Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
dokaldnie stres niestety robi swoje
ja tez jak mnie zapytali jak bym przekonala eskimosa do kupna lodowki..palnełam ze oodawała by mu cieplo i nie musialby zakopywac miesa w dole snieguczekaja lubi tę wiadomość
-
Nie ja jeszcze nic dla naszego dźiecka nie zakuoilam
doslownie zero
Za to dla znajomych kupilismy bujaczej a dla malego tej dziewczyny co dala nam torbe ciuszkow kupilismy pudelko grzechotek
Poki co intensywnie rozgladam sie za wozkiem.... Milion stron przejrzalamale mam typ
Co do slodyczy... Wogole nie mam ochoty na slodkiegdyby nie T to pewnie przy mńie stracily by date przydatnosci
-
No swietne są takie ubranka , jeszcze w dzisiejszych czasach to masakra na mnie zawsze robią wrażenie buciki albo takie slodkie leginsy malutkie na dziewczynki hihi..
Czekaja to wszystko na pewno przez stres ale może nie będzie aż tak zle
Co u Was dziewczyny jak piątkowe wieczorki?
Ja się wykąpałam bo robiłam sobie farbe na włosy ,zaraz sobie wysuszę i zobaczę jak kolor wyszedł i będę ogladac taniec z gwiazdami i już ostatni wieczor gadac z moim na skypie bo jutro wieczorem kolo 21 już będzie wyjezdzal to jutro pewnie po pracy zadzwoni tylko na 10 minut... jaa ale się ciesze normalnie w niedziele jak już będzie blisko to będą motyle w brzuchu hihi jak na pierwszych randkach -
Oj ja nie trawie tego tanca z gwiazdami:)
nie cwicze nie chce mi sie juz dzis.
A ja ostatni zamiast slodyczy robie sobie koktajle blenderm. Robilam sobie badania krwi i zelazo i wyszlo mi bardzo slabo wiec oprocz tabletek ratuje sie witaminkami:)
szpinak plus woda plus mango pysznosci:)
jutro zrobie cos z pietruszka:)
Paula jaki masz typ na wozek??
na wszystkie pytania odnosnie konkretnie zwodu i pracy z klientem odpowiedzialam bez blednie wiec mam nadzieje ze bedzie ok jak nie trudno nie wiedza co traca;)
-
Buu napisalam post i se skasowal< wsciekla> !!!
No wiec powtarzam:
Nie kupilam jeszcze nic ale u nas sa takie piekne rzeczy dla dzieci i to za smieszne cenydziecko mozna tu u brac lepiej niz doroslego za male pieniadźe
za to lubie ten kraj
W szal żakupow pewnie wpadne w majujak wrocimy z pl. Wtedy sie napewno zacznie
a jeszcze jak plec poznam....
Do 34 tyg chce miec wszystko kupione. Wtedy tez spakuje torbe do szpitala i nie chce potem myslec ze tego czy tamtego mi brakuje. Chce sie wtedy cieszyc ostatnimi chwilami relaxu
A wozek mam polskiego producenta:
http://allegro.pl/3w1-zestaw-baby-merc-zipy-q-gratisy-aluminiowy-i4067723261.html
Zainspirowalam sie wozkiem ktory jako pierwszy znalazlam ale ciezko go spotkac w uk a w pl jest dosc drogi. To jest chyba rosyjska produkcja :p ale ogladalam wiele prezentacji i wydaje sie super.
Pozostane chyba jednak przy baby mercco polskie to polskie
A to ten pierwszy znaleziony:
http://www.ebay.co.uk/itm/Tutis-Zippy-pram-3-in-1-/321328408654?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item4ad0aa684e
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 19:59
-
Paula fajne te wózki. I niedrogie, a wyglądają super. A co najważniejsze, mają obszerną gondolę.
Ja mam kilka ciuszków dla malucha, w kolorach neutralnych, ale jednak chyba bardziej dla chłopca
Na razie robię mocny rekonesans we wszystkim. Ostatnio zakochałam się w takim bujaku:
http://allegro.pl/mummy-love-lezaczek-bujaczek-nowosc-i4066193179.html
Czekaja, ja mój post na słodycze złamałam w 2 ostatnie niedziele (raz wypasione lody 4 gałki, później deser lodowy i gorąca czekolada z owocami leśnymi i bitą śmietaną).
Nie cierpię więc zbytnioDziecko się domaga, jemu przecież nie odmówię!!!
-
ehehhh tez nielubie spac jak mojego nie ma
jakos bezpeczniej sie czuje jak M jest
Eweloka84, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Paula fajne te wózki. I niedrogie, a wyglądają super. A co najważniejsze, mają obszerną gondolę.
Ja mam kilka ciuszków dla malucha, w kolorach neutralnych, ale jednak chyba bardziej dla chłopca
Na razie robię mocny rekonesans we wszystkim. Ostatnio zakochałam się w takim bujaku:
http://allegro.pl/mummy-love-lezaczek-bujaczek-nowosc-i4066193179.html
Czekaja, ja mój post na słodycze złamałam w 2 ostatnie niedziele (raz wypasione lody 4 gałki, później deser lodowy i gorąca czekolada z owocami leśnymi i bitą śmietaną).
Nie cierpię więc zbytnioDziecko się domaga, jemu przecież nie odmówię!!!
No powiem ci ze mi mega wpadly w oko, teraz zadne inne mi sie nie podobajachyba postawie na swoim i ten wozek kupimy
lozeczko chyba uzywane ale nowy materac. Zastanawiam sie nad koszem mojzesza na poczatek bo uzywane w super stanie za grosze mozna u nas dostac
tylko gdzie ja to wszystko zmieszcże???
A taki lezaczek kupilismy znajomym jak bylismy teraz ogladac malutka
Ewelka ja tez nie lubie spac bez mojegozadko baardzo sie to zdarza ale nie znosze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2014, 22:18
-
Hej dziewczyny, pewnie już nikogo nie ma więc pogadam sama do siebie,
mój też dziś w pracy w nocy a ja się o 21 wzięłam za robienie sernika chałwowego i jeszcze co najmniej z pół godziny mi się piecze
Co u Was ciekawego, jak się czujecie? -
hej
ja dopiero niedawno dołączyłam do forum i póki co przebijam się przez gąszcz tematów, jednym okiem rzucam na tv i maluję w międzyczasie paznokcie
Mój mąż też dziś pracuje w nocy (na szczęście to ostatnia nocka, kolejne za 2,5 tygodnia), nie cierpię być sama w nocy w mieszkaniu, niby się już przyzwyczaiłam, a jednak
-
nick nieaktualny