i miec na remont domu na wioscebo mamy tam taki spory dom..ale w okropnym stanie.. w sumie to chyba trzeba by bylo wyburzyc i postawic od nowa
a ze za stajnia jest multum placu ..bo wczesniej byl tam sad
to spokojnie mozna by bylo zasadzic warzywka kurki mialby osobno miejsce
i na taki wyjazd maz by sie zgodzil..ale nie na zawszejak to powiedzial.. jestem za bardzo udomowiony zeby jechac na dlugiii czas
i ja w sumie tez na taki wyjazd bym sie zgodzila
-
No i widzisz Aniu...
super.
My tez nie chcemy tu na stale zostac... Ja bym nie umiala chyba tu zyc i umrźec tu
Chcemy zostac tak max 5 lat... Dziecko ma isc juz do szkoly w pl.
Ale chcemy tu kase na dom odlozyc... W pl w zyciu bysmy nie odlozyli w 7 mies 30 tys niczego sobie nie odmawiajac...
To jest ta roznica....
Ale fajnie ze temat zostal przychylnie rozpatrzonytrzymam jednak kciuki zebyscie wyjezdzac nie musieli
-
Paula moj M mowi ze chcialby wyjechac ale boi sie ze sobie nie poradzimy, i ze jakby mial cos nagrane.. a tak to w ciemno troche sie obawia
-
Ja dzis wszamalam brokly z sosem serowo smietankowym
mmmm
pozniej lodaaa
a pozniej salatke
mm
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Noo moj maz powiedzial ze takie ztym sosem to by mogl non stop pozerac
wyprobowalam ten sos z knora do brokul i kalafiorowmniam .. miesza sie tylko ze smiatana i polewa sie w garku brokuly lub kalafiora pre chwile gotujac
-
Mamy wujka ale w stanach a tam nie chce ja jechac..raz ze z wujkiemjakos nie bardzo mi sie uklada .. mimo iz to moj chrzestny .a tk to niestety nie mmay nikogo ;/
-
Wariatki
Hmm to moze trzeba by sie rozejrzec Aniu... Pogadac z ludzmi. Kazdy znajomy ma znajomych i tak to dziala.
Maz siostry mojej mamy tak znalazl prace w ńiemczech. Kolega kolegi powiedzial a ten zwolnil sie z pracy w sumie z dnia na dzien i pojechal
Robi to samo a zarabia 3 razy tyle. Pracodawca placi za mieszkanie i przejazdy Polska-Niemcy co 3-4 tygwiec super bo czesto jest w domu.
Nie to co my 2-3 razy w roku...Ania_84 lubi tę wiadomość