Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No o camarelo tez myslalam
wczoraj nawet lunk wyslalam do jednego
no bedziemy myslec. Jest troche czasu jeszcze
Kochana no mala potrzebuje miejsca to rosnies hehe
Ja na szczescie z tym brzuchem troche stanelam w miejscu uffwaga tez dziwna bo nie prźekraczam 52
a jem wszystko i normalnie jak zawsze...
No kurde caly czas myslimy co zrobic zeby bylo dobrze....
Jakie plany na weekend??? Jak po imprezce wczoraj??
-
Hej. Nigdzie sie nic nie moge dowiedziec wiec zapytam Was. Czy beta 38.2 jest prawidlowa na 10 dpo? Powtorze w poniedz ale meczy mnie to czy jest to dobra wartosc. W ubieglym mies poronilam... Wtedy w 14 dpo mialam tylko 15 i spadalo.
-
Normy luxmedu sa takie: 0.2-1 tydz 5-50
1-2 tydz 50-100. Ja jestem w grupie 1-2 i nie mieszcze sie w niej. Dlatego pytam. Znowu normy podane dla pierwszych dni po owu sa inne. W tamtych sie juz mieszcze. Ne wiem... Pewnie dopiero w pon sie dowiem. -
Hej dziewczynki
U mnie piękne słoneczko i gorąco
A u Was jak samopoczucia w weekend?
Ja dziś odrana zarobiona jutro rano mężu wraca to dziś auto wypucowałam, sałatke robiłam i placuszek z truskawkami i dom ogarnęłam bo mieszkałam u mamy jak jego nie było więc się trochę nakurzyło w końcu to ponad 2 miesiące;/
Olguś już lece czytac notke na blogu bo wchodze tam codziennie i dopinguję.
Miłego weekendowania dla wszystkich -
Hej dzieczynki
ja wyorzystalam meza
tak przyjemnie
pozniej wykorzystalam o na zakupy a nastepnei na porzadki w ogrodzie
teraz wykorzystuje go zbey poszedl do sklepu jak bedzie zszedl puscic totka i kupil lodddyyy
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Mamuski moje kochane jak tam sampoczucie ??
musze was troche nadrobic coprawda w kwestii wózków sie niewypowiem ae przynajemnie poczytam -
Hej dziewczyny:) Podpowiedzcie ktora temperatura jest właśviwa?
Temperatura mierzona o 8.00 36,85 ( byłam pod dosc ciepła kołdra i moj narzeczony grzał mnie jak kaloryfer)
8.02 36.77 (troche sie odkryłam kołdrą)
8.05 36.84 ( troche sie odkryłam kołdra)
Która temperature wybrac??? Czy wpisac srednia?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
36,85 - pierwsza jaka mierzysz jest wazna
i nie ma plywu co i kto cie grzal
wiec luzik
Szczegolnie ze pierwsza praktycznie ci sie pokrywa z ta 8:05Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2014, 16:32
-
Helooo
Wlasnie wrocilismy z zakupowania tez mi sie lodow zachcialo hahaha. Tzn ńie mńie tylko dzieciowi oczywiscie
Jem wodnego mniamm.
Co do temp....tez zawsze pierwsza zapisywalam bo najwlasciwsza
Aneczko ja okodpoczywam po zakupach spozywczych. Jutro te przyjemniejsze - ciuszkowe
To moje plany na weekend. No i oczywiscie wy
-
Do Olgi:
Mysza spr ta firme co mi wyslalas... Nie mowie ze zla absolutnie....nie znam jej poprostu. Ale spr w necie nie tylko ja o niej ńie slyszalam. Malo jest info, mało wypowiedzi ludzi (a jak juz to tylko negatywne )dziwne to. Spodobal mi sie od nich wozek iq model ale nic oprocz strony producenta o ńim nie znalazlam
Moze bede miala okazje na zywo go zobaczyc to sie wypowiem. Poki co moge polegac tylko i wylacznie na tw opini
Dziekuje ci kochana za wypowiedzi bo je cenie bo jestes juz doswiadczona mama a takie rady sa najlepszeCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Humorek bardzo dobry
chodze jak po głupim jasiuheheh
Nie no ogolnie dobrze wszytskopogoda nam sprzyja
piesio taksie do mnei wyprzytual ze nie chciala sie odczepic leal non stop zebym go miziała
a jak przestawalam to brał zabkami moj rekaw od bluzy i przesuwal na siebie
heheh
łotr maly jeden..schudl jak cholera... bo lata co rusz na panny
ogarnelam troch eogrodek
spulchnilam ziemie
uwidocznilam skalniak troche .. zostalo sporo jednej roslinki wiec musze odkupic cos i posadzic
Maz chce zrobic wieczorkiem ognisko bo sporo suchych galezi jestwiec mzoe
napijemy sie winka zjemy kielbaske z ogniaska
narysowal projek naszego Big grila
mm..nie moge sie oczekac kiedy go zrobi